Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Amnézia / Amnézia 1.2
Oldalak: [1] 2 3 ... 23
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Amnézia 1.2  (Megtekintve 78221 alkalommal)
Pivi
Administrator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

WWW E-mail
Amnézia 1.2
« Dátum: 2004 december 31, 16:27:35 pm »

No, itt lehet beszélgetni az Amnéziáról nagy általánosságban, de TILOS bármiféle történeti poént lelőni, legyen az akármilyen apró. Még SPOILER feliratok között SE!
Naplózva

Mindfields Factory - dallamos progresszív metál banda
http://www.mindfields.hu

Ezüst-Patak - urban folk 'n roll banda
http://www.ezust-patak.hu
Púposka
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #1 Dátum: 2005 január 01, 17:57:37 pm »

a kanibál hajón nem tok speciálisat csapni és az életem is kevés és a kannibál (full brutálan néz ki) megöl 4 kör alatt akkor kezdhetem előről?
Naplózva
fulop
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #2 Dátum: 2005 január 01, 19:02:14 pm »

Ha a hajó "nyitott" részén lévő mentéspontod volt az utolsód, még visszafordulhatsz. De Dianost már nem fogod megszerezni, mert a hajó a következő útján már elkerüli a roncsot.
« Utoljára szerkesztve: 2005 január 01, 19:02:22 pm írta fulop » Naplózva
Chesi
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #3 Dátum: 2005 január 01, 19:29:48 pm »

Vagy veszel NAGYON sok gyógyitalt
Naplózva
csarmi
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #4 Dátum: 2005 január 02, 00:14:47 am »

Minden csatát meg lehet nyerni. Ti négyen vagytok, ő egyedül, ezt ne felejtsd el. Csak vegyél elég sok SP és HP töltő cuccot és játsszd ügyesen. Ha nem megy, küldd el nekem a mentést és megverem neked a kannibált.

csarmasz, math, bme, hu
Naplózva
Púposka
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #5 Dátum: 2005 január 02, 00:21:00 am »

akkor ezt elbasztam mert meg szeretném szerezni Dianost mert már megvolt egy hibának köszönhetően de amikor újra választani kelet eltörölték és nagyon nagy egyébként a nyitot részén volt az utolsó (elöször kannibálra azt hittem a hajó kapitányának zombija)
Naplózva
Púposka
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #6 Dátum: 2005 január 02, 00:22:31 am »

Idézet
Minden csatát meg lehet nyerni. Ti négyen vagytok, ő egyedül, ezt ne felejtsd el. Csak vegyél elég sok SP és HP töltő cuccot és játsszd ügyesen. Ha nem megy, küldd el nekem a mentést és megverem neked a kannibált.

csarmasz, math, bme, hu
de egy körben egy embert felfal az alató meg nem hat és nem tok venni mert egyik hajón se árulnak (vagy ha igen akkor valaki mondja el hol
Naplózva
csarmi
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #7 Dátum: 2005 január 02, 00:44:34 am »

Baromi kíváncsi vagyok arra a mentésre.
Naplózva
Terminátor
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #8 Dátum: 2005 január 02, 01:05:53 am »

Idézet

csarmasz, math, bme, hu
Hogy a fenébe vernéd meg azt a kannibált? Púposka elmondta, hogy nem vett semmi extra cuccot, így meg hiába vannak négyen..Bár lehet, hogy csak ő volt béna, és Te kinyírod a kannibált. Kíváncsi leszek Mosolyog
off
sikerült az Ecs-ben a ''méregtelenítés? Mosolyog
on

edit:
Púpuska: Ugye Te most a Dracoval röpködős résznél tartasz?
« Utoljára szerkesztve: 2005 január 02, 01:21:10 am írta Terminátor » Naplózva
Púposka
Vendég

Amnézia 1.2
« Válasz #9 Dátum: 2005 január 02, 19:48:32 pm »

igen viccből elmentem hajózni de nem számoltam azzal hogy a Draco a másik szigeten van de visszafelé találtam egy roncsot
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 ... 23
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: