Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Amnézia / Aki elakad az amnéziában
Oldalak: 1 ... 136 137 [138] 139 140
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Aki elakad az amnéziában  (Megtekintve 313014 alkalommal)
Levike01
Newbie
*
Nem elérhető Nem elérhető

Re: Aki elakad az amnéziában
« Válasz #1370 Dátum: 2011 április 09, 08:23:30 am »

Valaki segítsen lécci !!! Nálam a végkifejlettben ron nem jut ki a várból de mindent megcsináltam minden szerelempont nyom meg minden csak bár az egyik vagyis az 5. beszédfoszlányt a kamazatába nem hallgattam meg az a baj? Régen tifanny meghalt most meg ronnak nem jut eszébe,hogy ki az őrült de télleg ki az? valaki segítsen pls
« Utoljára szerkesztve: 2011 április 09, 08:33:13 am írta Levike01 » Naplózva
Spyker
Newbie
*

« Válasz #1371 Dátum: 2011 május 29, 17:23:31 pm »

Idézetet írta: Levike01 - 2011 április 09, 08:23:30 am
Valaki segítsen lécci !!! Nálam a végkifejlettben ron nem jut ki a várból de mindent megcsináltam minden szerelempont nyom meg minden csak bár az egyik vagyis az 5. beszédfoszlányt a kamazatába nem hallgattam meg az a baj? Régen tifanny meghalt most meg ronnak nem jut eszébe,hogy ki az őrült de télleg ki az? valaki segítsen pls

Szia, ha Ron nem jön rá, ki az "őrült" akkor valamit kihagytál a nyomok közül. Lehet, hogy pont a kihallgatásoknál maradt ki valami, igen. Én már nem is tudom anno hányszor ugrottam neki újra és újra ilyenek miatt Mosolyog Az, hogy kiderül ki az őrült, az még nem a teljes befejezése a játéknak. Azután még van egy momentum, amihez a szerelem és nyom pontok is kellenek.
Naplózva
Atkok
Newbie
*

« Válasz #1372 Dátum: 2012 szeptember 22, 09:31:17 am »

Sziasztok!
A végigjátszást, ahogy elnéztem (és játszottam) az Amnézia 1.1 verziójára vonatkozik. Az Amnézia 1.2 verzióje némileg eltér tölle. Mint pl.:  az 1.1 - ben Ron a tolvajd megsajnálja és elengedi, mig az 1.2 - ben a tolvaj rád támad amikor elkapod és csatázni kell vele. Más a feladat megnevezése is a Polgármesteri Hivatalban.
Az Amnézia 1.2 -ben  Vigyorog vissza tudam menni olyan helyekre, és olyanokat tudok megcsinálni amit az Amnézia 1.1 -ben nem. Igaz a Démon Lordot kicsit huzos volt legyőzni. És később végre sikerült  Mosolyog Dianost is megszereznem.
Naplózva

Soha ne kövesd el ugyanazt a butaságot kétszer, hiszen elég nagy a választék!
chph
Newbie
*

font probelma
« Válasz #1373 Dátum: 2012 november 11, 17:49:41 pm »

sziasztok!

hozzu ido utan szeretnek megint Amneziazni, de sajnos a fontok ossze vannak kutyulva a jatekban. mar szinte mindent probaltam: font patch, rpgmaker2k fontok, 2k3 fontok, forumos leirasok, de eddig nem talaltam megoldast. a problema a hosszu karakterekkel van, azokat csereli ki ismeretlenekre.

tudna esetleg valaki segiteni?
Naplózva
nicus97
Newbie
*

« Válasz #1374 Dátum: 2012 november 11, 18:41:03 pm »

Nekem pont ugyanez a problémám. Tegnap akartam újra játszani, és leszedtem az RPG Maker fontokat a Letöltések menüpontnál. A játék cirill betűkre cseréli ki az ékezetes karaktereket. Mit lehetne tenni? A segítséget előre is köszönöm. >.<
Naplózva
Grigor
Newbie
*

« Válasz #1375 Dátum: 2012 november 12, 16:36:06 pm »

Valahol olvastam,hogy néhány embernek akkor van ez,ha a windows skinezett,nem alap kinézetű windows-a van.
Vagy esetleg lehet,hogy a nyelvi csomaggal történt valami.Mindenesetre én csak azt tudom mondani,hogy font mappába bemásolva kellene működnie a betűtípusoknak.Vagy rpg maker reinstall.Rosszabb esetben az egész windows.
Naplózva
chph
Newbie
*

« Válasz #1376 Dátum: 2012 november 13, 08:58:00 am »

koszi a valaszt!

angol windowsom van, angol nyelvi beallitasokkal, mivel itt elek. ez okozhat szerinted problemat?
alap windows skin van (aero).

rpg maker nincs felteve, korabban is nelkule jatszottam.
Naplózva
Grigor
Newbie
*

« Válasz #1377 Dátum: 2012 november 13, 21:05:30 pm »

Hát szerintem ez lehet a probléma.
A nyelvi programok kihatnak minden másra is a rendszerben,így gondolom a makernél is ez okozhat gondot.
Vagy még letöltheted a makert,hátha telepít fel vele együtt ékezetes betűtípust.
Naplózva
NED4SPD
Newbie
*

« Válasz #1378 Dátum: 2013 március 20, 20:43:03 pm »

MOST KOMOLYAN TUD VALAKI ADNI EGY TELJES VÉGIGJÁCCÁST? MERT ÉN TALÁLTAM OLYAN DOLGOKAT AMIK NINCSENEK LEÍRVA.
MONDJUK A STERN MELLETTI ERDŐBEN AHOL IGAZÁBÓL AZ ELSŐ VISSZAEMLÉKEZÉS VAN ODA IS BEJUTOTTAM MEG AZ ÉN SZOBÁMBAN IS VAN EGY ÓRA A KASTÉLYBAN AMIT BE LEHET ÁLLÍTANI DE EZEKRŐL NEM ÍR SEMMIT TEHÁT VALAKI MONDJA MÁR MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naplózva
Barney
Newbie
*

« Válasz #1379 Dátum: 2013 március 20, 22:12:51 pm »

Gratula ahhoz, ami újat találtál Mosolyog De nem, nincs másik végigjátszás. További jó szórakozást! Mosolyog
Naplózva

Playing hide and seek with the ghosts of dawn / Waiting for a smile from a sun child.
Oldalak: 1 ... 136 137 [138] 139 140
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: