Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / Felhívás / Fontos közlemények / Admin közlemények
Oldalak: [1]
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Admin közlemények  (Megtekintve 22462 alkalommal)
Catman
Administrator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

WWW E-mail
Admin közlemények
« Dátum: 2009 Október 28, 21:42:04 »

Kicsit rendet raktam a felhasználók között, ami azt jelenti, hogy a nem aktivált, illetve bot gyanús felhasználókat töröltem. Ha valakinek véletlenül a normál felhasználónevét töröltem, az írjon egy mail. Mosolyog
Naplózva

"Meg akarod változtatni a jövőt? A jövő nem létezik. Csak a jelent lehet megváltoztatni, és az fogja megváltoztatni a jövőd."
Catman
Administrator
Hero Member

WWW E-mail
Re: Admin közlemények
« Válasz #1 Dátum: 2010 November 25, 08:29:24 »

A newhostingnál új szerkereket állítottak be, át kellett költöztetnünk a honlapot. Mindenkitől elnézést a kimaradásért. Ha jól láttam, pár hozzászólás elveszett, ha valaki egyéb problémát is talál, jelezze mailben vagy PM-ben.
Naplózva

"Meg akarod változtatni a jövőt? A jövő nem létezik. Csak a jelent lehet megváltoztatni, és az fogja megváltoztatni a jövőd."
Catman
Administrator
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #2 Dátum: 2012 Július 06, 10:06:46 »

Ha minden igaz, sikerült megoldani a fórum problémáját. Elnézést mindenkitől, elég sokáig tartott, mire rájöttünk, mi a probléma...
Naplózva

Catman
Administrator
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #3 Dátum: 2015 Január 11, 21:49:42 »

Elnézést kérünk mindenkitől, valamilyen oknál fogva törlődött a domain regisztrációnk, ezért nem volt elérhető az oldal...
Naplózva

Catman
Administrator
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #4 Dátum: 2016 December 09, 11:51:06 »

Sziasztok. A fórumot éppen spammerek támadják, úgyhogy az új regisztrációkat mostantól ellenőrzöm, és a gyanús felhasználókat rögtön törlöm. Ha bárkinek problémája lenne a regisztrációval (pl. töröltem a felhasználóját), az írjon a MoonDragon email címére (elérhető a honlapon).
Naplózva

Oldalak: [1]
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: