Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Emlékcsavar / Emlékcsavar VS. Amnézia
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Emlékcsavar VS. Amnézia  (Megtekintve 39512 alkalommal)
Bálibee
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #70 Dátum: 2007 április 12, 19:15:42 pm »

Megnyitod mákerben és ottvan ám benne minden  
Naplózva
Games_Bond
Vendég

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #71 Dátum: 2007 április 13, 14:01:50 pm »

Idézet
Megnyitod mákerben és ottvan ám benne minden...
<_< Na én az ilyesmitől tudok nagyon mérges lenni... Copyrightról már hallottál? Elképzelhető (sőt, biztosra veszem) hogy az Emlékcsarvar nincs levédve, de hát te sem örülnél, ha mindenki csak úgy "na azé megnézem hátha van benne valami érdekes" módon nekiáll, azt szépen végignézegeti a Te progid...
Naplózva
Yamahrin
Jr. Member
**

286392521 yamahrin@freemail.hu
WWW E-mail
Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #72 Dátum: 2007 április 13, 14:12:06 pm »

ELKÉPZELHETŐ hogy nincs levédve.Hűha.
Naplózva

"Ez nem szerencse kérdése volt, csak merő véletlen."
"hhhmmm lehet hogy lesz van egy haverom aki full hülye"
Bálibee
Hero Member

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #73 Dátum: 2007 április 13, 14:12:28 pm »

Idézet
<_< Na én az ilyesmitől tudok nagyon mérges lenni... Copyrightról már hallottál? Elképzelhető (sőt, biztosra veszem) hogy az Emlékcsarvar nincs levédve, de hát te sem örülnél, ha mindenki csak úgy "na azé megnézem hátha van benne valami érdekes" módon nekiáll, azt szépen végignézegeti a Te progid...
Éppenséggel egy ingyenes játékról van szó és mindenki leszarja hogy megnézik-e makerrel a játékodat, max a Zrokky féléket zavarja.
« Utoljára szerkesztve: 2007 április 13, 14:13:53 pm írta Bálibee » Naplózva
David-kyo
Hero Member

davesan[KUKAC]freemail.hu
WWW E-mail
Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #74 Dátum: 2007 április 13, 14:17:31 pm »

Speciel én az Amnéziát anno felhasználtam erre, hogy megnézzem mit hogy oldottak meg. És valahogy nem éreztem magam szentségtörőnek.
Naplózva

I don't really think that America is populated entirely by cowboys and assholes. I know that some Canadians live there too...
Games_Bond
Vendég

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #75 Dátum: 2007 április 13, 15:25:36 pm »

Na ebből elég... mindketten figyeljetek kurvára, hátha felfogjátok, mi a stílusom: én nem igazán szeretem, ha turkálnak a dolgaim között. Nagyon nem szeretem. És pont ezért nem turkálok engedély nélkül mások cuccaiban sem, mert nekem sem teszene... Ilyen egyszerű...
Naplózva
Lord Neverar
Sr. Member

trebron765@freemail.hu
WWW E-mail
Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #76 Dátum: 2007 április 13, 17:13:03 pm »

Idézet
Na ebből elég... mindketten figyeljetek kurvára, hátha felfogjátok, mi a stílusom: én nem igazán szeretem, ha turkálnak a dolgaim között. Nagyon nem szeretem. És pont ezért nem turkálok engedély nélkül mások cuccaiban sem, mert nekem sem teszene... Ilyen egyszerű...
Ha Pivi-t megkérdezed, valami olyat fog mondani hogy mitbánomén (magyarul amit a többiek), szal vedd úgy hogy meg van engedve. Egyébként az Amnézia tényleg tökéletes arra, hogy a bonyolult parancsokat megnézük benne, anno én is sokat használtam
Naplózva
vsoma
Hero Member

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #77 Dátum: 2007 április 13, 18:10:38 pm »

De az erkölcse tiltja  
Naplózva
Lord Neverar
Sr. Member

trebron765@freemail.hu
WWW E-mail
Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #78 Dátum: 2007 április 13, 18:28:52 pm »

Idézet
De az erkölcse tiltja
Idézet
ha lenne rá lehetőságem (na meg időm és a forráskód) megcsinálnám RM2k-ban, hadd ámuljon mindenki...

vagy mégsem? két oldallal ezelőtt még nagyon hangoztatta hogy milyen überfasza remaket csinálna
amúgy ha meg annyira nem engedi az erkölcsöd, akkor kérj engedéjt Pivitől személyesen, tv-ben, vagy a rádióban, a nyomtatottsajtóban, e-mailben, telefonon, a fórumon, hirdetményben vagy mittudomén, de értsd már meg hogy nyugodt szívvel baszkurálhatsz benne makerrel, ne legyen má ettől lelkiismeretfurdalásod
Naplózva
Games_Bond
Vendég

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #79 Dátum: 2007 április 13, 18:43:30 pm »

Idézet
értsd már meg hogy nyugodt szívvel baszkurálhatsz benne makerrel, ne legyen má ettől lelkiismeretfurdalásod
Jó asszem mindenki pont eleget szapult, téma lezárva...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: