Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Csevegő / Kiből mi lett...
Oldalak: 1 ... 3 4 [5]
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Kiből mi lett...  (Megtekintve 30257 alkalommal)
para
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

WWW E-mail
Re: Kiből mi lett...
« Válasz #40 Dátum: 2016 augusztus 26, 18:07:56 pm »

Belőlem már nem lett semmi, én jelenleg angol nyelvű játékokkal szoktam szórakozni, főleg Twine, és O.H.RPG.C.E-vel készült játékokkal. Én szabadidőmben nőkkel szakítgatok, aztán piálok utána egy csomó ideig. Van egy blogom, ami főleg mentális betegségekkel foglalkozik, leginkább skizofréniával. De azért minden eshetőségre megvettem az RPG MAKER VX ACE-t, és írtam egy demót az online makerben, MV a neve, azt hiszem. A fentebb felsorolt játékkészítőkkel szintén próbálkoztam, 2-t írtam OHR-ban, na jó, másfelet, meg van 3 rövid Twine játékom. Az rm2003 projektemet sosem fejeztem be, abból is a demóig jutottam (Free Kritika Edition), az volt a tapasztalat, hogy a makeresek boldogultak vele, de a külvilágot nem érdekelte. Bár ez egy kicsit minden makeres játékkal így van, ami nem lett ismertebb. Nem vagyok már olyan vicces fiú, mint anno, sajnos, vagy sem. DMG tanácsára kezdtem blogot írni, ami a mai napig látható, és szoktam is bele írni. Viszonylag gyakran van kint az Origon, ha valakit érdekel az ilyesmi, találkozhat(ott) vele. Most egy makeres játékkal játszom, a címe: A társ, érdekes, hogy egyesek 2016-ban még ilyesmire adják a fejüket, bár, ha úgy jönne ki a lépés, én is összehoznék valamit egy újabb fajta rpg makerben. Hogy ontopik is legyek, jelenleg szoftverfejlesztő OKJ-ra járok, nem vagyok hozzá hülye, csak lusta, és ez a két tulajdonságom szokott versenyre kelni, ha van valami modulzáró, vagy ilyesmi. html-lel, css-sel napi szinten foglalkozom, php kódokba bele tudok piszkálgatni, esetleg JavaScriptbe, de kedvencem a java, csak sajnos még ehhez is túl lusta vagyok. Úgy vagyok vele, hogy majd csak lesz belőlem valami, szakdolgozatnak egy MUSH-t gondoltam JAVA-ban, esetleg valami portalt, ami wordpress blogokkal foglalkozik.
Naplózva
Mr.T
Newbie
*

« Válasz #41 Dátum: 2016 október 13, 20:41:30 pm »

Idézetet írta: para - 2016 augusztus 26, 18:07:56 pm
Belőlem már nem lett semmi, én jelenleg angol nyelvű játékokkal szoktam szórakozni, főleg Twine, és O.H.RPG.C.E-vel készült játékokkal. Én szabadidőmben nőkkel szakítgatok, aztán piálok utána egy csomó ideig. Van egy blogom, ami főleg mentális betegségekkel foglalkozik, leginkább skizofréniával. De azért minden eshetőségre megvettem az RPG MAKER VX ACE-t, és írtam egy demót az online makerben, MV a neve, azt hiszem. A fentebb felsorolt játékkészítőkkel szintén próbálkoztam, 2-t írtam OHR-ban, na jó, másfelet, meg van 3 rövid Twine játékom. Az rm2003 projektemet sosem fejeztem be, abból is a demóig jutottam (Free Kritika Edition), az volt a tapasztalat, hogy a makeresek boldogultak vele, de a külvilágot nem érdekelte. Bár ez egy kicsit minden makeres játékkal így van, ami nem lett ismertebb. Nem vagyok már olyan vicces fiú, mint anno, sajnos, vagy sem. DMG tanácsára kezdtem blogot írni, ami a mai napig látható, és szoktam is bele írni. Viszonylag gyakran van kint az Origon, ha valakit érdekel az ilyesmi, találkozhat(ott) vele. Most egy makeres játékkal játszom, a címe: A társ, érdekes, hogy egyesek 2016-ban még ilyesmire adják a fejüket, bár, ha úgy jönne ki a lépés, én is összehoznék valamit egy újabb fajta rpg makerben. Hogy ontopik is legyek, jelenleg szoftverfejlesztő OKJ-ra járok, nem vagyok hozzá hülye, csak lusta, és ez a két tulajdonságom szokott versenyre kelni, ha van valami modulzáró, vagy ilyesmi. html-lel, css-sel napi szinten foglalkozom, php kódokba bele tudok piszkálgatni, esetleg JavaScriptbe, de kedvencem a java, csak sajnos még ehhez is túl lusta vagyok. Úgy vagyok vele, hogy majd csak lesz belőlem valami, szakdolgozatnak egy MUSH-t gondoltam JAVA-ban, esetleg valami portalt, ami wordpress blogokkal foglalkozik.

para, véletlenül nem te vagy az aki még talán ircen vagy treforton mesélt egy kellemetlen gangos, cigarettás, szomszédos történetet?
Naplózva
para
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #42 Dátum: 2016 október 20, 01:57:03 am »

Idézetet írta: Mr.T - 2016 október 13, 20:41:30 pm
para, véletlenül nem te vagy az aki még talán ircen vagy treforton mesélt egy kellemetlen gangos, cigarettás, szomszédos történetet?
Lehet, hogy én vagyok, mert van, jobban mondva volt egy hasonló sztorim, de hogy annyira mesélgettem volna, éppen lehetséges. Ez tetszik, hogy "kellemetlen gangos, cigarettás, szomszédos történet". Azóta annyi mindent meséltem már.
Naplózva
Yamahrin
Jr. Member
**

286392521 yamahrin@freemail.hu
WWW E-mail
« Válasz #43 Dátum: 2017 január 29, 17:58:22 pm »

Hé Bé(Ishar) élsz még?
Naplózva

"Ez nem szerencse kérdése volt, csak merő véletlen."
"hhhmmm lehet hogy lesz van egy haverom aki full hülye"
mggabi
Newbie
*

« Válasz #44 Dátum: 2017 február 01, 22:05:06 pm »

Sziasztok Gabesz vok van egy rpg makeres pojektem kezdetleges még de azt szeretném meg,
 meg kérdezni mivel sok tapasztalt játékos van hogy ha feltölteném az eddigi pojektem ha a moderátorok és az adminok is megengedik ki probállnátok tapasztalat és ötlettek mijat kérdem egyedül viszem a projektet pár hetes de az elsö fejezet ugy mond demoja kész lényegében öttlettek és észrevételeiteket szertnném kérni bármijen kritikát elfogdnék hogy az elsö játékom vmire vigye vagy ha essetleg gatya akor inkáb hagyam a projektet (bezseretném majd linkelni ha megengdik/tek?_?
Naplózva
Ishar
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #45 Dátum: 2017 február 11, 00:22:32 am »

Idézetet írta: Yamahrin - 2017 január 29, 17:58:22 pm
Hé Bé(Ishar) élsz még?

Kb másfél éve megismertem egy lányt, múlt szeptemberben költöztünk össze. A barátommal, akivel a korábbi tanyát felépítettük, nem igazán sikerült kulturáltan megoldani a dolgot. Most Miskolc mellett élek, ugyanúgy tanyán. Sajnálom a korábbi helyet persze, sok munkám volt benne, és nagyon sok szép emlék kötött oda, de itt (és elsősorban Vele) sokkal boldogabb vagyok. A blogot nemrég befejeztem. Később ki tudja mi lesz, lehet, hogy valamilyen formában folytatom. Lenne miről, csak még nem döntöttem el, mennyire akarom kiteregetni a mindennapjaimat nagy nyilvánosság előtt.
Naplózva
para
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #46 Dátum: 2017 február 27, 21:57:42 pm »

Milyen blogot? 
Naplózva
Nonee
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #47 Dátum: 2017 március 03, 22:08:27 pm »

http://parasztblues.atw.hu/
Naplózva

Firenze
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #48 Dátum: 2017 július 16, 17:38:50 pm »

Gratulálok a bnődhöz Ishar, szép lány. Bárcsak én is megtalálnám az igazit.  Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5]
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: