Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Csevegő / Off Topic
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 28
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Off Topic  (Megtekintve 117248 alkalommal)
DMG
Moderátor
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

dmgstudio@t-online.hu
WWW E-mail
Re: Off Topic
« Válasz #120 Dátum: 2009 június 10, 17:43:43 pm »

Idézetet írta: Johnny(TM) - 2009 június 10, 07:53:04 am
Te még msn-ezel? Múltkor Taz kérdezte, hogy mi van ezzel meg ezzel a makeressel, és mondom már hónapok óta nem dumáltam vele.

Visszaolvasva láttam szóba került az FFIX. Én nemrég szert tettem PS2-re és FFX-re, ami túl sok időt lop el tőlem. =) Most új mentést kezdtem, hogy csináljak egy pazar sphere grid-et a Dark Aeon-okhoz, és egész jól haladok. A legjobb fegyverekből már csak egy hiányzik, de azt már tudom hogy kell könnyedén megszerezni. Sőt már valami challenge-en is gondolkodtam, mint pl. régebbi ff-eknél a low level cuccokat szokták tolni. A harcrendszere meg a kedvencem manapság.

Haverom kölcsönadta az FFX-2-t is, de ahhoz most nem volt türelmem végigjátszani, sztem vissza is fogom neki adni hamarosan. Ki tud még vmit ajánlani PS2-re játékot?

Nekem FFX2-őt volt szerencsém kipróbálni egy bő 10 percben kellemes emlékeket idézett, XII-el szemezek egy ideje a boltok polcain.
Naplózva

Falanszter 2929 azonosító: DM669

A DMG Game Studio Feljegyzései
Johnny(TM)
Hero Member

km_johnny@hotmail.com
WWW E-mail
« Válasz #121 Dátum: 2009 június 10, 21:34:51 pm »

Idézetet írta: DMG - 2009 június 10, 17:43:43 pm
Nekem FFX2-őt volt szerencsém kipróbálni egy bő 10 percben kellemes emlékeket idézett, XII-el szemezek egy ideje a boltok polcain.
Említett haveromnak az is megvan, de elmondása szerint nem valami jó a harcrendszer. Ettől függetlenül népszerűnek bizonyul, meg a License Board még engem is érdekel.
Naplózva

"Too bad there is no cure for being an idiot"
orange
Jr. Member
**

WWW E-mail
« Válasz #122 Dátum: 2009 június 11, 00:50:18 am »

Idézetet írta: Johnny(TM) - 2009 június 10, 07:53:04 am
Te még msn-ezel? Múltkor Taz kérdezte, hogy mi van ezzel meg ezzel a makeressel, és mondom már hónapok óta nem dumáltam vele.

Visszaolvasva láttam szóba került az FFIX. Én nemrég szert tettem PS2-re és FFX-re, ami túl sok időt lop el tőlem. =) Most új mentést kezdtem, hogy csináljak egy pazar sphere grid-et a Dark Aeon-okhoz, és egész jól haladok. A legjobb fegyverekből már csak egy hiányzik, de azt már tudom hogy kell könnyedén megszerezni. Sőt már valami challenge-en is gondolkodtam, mint pl. régebbi ff-eknél a low level cuccokat szokták tolni. A harcrendszere meg a kedvencem manapság.

Haverom kölcsönadta az FFX-2-t is, de ahhoz most nem volt türelmem végigjátszani, sztem vissza is fogom neki adni hamarosan. Ki tud még vmit ajánlani PS2-re játékot?

MSN-ezek néha, de a 200as msn taglistámból kb 10% nincs letiltva. Vigyorog Kb azokat hagytam meg akiket személyesen is ismerek, de azoknak is nagy része le van tiltva. Ahogy letettem a makert összes spheres és makeres le lett tiltva. Mostanság hogy újra makerezek hébe hóba feloldok egy két embert! Majd ha msn-közelben leszek feloldalak!  Vigyorog

Én majd a The Last Remnant-ot akarom kipróbálni, szintén Square-Enixes és FF szerű harcrendszer. Még PC-re is megjelent, csak nekem nagyon szaggatna, úgyhogy nem is mertem még próbálkozni vele!

FFXII harcrendszere engem sem fogott meg. Én pont azt szerettem a régi harcrendszerekben, hogy nem kellett szaladgálni Az idézhető lények meg eléggé furák benne 

FFX2 meg eléggé olyan játéknak tűnik, mintha csak a női rajongókat célozták volna meg vele... 

FFXIII-nak meg lesz 6 része .... érdekes Vigyorog (az első három amikről tudni lehet: a sima XIII, a Versus XIII és az Agito XIII, utóbbi psp-re, ha jól tudom)

FFXIV meg megint mmorpg lesz 

Amúgy nekem még mindig a 7edik rész harcrendszere tetszik a legjobban, és abból is a matéria rendszer. FF8 harcrendszerét ott szúrták el, hogy mindent a GF-ekre alapoztak, ami tökéletes is lett volna, ha nem lettek volna gyengébbek egy sima támadásnál Vigyorog Én alapból 9999-et sebeztem, mikor egy GF még csak 6 ezernél tartott ... és 4 perc volt az animációja.. Szal ha már egy GF olyan sok MP-be és időbe telik, akkor nem értem miért nem tudtak sebezni 5számjegyűt =(
Naplózva
Nonee
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #123 Dátum: 2009 július 09, 23:34:13 pm »

Hú de rég voltam itt.
Naplózva

s4n.ch4n
Full Member

« Válasz #124 Dátum: 2009 július 13, 12:21:47 pm »

Welcome back.
Naplózva
Grigor
Newbie
*

« Válasz #125 Dátum: 2009 augusztus 04, 14:35:19 pm »

Üdv mindenkinek!
Grigor vagyok.A FrostDragon Entertainment egyik tagja.
Szeretném hirdetni ,hogy van új fórumunk ahova szívesen várjuk az embereket!
Köszönöm,hogy elolvastátok!
http://rpgmaker.hu/index.php
Naplózva
s4n.ch4n
Full Member

« Válasz #126 Dátum: 2009 október 16, 15:22:41 pm »

Barátommal létrehoztunk egy blogot a drága zrokkyról.
http://antizrokky.blog.hu
Naplózva
Sirius
Hero Member

« Válasz #127 Dátum: 2009 október 16, 19:07:13 pm »

Kicsit hozzászólnék énis a korábban elhangzottakhoz, hamár feltoltam a képem ide

Idézet
Komoly minőségjavulás lenne, de annyira siet mindenki, hogy báh...meg már várja, hogy végre kiadhassa, mert már a készítő is unja a játék készítését.
Ó, én annyira nem sietek vele, hogy el se készül. Az se jó, ha az ember a full tökéletességre hajt mert abba un bele hogy még mindig nem elég jó 

Idézet
Nade ahelyett, hogy törölted volna, adtad volna át valakinek, így elveszett egy csomó hasznos téma, és a Maker VIlág is értelmét vesztette, pedig sokaknak nem kis munka volt benne megírni a cikket.
Régi téma tudom, de anno én is átvállaltam volna az admin munkából egy kis részt, amit ha visszagondolunk nem volt vmi hűde megerőltető meló BTW mintha admin is lettem volna anno, már nem emlékszem.. a lényeg hogy sitty-sutty törölted 

Egyébként ha még valaki foglalkozna a makerrel és kellene help (és ha tudok segíteni) akkor írjatok PM-et Kacsint
Naplózva
RPG Játék Szerető 3
Full Member

« Válasz #128 Dátum: 2009 október 17, 17:40:55 pm »

Idézetet írta: San - 2009 október 16, 15:22:41 pm
Barátommal létrehoztunk egy blogot a drága zrokkyról.
http://antizrokky.blog.hu

Ez az oldal marhára tetszik, támogatom Vigyorog
Naplózva
s4n.ch4n
Full Member

« Válasz #129 Dátum: 2009 október 17, 18:47:42 pm »

Idézetet írta: RPG Játék Szerető 3 - 2009 október 17, 17:40:55 pm
Ez az oldal marhára tetszik, támogatom Vigyorog
Barátom azt mondta, hogy ő addig nem fogja abbahagyni, amíg zratyi végleg el nem tűnik a picsába... Vigyorog
Azt viszont nagyon jó hallani, hogy mások is halálra röhögik magukat rajta. Vigyorog
Egymás postjain is nevetni szoktunk barátommal. Előző hétvége után hétfőn (tehát most hétfőn) az iskolában, mikor megláttuk egymást, nagyot nevettünk akkor is.
Ezzel az oldallal mi is, és azok is, akik támogatják nagyon jól játnak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 28
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: