Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Csevegő / Off Topic
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 28
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Off Topic  (Megtekintve 101073 alkalommal)
glarion
Full Member
Nem elérhető Nem elérhető

Re: Off Topic
« Válasz #210 Dátum: 2010 január 25, 13:24:47 pm »

Nekem eddig 21. De 27-nek kéne lenni a tanterv szerint. Vigyorog Az a 2 UV még 2*3 kredit. Akaroooooooooom.
Naplózva

"Hátranézek, fekete szekrényemre, TCG kártyáimra, könyveimre, plüssállatkáimra és belegondolok abba, hogy nem lehet minden tökéletes. De a célunk az, hogy az legyen. "

By KARKI
Nevil
Full Member

« Válasz #211 Dátum: 2010 január 29, 16:36:48 pm »

Az Idővihar topikban elhangzott extra.hu-s felvetésekhez csak tippként: Newhosting, azt hiszem két napja lehet ingyen regisztrálni, valamint kell domain név, ami nektek megvan, tehát gondoltam felvetem...
« Utoljára szerkesztve: 2010 február 04, 14:59:07 pm írta Nevil » Naplózva
Catman
Administrator
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #212 Dátum: 2010 január 29, 23:30:25 pm »

Idézetet írta: Nevil - 2010 január 29, 16:36:48 pm
Az Idővihar topikban elhangzott extra.hu-s felvetésekhez csak tippként: Newhosting, azt hiszem, két napja lehet ingyen regisztrálni, valamint kell domain név, ami nektek megvan, tehát gondoltam felvetem...

Köszi. Néztem már ezt is, meg a nextarhely.hu -t is, de még nem döntöttük el, hogy mi legyen. Esetleg ha valakinek van konkrét tapasztalata ezekkel a tárhelyekkel kapcsolatban, szívesen vesszük...
Naplózva

"Meg akarod változtatni a jövőt? A jövő nem létezik. Csak a jelent lehet megváltoztatni, és az fogja megváltoztatni a jövőd."
RPG játék szerető
Newbie
*

« Válasz #213 Dátum: 2010 február 10, 17:13:59 pm »

00:19, Zrokky írta..
"Áhh, ez biztos megint csak szencsa. Korábban is ő szórakozott ezzel, hogy jött a gyerekes utálatával és folyton 1-esre értékelte a játékaimat, azt most amint előkerült megint, hirtelen itt termett megint három 1-es értékelés..
Látogató
i értékelések nem megbízhatóak, mivel IP alapúak, dinamikus IP-sek többször szavazhatnak. "

Röhögnöm kell ezen. xD Ez már komoly, nem hiszem el, hogy ennek ez a mániája.
« Utoljára szerkesztve: 2010 február 10, 17:17:12 pm írta RPG játék szerető » Naplózva
s4n.ch4n
Full Member

« Válasz #214 Dátum: 2010 február 10, 18:19:15 pm »

Na ne baszd már... XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Ez a játékainál hangzott el?
Baszdmeg, de régóta nem volt ilyen jó kedvem. Küldök ennek a Zrokky-nak már egy puszit, hogy most ilyen jól fel tudott vidítani ez a nagy káosz mellett, ami mostanában történik velem.

Edit: Megtaláltam! Ezt lementem a gépre, olyan nagy!

Edit 2: RPG játék szerető, te is kapsz egy puszit, mert felhívtad rá a figyelmet. *puszit ad*
Áhh! De felpörögtem, a 2010-es év eleje óta azt hittem, meg fogok őrülni, olyan dolgokat láttam. Ilyen nagy megkönnyebbülést. Mindjárt örömkönnyeket hullatok.
« Utoljára szerkesztve: 2010 február 10, 18:25:55 pm írta San » Naplózva
s4n.ch4n
Full Member

« Válasz #215 Dátum: 2010 február 10, 18:43:05 pm »

Azért a teljes szövegről se feledkezzünk meg.

15:10, ubilekvar írta..
Idézet
Néztem az RPGMaker Portal -on az Utóbbi értékelések részt, meglepődve vettem észre, hogy valaki mind3 DragonBlade részre 1-est adott. Nem beszélve arról, hogy vannak akik 10-esre értékelnek olyan "játékokat" amik az 1-est is csík visítva érdemlik meg. Nem lehetne megoldani, hogy látni lehessen az értékelők nevét?

17:38, CheatWorld - Pali írta..
Idézet
Ezt már én is észrevettem már még 2009-ben is, nem értem, szerintem ki sem próbálták és csak úgy gondolt egyet, és 1-re szavaz, ilyen népszerű játékot hogy lehet 1-re értékelni (magyarl azt mondanám hogy aki kilett tiltva innen, akkor az szavazhatta így, vagy az is lehet hogy csak irigyek az ilyen alkotásokra, szerintem

20:49, Castiel írta..
Idézet
Szerintem ezen nem kell fennakadni, nem az a lényeg, hogy egyes emberektől hány pontot kapott a játék. Az, hogy kap olyan pontot is, amit nem érdemel, nem kell meglepődni. Kevés a portálon az igazán helytálló pontozás.

00:19, Zrokky írta..
Idézet
Áhh, ez biztos megint csak szencsa. Korábban is ő szórakozott ezzel, hogy jött a gyerekes utálatával és folyton 1-esre értékelte a játékaimat, azt most amint előkerült megint, hirtelen itt termett megint három 1-es értékelés..
Látogató
i értékelések nem megbízhatóak, mivel IP alapúak, dinamikus IP-sek többször szavazhatnak.

Sírok már. Sírok. Zrokky végre egyszer jótt tett nekem.
Naplózva
Puli
Newbie
*

Alfa és omega.

pogany-puli@hotmail.com
« Válasz #216 Dátum: 2010 február 10, 20:36:29 pm »

Ennek a témának sosem lesz vége, baszki?
Naplózva
s4n.ch4n
Full Member

« Válasz #217 Dátum: 2010 február 10, 21:11:48 pm »

Nagyon úgy tűnik.
Jajj, de jót nevettem.
Naplózva
RPG játék szerető
Newbie
*

« Válasz #218 Dátum: 2010 február 10, 21:50:21 pm »

Ez már tényleg 1 vicc, hogy még fel is háborodnak, hogy "Hogy képzelik ezek, hogy 1-re értékelik ezeket a nagyon "népszerű" játékokat, mert mi jól benyalunk Zrokkynak és ha valakinek az a véleménye, hogy rossz akkor már bannoltatunk". Na ettől én is jobb kedvre derültem....
Naplózva
Zols
Newbie
*

« Válasz #219 Dátum: 2010 február 10, 23:16:20 pm »

Azért ti is eléggé eltúlozzátok ám a dolgokat, vegyétek már észre magatokat

Nem azért banol, mert leírod hogy rossz, hanem azért mert nem műudvariaskodva és kedvesen körülírva teszed. Szóval ott nem jó ha azt írod hogy szerinted szar, azt kell írnod "nekem nem jön be de azért nem rossz". Mondjuk szerintem egyáltalán nem rosszak a DB-k, még ha azt nézzük MO-n jobbat nem is láttam még.

Sanchan te meg tényleg nyomtad ezeket, nem? Szóval akkor meg mit lepődsz meg, hogy téged gyanusítanak először. Bár alapból ez a gyanusítgatás elég ostobán hangzik így interneten, de végülis Zrokkynak sincs mit csodálkozni, amilyen igazságtalan mindenkivel.

Nyálkatopicba ment egy ilyen marhaság, ahol írta Zrokky Laonyr polgármesternek képzelte magát vagy valami ilyesmi. Aztán írt Laonyr az üzenőfalra, egy régi rossz poént felvetve amit Zrokkyék nyomtak, és mellé "üdv: Laó a polgármester". Azt is ugyanúgy kitörölte, szal aki egyszer megbántotta egy őszinte véleménnyel, utálja az egész embert, tök mindegy ki mit ír.

Ha ennyire pontot akartok tenni a végére, menjetek el talira azt dumáljátok meg vele ott.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 28
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: