Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Csevegő / Off Topic
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Off Topic  (Megtekintve 118599 alkalommal)
orange
Jr. Member
**
Nem elérhető Nem elérhető

WWW E-mail
Re: Off Topic
« Válasz #100 Dátum: 2009 május 23, 20:25:22 pm »

Neeeee :S

Nah akkor ezzel sem tudok játszani :S

Codeceket meg nem rakok fel, valahogy mindig szétbarmolja a progikat. VLC meg MPlayer megy codec nélkül is, így nincs.
Naplózva
RPG Játék Szerető 3
Full Member

« Válasz #101 Dátum: 2009 május 24, 06:06:42 am »

Minden RDE műben van movie fájl kivéve a DB1-ben 
Naplózva
orange
Jr. Member
**

WWW E-mail
« Válasz #102 Dátum: 2009 május 26, 14:41:29 pm »

Zrokky, még nagyobbat csalódtam benne mint valaha.

Írtam egy 100% normális és korrekt kommentet a TT-ről, amiben egyáltalán nem írtam semmi olyat amitől felháborodhatott volna, sőt még dicsértem is a játékot (TT-t), tényleg semmi rosszat és mégis törölte a kommentemet, persze csak az enyémet Vigyorog Sőt nem is hozzá szóltam, csak leírtam a véleményemet a játékról ... érdekes Vigyorog
Naplózva
Nevil
Full Member

« Válasz #103 Dátum: 2009 május 26, 18:47:52 pm »

Idézetet írta: orange - 2009 május 26, 14:41:29 pm
Zrokky, még nagyobbat csalódtam benne mint valaha.

Írtam egy 100% normális és korrekt kommentet a TT-ről, amiben egyáltalán nem írtam semmi olyat amitől felháborodhatott volna, sőt még dicsértem is a játékot (TT-t), tényleg semmi rosszat és mégis törölte a kommentemet, persze csak az enyémet Vigyorog Sőt nem is hozzá szóltam, csak leírtam a véleményemet a játékról ... érdekes Vigyorog
Ha negatív kritikát írsz Zrokkynak, rögtön törli a hsz-edet, mert az sérti azt a húdenagy egóját. Különben, ha semmi rosszat nem írtál, nem értem, miért törölte. Talán csak azért, hogy az RDE fórum hozzászólásai 100%-ban a 80-as IQ-jú, lángelme RDE fanoktól származzon. Vigyorog
Naplózva
orange
Jr. Member
**

WWW E-mail
« Válasz #104 Dátum: 2009 május 26, 20:03:54 pm »

Jó, csak tudod nem ezt várja el az ember egy huszonvalahány éves embertől Vigyorog Mondjuk nem is értem miért lepődtem meg ezen, és akkor csodálkozik Zrokky, hogy egyesek kinevetik....
Naplózva
Nevil
Full Member

« Válasz #105 Dátum: 2009 május 27, 13:02:50 pm »

Különben szerintem teljesen eltűnt Magyarországon a Makeres játékok iránti kereslet. Részben ezért van egyre kevesebb makeres csapat. Ha nem lesz új maker, szinte biztos, hogy 5-10 év múlva elfelejtik ezt az egészet. Bár, ha az Idővihar GameStar CDk-re is rá fog kerülni, lehet még egy mentőötlet maker szemszögből. Egyébként is 2009-ben ki akar 2D-s játékokkal játszani? Ettől függetlenül nagyon kevés ember helyezi egy játékban a történetet/hangulatot a grafika elé.
Naplózva
RPG Játék Szerető 3
Full Member

« Válasz #106 Dátum: 2009 május 27, 14:50:01 pm »

Nah, nevil nem ezt vártam tőled.  KIMONDOM HOGY RÉGEN DB2 FAN VOLTAM. De ez az új szir-szar már sok. Sztem amíg vagyunk mi és a fórumok addig gamek és makerezők is lesznek. Egyszer majd én is visszatérek a makerezéshez talán.... Aztán majd meglátjuk, hogy mennek a magyar makeresek. He
Naplózva
Nevil
Full Member

« Válasz #107 Dátum: 2009 május 27, 15:31:15 pm »

Idézetet írta: RPG Játék Szerető 3 - 2009 május 27, 14:50:01 pm
Nah, nevil nem ezt vártam tőled.
Mit? Zrokky fikázását, vagy a 103. hsz-t a témában?
KIMONDOM HOGY RÉGEN DB2 FAN VOLTAM.
Ezt lehetett sejteni...
Sztem amíg vagyunk mi és a fórumok addig gamek és makerezők is lesznek. Egyszer majd én is visszatérek a makerezéshez talán.... Aztán majd meglátjuk, hogy mennek a magyar makeresek. He
És a játékosok? Kellene egy újabb lavina, mint anno az Amnézia, ahhoz, hogy az emberek újra játszani kezdjenek. Különben engem nem zavar, sőt talán jobb is, hogy kevés makeres van. Egyszer azt is megszámolom, hogy mennyi. Mosolyog

Mégvalami: miket teszteltél?
Naplózva
RPG Játék Szerető 3
Full Member

« Válasz #108 Dátum: 2009 május 27, 18:05:41 pm »

Áh nem túl sokat.... School-túra 2.... Saját projectek.... Haverok projectjei....
Naplózva
orange
Jr. Member
**

WWW E-mail
« Válasz #109 Dátum: 2009 május 28, 12:25:24 pm »

Szerintem ma is sokan makereznek magyarországon, tudok egy két nagyobb makeres emberről, aki évek óta nem szólalt meg és még mindig makerezik. Csak nem tudnak az emberek róla.

Egyébként tényleg úgy van, ahogy Nevil mondja: nincsenek játékosok. Ha több játékos lenne, nagyobb lenne az igény, hogy egy makeres játékot elkészítsünk.

Rubydragon el szokta küldeni a játékát újságokba?

Egyébként meg a másik baj a mai makeresekkel, hogy igénytelenül adják ki a játékokat. De komolyan! Szal össze vissza szednek chipsetteket charsetteket, és rippelnek. Majd összerakják, és magasról leszarják, hogy a háttér és a karakterek illenek e egymáshoz. Rengeteg pixelhibás képet láttam manapság egy csomó magyar makeres játéknál, még a TT is tele van vele (facesetekben). Ha ezeket meglátja egy érdeklődő, aki még nem játszott ilyen játékokkal, kapásból kikapcsolja és törli is lefele a játékot.

Pedig azt az 5 percet simán megérdemelné a játék, hogy ezeket kijavítsák, és egy 5 éves kisgyerek is megoldaná painttel. Komoly minőségjavulás lenne, de annyira siet mindenki, hogy báh...meg már várja, hogy végre kiadhassa, mert már a készítő is unja a játék készítését.

Egyébként ebből a szempontból is volt tökéletes az Amnézia, mert az alap RTP-t elve úgy készítették, hogy minden passzoljon, és mivel még nem adtak ki makeres játékot MO-n, így mindenkinek új volt az RTP grafikája. Minden passzolt, így már csak a történettel kellett foglalkozzanak.

Idézet
Ettől függetlenül nagyon kevés ember helyezi egy játékban a történetet/hangulatot a grafika elé.
Egyébként mutatnál nekem magyar makeres játékot, ahol a grafika van előtérben? Mert én még nem láttam igényes grafikájú magyar makeres játékot, najó egyet igen: RpgMorfi új játéka elég igényesnek tűnik.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: