Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Emlékcsavar / Emlékcsavar VS. Amnézia
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Emlékcsavar VS. Amnézia  (Megtekintve 39521 alkalommal)
vsoma
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #50 Dátum: 2006 november 25, 12:40:59 pm »

És használd az edit gombot.
Naplózva
Patrik Alter
Full Member

necros01@msn.com
WWW E-mail
Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #51 Dátum: 2007 január 20, 19:29:58 pm »

ez egyértelmű... az Amnézia ezerszer jobb...az emlékcsavarnak tök gagyi a grafikája...
Naplózva

HAR-HAR-HAR
vsoma
Hero Member

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #52 Dátum: 2007 január 20, 20:01:47 pm »

Megsúgom, az Amnéziának is tök gagyi a grafikája. Ne ez legyen már a fő szempont egy mékeres játéknál.
Naplózva
Fly
Vendég

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #53 Dátum: 2007 január 23, 02:25:33 am »

Reszemrol az Emlekcsavar...nekem jobban "bejott" a hangulata...Persze az Amnezia sem rossz, csak valahogy nem olyan...
Naplózva
TomekKowal
Vendég

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #54 Dátum: 2007 február 06, 22:53:40 pm »

Én is az Amnéziára szavazok,azzal hónapokat eltököltem,amíg meg nem kaptam a teljes végigjátsázst a jó befejezéshez. Az Emlékcsavart 3nap alatt végigtoltam.
Amúgy ez a zene az Emlékcsavarban van benne?
http://ffvi.nintendo.com/launch/
Naplózva
Patrik Alter
Full Member

necros01@msn.com
WWW E-mail
Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #55 Dátum: 2007 február 07, 14:42:15 pm »

Idézet
Megsúgom, az Amnéziának is tök gagyi a grafikája. Ne ez legyen már a fő szempont egy mékeres játéknál.
na ne mondd már,de az emlékcsavar nekem nem jön be annyira csak amikor beindul a sztori
Naplózva

HAR-HAR-HAR
DMG
Moderátor
Hero Member

dmgstudio@t-online.hu
WWW E-mail
Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #56 Dátum: 2007 február 07, 14:44:58 pm »

Idézet
na ne mondd már,de az emlékcsavar nekem nem jön be annyira csak amikor beindul a sztori
Ez általában így van, szóval a menüvel én sem szoktam órákat eltölteni, általában elindítom a játékot.
Naplózva

Falanszter 2929 azonosító: DM669

A DMG Game Studio Feljegyzései
Games_Bond
Vendég

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #57 Dátum: 2007 április 09, 12:59:53 pm »

Sztem mindenkettő jó, csak hát az Emlékcsavar már ősrégi... ha lenne rá lehetőságem (na meg időm és a forráskód) megcsinálnám RM2k-ban, hadd ámuljon mindenki... Mondjuk az Amnéziánál is rendesen téptem a hajam a Standard-BS-től... Aki most ádáz módon le akar támadni, hogy "akkor még nem is ismerték az RM2k lehetőségeit" annak elmondom, hogy már akkor is láttam egyedi harcrendszeres játékot...
Naplózva
David-kyo
Hero Member

davesan[KUKAC]freemail.hu
WWW E-mail
Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #58 Dátum: 2007 április 09, 14:15:24 pm »

Hát szerintem pedig az rm2k standard harcrendszere az Amnéziában jobb mint a legtöbb custom, csak nem mindenki tudja kihozni belőle, hogy kihívást nyújtson. Itt azt találták el, hogy nem a tápolás miatt nyersz vagy vesztesz (kivéve néhány sarkalatos pontnál, ugye), lényegesebb, hogy hogy taktikázol. Volt pl. valami őrült aki leverte a Lélekőrt 14. szinten, bár gondolom ahhoz kell pár jó cucc.
« Utoljára szerkesztve: 2007 április 09, 14:17:33 pm írta David-kyo » Naplózva

I don't really think that America is populated entirely by cowboys and assholes. I know that some Canadians live there too...
Games_Bond
Vendég

Emlékcsavar VS. Amnézia
« Válasz #59 Dátum: 2007 április 10, 13:53:47 pm »

Idézet
Hát szerintem pedig az rm2k standard harcrendszere az Amnéziában jobb mint a legtöbb custom, csak nem mindenki tudja kihozni belőle, hogy kihívást nyújtson. Itt azt találták el, hogy nem a tápolás miatt nyersz vagy vesztesz (kivéve néhány sarkalatos pontnál, ugye), lényegesebb, hogy hogy taktikázol. Volt pl. valami őrült aki leverte a Lélekőrt 14. szinten, bár gondolom ahhoz kell pár jó cucc.
Na jó persze, tényleg jól összehozták a gamét még standard bs-sel is, de hát egy én már akkor is elvártam volna egy minimális egyediséget! Ami meg a tápolást illeti, sztem még mindig az "ötvenes karival nekimegyek hadd lessen jó nagyot" taktika a legjobb... Aki meg le tudja verni a Lélekőrt tizennégyesen... csinálja csak én még huszassal is szenvedtem...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: