Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Csevegő / Mi történik az MDE háza táján, avagy interjú a csapattal
Oldalak: 1 2 [3] 4
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Mi történik az MDE háza táján, avagy interjú a csapattal  (Megtekintve 17558 alkalommal)
Pivi
Administrator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

WWW E-mail
Re: Mi történik az MDE háza táján, avagy interjú a csapattal
« Válasz #20 Dátum: 2008 szeptember 16, 17:47:27 pm »

Idézetet írta: Lyra Milian - 2008 szeptember 14, 16:44:32 pm
És mi lesz a könyved címe, ha szabad tudnom? Ha ilyesmi történet lesz, mint az Amnéziáé, akkor biztosan minden héten rákeresek a neten  Kacsint
Még nincs címe, egy krimi lesz. Bővebben csak akkor adok hírt róla, ha tényleg el is készül majd. Mosolyog
Naplózva

Mindfields Factory - dallamos progresszív metál banda
http://www.mindfields.hu

Ezüst-Patak - urban folk 'n roll banda
http://www.ezust-patak.hu
Vazar
Newbie
*

« Válasz #21 Dátum: 2008 december 11, 12:20:51 pm »

Nekem a moondragon már szinte legenda, anno 12/13 évesen mutatta osztálytárrsam az amnéziát, mindenki szerette nagyon, sok havernak  megmutattuk, aztán örültünk a karácsonyi amnéziának is amit sokan még betárcsázós nettel szenvedtünk le a téli szünetben Mosolyog

hihetetlen hogy már ennyi  év telt el azóta, most már 20 éves vagyok, de azóta is, tehát lassan 8 éve mindig felnézek a honlapotokra, hogy hátha van valami újdonság, esetleg info. Egyszer régen Pivivel beszéltem icq-n is, csak megszakadt a kapcsolat azzal, hogy elfelejtettem az azonosítómat Mosolyog (nem csoda, sok hülye szám).

Valamennyire kultusza lett az MDE-nek a körünkben, hogy ennyi évvel később is ugyanúgy várjuk hogy lesz e valami új játékotok felnőtt fejjel is mint gyerekként. Sosem szerettem az rpgket, egyedül a makereseket, főleg a grafika illetve a zene miatt, meg az egész hangulat.

Bármi lesz, nem fogunk elfelejteni titeket, köszi szépen az eddigi sok kellemes órát, és remélem tényleg elkészül az Idővihar illetve Amnézia 2 is Mosolyog Hogyha nem is ti csináljátok azokat, de ha a felügyeletetek alatt készülnek, azok is fantasztikus játékok lesznek!
Naplózva
Slepi
Newbie
*

tc.beni.melody@hotmail.com
« Válasz #22 Dátum: 2008 december 11, 20:35:58 pm »

Ez egy szép komment volt. És igaz is, nagyon jó lett a története az amnéziának és a kiallakitása is. Remélem hogy nem lenne ház ha én készíteném el az Amnézia 2 c. játékot de persze úgy h beszmámólnák mindenröl de ezt nektek kéne meg csinálni, és egy kérdés lesz amnézia 2. vagy csak emlék csavar,amnézia,idő vihar?...Vigyorog mert évek alatt is de ti tudtok játékot csiálni, hajrá az idő vihar-hoz és jó munkát. Az amnéziához hozzá tenném h játszotam sok rpg makeres játékal, de az amnézia vezetet rá arra hogy RPG-zek én is. És télleg le a kalapal elötetek.
Naplózva
NiO
Newbie
*

« Válasz #23 Dátum: 2008 december 21, 02:21:14 am »

Idézet
Ez egy szép komment volt. És igaz is, nagyon jó lett a története az amnéziának és a kiallakitása is. Remélem hogy nem lenne ház ha én készíteném el az Amnézia 2 c. játékot de persze úgy h beszmámólnák mindenröl de ezt nektek kéne meg csinálni, és egy kérdés lesz amnézia 2. vagy csak emlék csavar,amnézia,idő vihar?...Vigyorog mert évek alatt is de ti tudtok játékot csiálni, hajrá az idő vihar-hoz és jó munkát. Az amnéziához hozzá tenném h játszotam sok rpg makeres játékal, de az amnézia vezetet rá arra hogy RPG-zek én is. És télleg le a kalapal elötetek.

Ez milyen aranyos komment Vigyorog Vigyorog Légyszi, Pivi vagy Catman, válaszoljatok már Neki Mosolyog

"én készíteném el az Amnézia 2 c. játékot de persze úgy h beszmámólnák mindenröl"

Nekem ez a része tetszett főleg Kacsint
Naplózva
Slepi
Newbie
*

« Válasz #24 Dátum: 2008 december 21, 10:07:15 am »

Hát már csinálgatom az Amnézia 2-t.

Fő városát be is mutatom(kész:40%):

Már csak egy bele egyezést kérek..
Naplózva
Slepi
Newbie
*

« Válasz #25 Dátum: 2008 december 21, 10:23:26 am »

Jah és igen. bocs a 2HSZ-é.
Nahm nem lesz World map csak város és falu részek, amit terveztem bele:
-Menü rendszer.
-Pislogó karakterek.
-Harc menü(abár sztem marad az eredeti).

Fő karakterek:
Ron. K Blade.
Tiffany
Max. K Blade.(Ron és Tiff gyereke..)
Alex - ő lesz a legeleén az aki segit Ron-nak megtalálni Max-et.
Daren - ő lessz a főelenség akit a játék során 4x kell majd kinyirnod és csak akkor halmeg..^^)

És enyi...véleményeket majd kérek mert sorban fogom küldözgetni a képeket és a történetet is leirhatom ha gondoljátok. Ha nem tetszik szóljatok és Amnézia 2 DELETE.....^.^
Naplózva
LXXXVIII
Vendég
« Válasz #26 Dátum: 2008 december 22, 11:22:25 am »

Idézetet írta: Slepi - 2008 december 21, 10:23:26 am
Daren - ő lessz a főelenség akit a játék során 4x kell majd kinyirnod és csak akkor halmeg..^^)

Szerintem ez kicsit erőletetett lenne. Először is, Daren az Amnézia végén meghalt. (Feltéve ha a legjobb befejezés volt...) Így nem lenne túl eredeti, hogy megint itt van. Szerintem találj ki valami másik főellenséget. És ez a négyszer kell megölni sem túl jó, az Amnézia nem az a játék, ahol csak úgy immortalkodni szokás.
Ja igen. És még annyit, hogy NE írd le előre, hogy ki lesz a főellenség, mert azzal lelövöd a poént. Elég ha te tudod, meg az MDE-sek.
Naplózva
Slepi
Newbie
*

« Válasz #27 Dátum: 2008 december 22, 18:24:27 pm »

Jó már változot az egész.
Itt egy kis izelitő hogy mire várhatnak a "JÁTÉKOSOK".

Főbb karakterek:
-Ron
-Tiff
-Max
-(Többi majd jön...)

Rendszerek:
-Psilogo karakterek
-Menü rendszer

Megjegyzések:
A játéksorán nagyon kevés lesz a harc ezért feleslegesnek tartom a battle menu system-et..^^, A játékot nagyon hosszúra tervezdtem és eddig már kész van egy intró és a menürendszer. Plusz egy feladat. Demó részt tervezdtem, csak h legyen egy kiss dolog ami miatt várni fogjátok a játékot. Nagyon sokban nem fogok eltérni a Amnézia,Karácsonyi Amnézia c. játéktol...csak tetem hozzá karakter képeket mindjárt rakom fel plusz 1-2 falut bemutató ként. Mosolyog

Csak szólok h nyitotam egy uj témát az Amnéziába téma cime: Amnézia 2
« Utoljára szerkesztve: 2008 december 22, 19:50:52 pm írta Slepi » Naplózva
NiO
Newbie
*

« Válasz #28 Dátum: 2008 december 26, 16:55:14 pm »

Valaki az MDE-től nem akar végre erre már reagálni? Mosolyog
Naplózva
Slepi
Newbie