RPG Játék Szerető 3
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 2009 október 20, 18:01:10 pm » |
|
Rohadt szánalmas az a blog, meg kurva idegesítő már ez a HÚÚÚ ZROKKI A SÁTÁN duma bazz. Most két tizenkét éves itt erre izgul, hogy milyen jól odamondogatnak, közbe nem. Majd kinövik. Meg ez a SZAR MAPOKAT KÉSZÍT, A SZEMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT!!%4 is röhejes. Ki nem szarja le csillagászati magasságokból?
Szia megint Erdő barátom. Reméltem hogy többször nem akad össze a bajszunk. Egy ideig mostanában nem szóltam hozzá ehhez a témához, mert már kicsit elfajultak a dolgok itt a csevegőben erről az anti-zrokky blogról, de most úgy látszik muszáj lesz. Először is ebből az összehányott szövegedből annyit veszek ki, hogy egy részt idegbeteg vagy, másrészt kicsit bunkó és rasszista vagy. Ez persze nem azt jelenti, hogy jófej nem tudsz lenni, mert tudsz te ha akarsz. Másodszor, látszik hogy nem gondoltad át mit írsz, ez meglátszik a helyesírásodon is, sőt igazából abból vettem észre, hogy olyan témához szólsz hozzá, amihez neked a legkevesebb közöd sincs. Harmadszor azt említeném meg, hogy mint eddig is, megint csak ócsárolni tudsz másokat. Lekicsinylően beszélsz ezekkel a gyerekekkel. Ezt nem kéne barátom  . Jó, lehet hogy egy kicsit "primitív" az oldal, de ezért jött létre ez az oldal, nem? Hogy Zrokkynak megmutassa valaki, hogy nem ő az Isten és milyen hülye, vagy béna stb. Te magad írtad azt, hogy "Ki nem szarja le csillagászati magasságokból?", de úgy látszik hogy te sem, mert még itt szidod a semmiért azt a blogot. És még valami.... Az elejét egyszerűen nem értem. Azt írod, hogy idegesít téged, ami van a blogban. Attól még másoknak tetszhet nem? Ha te is így gondolod akkor meg inkább tartsd meg a véleményedet. Ha szerinted szánalmas a blog, akkor azt ne olvasd, vagy csinálj jobbat. Ha csinálsz 1 jobbat, de egyetlen embernek nem tetszik, aki megnézi, örök életedre azzal foglak szidni, ócsárolni, utálni mindenféle fórumokon. Várom a válaszodat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Erdő
Newbie
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 2009 október 20, 20:02:49 pm » |
|
Tíz éve megy ez az antizroki duma. Én sosem szerettem azt az embert, de nevetséges, hogy még mindig ezen pörögnek, mert látták a nagyoktól az archív fórumokon. Ebből a baromságból van elegem, azért szólok hozzá. Ha x év múlva visszanéz szánsájn meg a kis haverja, rájönnek, hogy égő, amit randalíroznak itt - ez persze a jobbik eset. És igen, borzalmasan ronda csúnya szavakat használok, meg bunkó módra viselkedem (nem), mert nem vagyok egy elcseszett straight edges csökevény. Illetve amit nem értek, a helyesírásos rész. Mégis hol gépeltem félre? Ha a nagybetűs szövegekre gondolsz, akkor facepalm. Ha csinálsz 1 jobbat Elértünk az internet éra ultimate érvéhez, gratulálok. Mondtad már tojásra, hogy szar az íze? És tojtál már jobbat? Amúgy te ki a herém vagy, hogy itt minimodkodsz, meg úgy beszélsz, mint valami übertapasztalt arc? Két éve letöltötted az amnéziát és megvilágosodtál, hogy az rpgmakeres gány játékok a legjobbak, vagy mi? Meg mi az, hogy rpg játék szeretőőőő, bazz? És miért raksz ilyen gagyi smileykat élcsitítás gyanánt? Ha azt mondom, hogy kurva anyád, az ugyan úgy kurva anyád, hiába kacsintgat a végén egy sárga figura. Ps: most látom, hogy ráadásul félre is értelmeztél valamit, mert a ki nem szarja le duma másra ment, ami elég egyértelmű, de nincs kedvem elmagyarázni, mert vár egy üveg kommersz vodka. További boldog életet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RPG Játék Szerető 3
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 2009 október 22, 13:51:40 pm » |
|
Tíz éve megy ez az antizroki duma. Én sosem szerettem azt az embert, de nevetséges, hogy még mindig ezen pörögnek, mert látták a nagyoktól az archív fórumokon. Ebből a baromságból van elegem, azért szólok hozzá. Ha x év múlva visszanéz szánsájn meg a kis haverja, rájönnek, hogy égő, amit randalíroznak itt - ez persze a jobbik eset. És igen, borzalmasan ronda csúnya szavakat használok, meg bunkó módra viselkedem (nem), mert nem vagyok egy elcseszett straight edges csökevény. Illetve amit nem értek, a helyesírásos rész. Mégis hol gépeltem félre? Ha a nagybetűs szövegekre gondolsz, akkor facepalm. Elértünk az internet éra ultimate érvéhez, gratulálok. Mondtad már tojásra, hogy szar az íze? És tojtál már jobbat?
Amúgy te ki a herém vagy, hogy itt minimodkodsz, meg úgy beszélsz, mint valami übertapasztalt arc? Két éve letöltötted az amnéziát és megvilágosodtál, hogy az rpgmakeres gány játékok a legjobbak, vagy mi? Meg mi az, hogy rpg játék szeretőőőő, bazz? És miért raksz ilyen gagyi smileykat élcsitítás gyanánt? Ha azt mondom, hogy kurva anyád, az ugyan úgy kurva anyád, hiába kacsintgat a végén egy sárga figura.
Ps: most látom, hogy ráadásul félre is értelmeztél valamit, mert a ki nem szarja le duma másra ment, ami elég egyértelmű, de nincs kedvem elmagyarázni, mert vár egy üveg kommersz vodka. További boldog életet!
Erdő nem azért, de muszáj minden bisz-baszba belekötnöd?  ? Már elegem van ebből, megpróbáltam normálisan beszélni hozzád, de úgy látszik ez így nem fog menni. Én is beléd tudnék kötni, mint te belém. Mit oktatsz ki mindenkit aki akármit is ír a fórumra ami nem tetszik neked? Csak 1 idióta vagy, aki nem marad nyugton itt a fórumon addig, amíg bele nem köthet valakibe. Még másokra mondod, hogy "ezt hiszed magadról meg azt hiszed" mikor te magad játszod itt az eszed csak, más nem. Oviban lenne a helyed komolyan..... És a smileyaim.... Nem én tehetek róla, hogy csak ilyen idétlen smileyik vannak.... Részemről ennyi.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RPG Játék Szerető 3
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 2009 november 21, 20:14:44 pm » |
|
Ez vicces mi lett a blogotokkal SAN... "Viszlát nyálkák"  Ez amolyan "Zrokky stílus", hogy "bannollak mer azéris csak mer felfedted milyen vagyok nyálka".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s4n.ch4n
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 2009 november 22, 21:16:57 pm » |
|
Ez vicces mi lett a blogotokkal SAN... "Viszlát nyálkák"  Ez amolyan "Zrokky stílus", hogy "bannollak mer azéris csak mer felfedted milyen vagyok nyálka". Nem értettem, hogy mire céloztál, rámentem a blogra és akkor láttam egy ilyen "owned by armador" marhaságot... A blog már rég le lett törölve igazából. Edit: Szó nélkül letöröltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RPG Játék Szerető 3
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 2009 november 23, 14:09:37 pm » |
|
Aha, az volt az és tudom hogy töröltétek, de az miért van ott, hogy "Viszlát nyálkák" meg ilyen marhaságok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s4n.ch4n
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 2009 november 23, 14:58:43 pm » |
|
Egy Zratyi-fan feltörhette. Már ki van rakva egy értelmetlen kép is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RPG Játék Szerető 3
|
 |
« Válasz #147 Dátum: 2009 november 24, 20:30:33 pm » |
|
Na eddig például az se volt ott. Kicsit visszamaradottak a Zrokky fanok mostanság 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s4n.ch4n
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 2009 november 25, 21:28:44 pm » |
|
Ja. Ez most biztos jó poén nekik, csak az a baj, hogy nem tudom kivenni belőle az értelmet. Mert a "Viszlát nyálkák!" mondat egyáltalán nem illik össze azzal a képpel, de mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LXXXVIII
Vendég
|
 |