Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Amnézia / Amnézia 1.2
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 100
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Amnézia 1.2  (Megtekintve 194828 alkalommal)
zarak
Newbie
*
Nem elérhető Nem elérhető

Re: Amnézia 1.2
« Válasz #960 Dátum: 2010 szeptember 21, 23:08:32 pm »

szia szed le erről az oldalról http://dzsembori.hu/index.php?site=letoltes a betű készletet és azt húzd át a betű készletedbe és működni fog volt már ilyen én is ezzel csináltam meg
Naplózva
vmate6
Newbie
*

« Válasz #961 Dátum: 2010 szeptember 25, 21:41:23 pm »

Huh... előbb hoztam rá a szívbajt a mágusra a vadászmező épületében... amikor mögötte feltűntem a teleportban, szinte eszét vesztette Vigyorog
Naplózva
Reazin
Newbie
*

« Válasz #962 Dátum: 2010 szeptember 26, 00:07:16 am »

Köszi izé működött Mosolyog
De hogyhogy az oldalon levő letölthető fontok viszont nem mennek?
Naplózva
zarak
Newbie
*

« Válasz #963 Dátum: 2010 október 06, 07:54:59 am »

hát az jo kérdés amit le szedtél azt huzd át a saját betükészkletedbe a játékhoz meg vagy xp vagy windows progi kell
Naplózva
Hume
Newbie
*

« Válasz #964 Dátum: 2010 október 13, 18:50:52 pm »

üdv mindenki

két kérdésem lenne

1. Repülő kastély, Ron 50.szinten, Dianossal beszélek..
"- dianos: rajtunk kívül 1 ember van a kastélyban.
 - ron: hol van?
 - dianos: azt nem tudom csak érzem a jelenlétét."

akárhogy nézem ezt nem értem

2. Repülő kastély nemtudom hanyadik nap. Dianos szobájában lehet állítgatni az órában a mutatókat. Ez mire jó? és ha jó valamire mit kell beállítani hogy jó legyen!?

előre is köszönöm a segítséget.

ui. én még személy szerint nem írtam ide be, de piszok jó a játék. Mosolyog
Naplózva
Tocika
Newbie
*

« Válasz #965 Dátum: 2010 október 14, 08:45:11 am »

Rég játszottam már végig ugyhogy nem emlékszem de szerintem keress egy végigjátszást neten ha jól tudom van jelentősége az órának.
Naplózva
Hume
Newbie
*

« Válasz #966 Dátum: 2010 október 14, 09:10:18 am »

Idézetet írta: Tocika - 2010 október 14, 08:45:11 am
Rég játszottam már végig ugyhogy nem emlékszem de szerintem keress egy végigjátszást neten ha jól tudom van jelentősége az órának.

persze, csak nem a dianos szobájában lévőnek és egyik végig játszásban sem találtam erre való utalást.
Naplózva
Nevil
Full Member

« Válasz #967 Dátum: 2010 október 14, 15:41:08 pm »

Amit Dianos mond, igaz. Valóban van valaki e kastélyban a csapaton kívül. Csakhogy ez nem az "őrült", hanem Lance, akit felbéreltek, hogy ölje meg a - valójában nem létező - császárt. Így az őrült Ronék között van......

Második nap. Figyelj feszesebben a történtekre, hogy meg tudd fejteni a rejtélyt. Egyébként az összes szobában lehet birizgálni az órákat. Mindenre van válasz. Az órákat se kezdd el véletlenszerűen állítgatni, minden logikusan épül fel.
Naplózva
Hume
Newbie
*

« Válasz #968 Dátum: 2010 október 14, 17:44:23 pm »

Idézetet írta: Nevil - 2010 október 14, 15:41:08 pm
Amit Dianos mond, igaz. Valóban van valaki e kastélyban a csapaton kívül. Csakhogy ez nem az "őrült", hanem Lance, akit felbéreltek, hogy ölje meg a - valójában nem létező - császárt. Így az őrült Ronék között van......

Második nap. Figyelj feszesebben a történtekre, hogy meg tudd fejteni a rejtélyt. Egyébként az összes szobában lehet birizgálni az órákat. Mindenre van válasz. Az órákat se kezdd el véletlenszerűen állítgatni, minden logikusan épül fel.

köszönöm a választ. a lance-es dolog már leesett, jó nagyot is puffant Mosolyog

de az óra állítgatós dologra csak nem bírok rájönni. próbáltam a stella féle 12:11:10es dolgot...hmm még a másik amit lehet meg kéne próbálni az az őrült házában lévő óra állítgatós dolog...?!..ha az sem az, akkor nem tudom mi lehet He
Naplózva
Vuuu
Newbie
*

« Válasz #969 Dátum: 2011 február 03, 15:06:11 pm »

tudom,tudom, köze sincs a legjobb befejezéshez, de azért megemlítenék egy apró dolgot, amit a mostani nosztalgia játékom során tapasztaltam.. a végén ugye csapatban harcolunk a gépezet ellen (lélekőr,szonda,lövegek..).. hát beválasztottam darent is,mivel elég jó szinten volt.. s láss csodát, mikor ő támadt,mindig kivédték, illetve ő is mindig félreugrott.. ez szép és jó addig, míg kb 30 db gyógyitalt és diót felhasználva végül kinyiffannak a többiek, de daren nem, és a végtelen játéknak csak úgy lett vége, hogy kikapcsoltam a gépet.. ez direkt van így?Vigyorog
Naplózva

close your eyes, but don't dream too deep..
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 100
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: