Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Amnézia / Az Amnézia örökreszóló sikere
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Az Amnézia örökreszóló sikere  (Megtekintve 22311 alkalommal)
Shang
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

WWW E-mail
Az Amnézia örökreszóló sikere
« Válasz #40 Dátum: 2005 szeptember 27, 12:41:13 pm »

Idézet
szerintem van egy 3. tábor is:
olyan mint az amnézia, világot megváltó játék, de televan béna poénokkal, és ilyen hülye beszólásokkal (az amnéziára csak hasonlít, ezt úgy értem!!!)
A te 3. csoportod még mindig az én második csoportom tagja. Attól, hogy pl. bizonyos technikai szintnek megfelel a játék, nem lesz JÓ játék. Ráadásul ami tele van általad bénának nevezett dolgokkal, szerintem nem nagy durranás, főleg, ha csak Amnéziát utánoz.
Naplózva
nautilus
Vendég

« Válasz #41 Dátum: 2005 szeptember 27, 16:59:39 pm »

A Diszlexia - persze csak ha tényleg elkészült volna teljesen, és nem csak egy hét összecsapott munkája lenne, na meg persze sokkal több lenne benne a poén, mert ami van, az is általában perverz, meg az átalakított történet is összefüggő lenne - igenis elég jó lenne egy Amnézia paródiának.
Egyetlen hibája csak, hogy nem készült el teljesen, csak egy hét összecsapott munkája, nincs benne elég poén, ami van, az is általában perverz, és nincs kellően összefüggő története... (Remélem ez kellően fárasztó volt :rolleyes:)

Bár nem tudom hogy a paródia(ák) külön csoportba tartoznak-e, vagy besorolhatók az Shang-féle kettesbe.

Mellesleg szerintem a Dragonblade semmiféleképpen nem hasonlítható az Amnéziához... Tudom, hogy nem szabad mások munkáját szidni, nem is teszem, de... Osztom Szeráf véleményét... Eléggé gagyi.
Naplózva
DMG
Moderátor
Hero Member

dmgstudio@t-online.hu
WWW E-mail
« Válasz #42 Dátum: 2005 szeptember 28, 08:34:54 am »

Idézet
A Diszlexia - persze csak ha tényleg elkészült volna teljesen, és nem csak egy hét összecsapott munkája lenne, na meg persze sokkal több lenne benne a poén, mert ami van, az is általában perverz, meg az átalakított történet is összefüggő lenne - igenis elég jó lenne egy Amnézia paródiának.
Egyetlen hibája csak, hogy nem készült el teljesen, csak egy hét összecsapott munkája, nincs benne elég poén, ami van, az is általában perverz, és nincs kellően összefüggő története... (Remélem ez kellően fárasztó volt :rolleyes:)

Bár nem tudom hogy a paródia(ák) külön csoportba tartoznak-e, vagy besorolhatók az Shang-féle kettesbe.

Mellesleg szerintem a Dragonblade semmiféleképpen nem hasonlítható az Amnéziához... Tudom, hogy nem szabad mások munkáját szidni, nem is teszem, de... Osztom Szeráf véleményét... Eléggé gagyi.
Diszleksziában poén? Hümm... na majd utána nézek, szerintem az hogy sexuálisan ki akar mindenki mindenkit elégíteni, azon nem lehet halálra röhögni magad. Összefüggő történet? Hát nem tudom, ha megerőltetik magukat összefüggő történettel, akkor egy teljesen új projectet kezdtek volna, és nem az eredeti amnézia Show Message-eit irogatták volna át, szerintem beillene egy suxx-nak és akkor remakelhetném azt. Mosolyog

Egyszóval a Diszlekszia apszolút nem sorolható ide.
Másfelöl a Halál koponyájából, lehetett volna igenis jó játék, csak nagyon erőltetetten utal történetekre, mint a Mortal Kombat, Matrix, meg a fene tudja még mi, amúgy szeritem igen is jó játék, az anime betétek nem a legjobbak de megdobják kicsit a hangulatot, kár érte.
Naplózva

Falanszter 2929 azonosító: DM669

A DMG Game Studio Feljegyzései
Shang
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #43 Dátum: 2005 szeptember 28, 09:36:53 am »

Majd meglátjátok, milyen egy paródia!
(vagy legalábbis egy próbálkozás Kacsint )
Bőven túlmegy a show message szövegátíráson, de azért alapjaiban nem fog változni a játék.
« Utoljára szerkesztve: 2005 szeptember 28, 09:37:08 am írta Shang » Naplózva
Visual
Vendég

« Válasz #44 Dátum: 2005 szeptember 28, 14:01:27 pm »

Nem tudom ismeritek-e a  "Vektor"-t. A lényeg, hogy a Mátrix első részének a paródiája. A lényeg annyi, hogy majdnem 2 évig dolgoztak rajta. Szerintem jó poénok vannak benne. Az is tudja élvezni aki nem látta az eredeti filmet(nem teljesen) és még valamennyire összefüggő is.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy "igényes" paródia elkészítése is hosszú ideig tart.
A diszleksziába talán 4 jó poén volt ami nekem tetszett.

Niton VS Amnézia
Mindkettőt végigjátszottam és szándékosan önerőböl, tehát nem néztem végigjátszást eggyikhez se. A lényeg, hogy szerintem a Niton akkor lenne egy szinten az Amnéziával, ha be lenne fejezve.

A csoportokról pedig az a véleményem(egy kicsit a mátrixból idézve).
Én csak az ajtót mutathatom meg a kilincset neked kell megtalálni.(Nem szószerint idéztem) Ezzel az idézettel a következőre gondolok: A Maker-t és az irnyítását el tudjuk magyarázni, de használni mindenkinek magának kell.

És igaza van Pivi-nek, hogy olyan Makeres játék(befejezett) még nem készült ahol a készítő magát is beleadta volna.
Naplózva
DMG
Moderátor
Hero Member

dmgstudio@t-online.hu
WWW E-mail
« Válasz #45 Dátum: 2005 szeptember 28, 14:09:17 pm »

Idézet
Nem tudom ismeritek-e a  "Vektor"-t. A lényeg, hogy a Mátrix első részének a paródiája. A lényeg annyi, hogy majdnem 2 évig dolgoztak rajta. Szerintem jó poénok vannak benne. Az is tudja élvezni aki nem látta az eredeti filmet(nem teljesen) és még valamennyire összefüggő is.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy "igényes" paródia elkészítése is hosszú ideig tart.
A diszleksziába talán 4 jó poén volt ami nekem tetszett.

Niton VS Amnézia
Mindkettőt végigjátszottam és szándékosan önerőböl, tehát nem néztem végigjátszást eggyikhez se. A lényeg, hogy szerintem a Niton akkor lenne egy szinten az Amnéziával, ha be lenne fejezve.

A csoportokról pedig az a véleményem(egy kicsit a mátrixból idézve).
Én csak az ajtót mutathatom meg a kilincset neked kell megtalálni.(Nem szószerint idéztem) Ezzel az idézettel a következőre gondolok: A Maker-t és az irnyítását el tudjuk magyarázni, de használni mindenkinek magának kell.

És igaza van Pivi-nek, hogy olyan Makeres játék(befejezett) még nem készült ahol a készítő magát is beleadta volna.
Kaphatnék erről egy linket? Érdekelne.

Köszi!
Naplózva

Falanszter 2929 azonosító: DM669

A DMG Game Studio Feljegyzései
Fantos
Hero Member

K.mano@vipmail.hu
WWW E-mail
« Válasz #46 Dátum: 2005 szeptember 28, 17:03:45 pm »

valahonan ismerős a név hiogy Vketor.Ja megvan a TTC-ben hívták így a mátrixot
Naplózva

Fura, mindenki ember akar lenni...a Homoculusok...Pinoccio.. Mindenki, kivéve magukat az embereket.
orange
Vendég

« Válasz #47 Dátum: 2005 szeptember 28, 17:13:05 pm »

Vektor, ezt akartad írni:)
De ajánlom a Turmix című könyvet, szintén Mátrix paródia. Sokkal jobb, mint a Vektor.
« Utoljára szerkesztve: 2005 szeptember 28, 17:15:14 pm írta noanme » Naplózva
Tuttu
Vendég

« Válasz #48 Dátum: 2005 szeptember 28, 17:31:44 pm »

jaja :lol:
nada ne offoljunk!
« Utoljára szerkesztve: 2005 szeptember 28, 17:32:11 pm írta Tuttu » Naplózva
Visual
Vendég

« Válasz #49 Dátum: 2005 szeptember 29, 11:34:36 am »

www.alterego.hu. Le lehet tölteni az egészet(700MB).
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: