Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Idővihar / Az Idővihar KÉSZÜL
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 44
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Az Idővihar KÉSZÜL  (Megtekintve 179079 alkalommal)
LXXXVIII
Vendég
Re: Az Idővihar KÉSZÜL
« Válasz #400 Dátum: 2012 augusztus 24, 17:20:39 pm »

Idézetet írta: Sensation1990 - 2012 július 17, 17:32:59 pm
Valyon világ vége elött kész lesz?

A "vajon" pontos j. Mosolyog
Naplózva
IRRIDUCIBILI
Newbie
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #401 Dátum: 2012 november 22, 17:10:02 pm »

Sziasztok!

Érdeklődnék... Mikorra várható a játék? Vagy egyáltalán várható-e valamikorra?

Sok év telt már el, én személy szerint nagyon szívesen játszanék vele.
Szerintem a többség könnyebben elfogadná azt, hogy nem készül el a játék, mint ezt a "némaságot".

Baráti Üdvözlettel,
Tibi
Naplózva
Connor
Newbie
*

« Válasz #402 Dátum: 2012 december 02, 16:53:50 pm »

Egész pontosan már 10! éve készül ez a játék. Ne értsetek félre tényleg, nem rosszból írom amit írok, de azért én nem hiszem el (szerintem mások sem), hogy tíz év nem elég rá, hogy elkészüljön minden miközben maga a térképrendszer illetve a harcrendszerről is már réges rég felkerült egy kipróbálható verzió milyen is lesz majd az Idővihar.

Én időnként felnézek az oldalra és remélem csak, hogy egyszer tényleg az a hír vár, hogy "na gyerekek elkészült végre! a játék és lehet szépen kipróbálni."
Csak tulajdonképp úgy gondolom (sajnos ezek után), hogy ha újabb 10 év múlva meglátogatom az oldalt ugyanez a hír vár, hogy még mindig "készül". (Ha egyáltalán készül-e valami, mert szerintem nem!)

Szóval nagyon is jogos a legtöbb fórumozó (akiben még van egy kis remény, mert sok örömet okozott nekik az Amnézia vagy az Emlékcsavar) kérdése, hogy várhatunk-e egyáltalán valamit tőletek. Sajnos úgy hiszem, hogy már nem sok esélyt látok rá én sem.

Srácok, szerkesztők, szedjétek már össze magatokat legyetek szívesek! Ha ilyen szinten profi lennék mint ti... mind a történetben mind a programozásban biztos, hogy már ennyi idő alatt megcsináltam volna. Már csak azok kedvéért is akik még számítanak arra, hogy játszhatnak majd az Idővihar nevű játékkal.

Naplózva
Tbeni
Newbie
*

« Válasz #403 Dátum: 2012 december 21, 16:15:30 pm »

Idézetet írta: Sensation1990 - 2012 július 17, 17:32:59 pm
LOL Vajon világ vége elött kész lesz? Zavart

Túléltem a világvégét, de sajnos ez sem volt elég ahhoz, hogy játszhassak az Időviharral.

Amúgy az előttem szólóval teljes mértékben egyetértek. Jobb lenne tényleg megtudni, hogy nem lesz és kész, mint reménykedni. Persze nem ezzel töltöm az egész napom, hogy az oldalt nézem, de félévente feljövök reménnyel telve, és sajnos mindig szomorúan távozom.

üdv:)
Naplózva
Teebee
Newbie
*

« Válasz #404 Dátum: 2012 december 22, 14:46:24 pm »

Érdeklődnék én is, hogy van-e valami helyzet így a játékkal kapcsolatban? Mosolyog
Naplózva
Barney
Newbie
*

« Válasz #405 Dátum: 2012 december 26, 19:02:20 pm »

Én szívesen válaszolnék ezekre a panaszos kérdésekre, de sajnos nem vagyok rá felhatalmazva. Mindenesetre soha ne tessék elveszteni a reményt, békés karácsonyt és előre is boldog új évet kívánok minden Moondragon-játékosnak!
Naplózva

Playing hide and seek with the ghosts of dawn / Waiting for a smile from a sun child.
IRRIDUCIBILI
Newbie
*

« Válasz #406 Dátum: 2013 január 04, 11:58:13 am »

Idézetet írta: Barney - 2012 december 26, 19:02:20 pm
Én szívesen válaszolnék ezekre a panaszos kérdésekre, de sajnos nem vagyok rá felhatalmazva. Mindenesetre soha ne tessék elveszteni a reményt, békés karácsonyt és előre is boldog új évet kívánok minden Moondragon-játékosnak!

Kiderítjük, hogy hol laksz és kiszedjük belőled!
Naplózva
Barney
Newbie
*

« Válasz #407 Dátum: 2013 január 04, 16:47:21 pm »

Vigyorog Vigyorog
Ellen fogok állni minden kínzásnak. De szóljatok, mikor jöttök, teszek föl teát!
Naplózva

Playing hide and seek with the ghosts of dawn / Waiting for a smile from a sun child.
durkopeter
Newbie
*

« Válasz #408 Dátum: 2013 január 20, 22:09:31 pm »

Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az Idővihar című játék el fog e készülni?
Mert én már régóta várok rá. Tudom hogy gondok voltak, aztán átvette egy másik csapat, mert nem volt rá időtök... de most hogy áll a helyzet? Lehet számtani rá, hogy elkészül?
Biztos hogy nagy lesz, a Moondragonnak csak jó játékai vannak Mosolyog
Remélem jár még ide legalább valami moderátor, aki tud válaszolni...

Üdvözlettel: Durkó Péter
Naplózva
Catman
Administrator
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #409 Dátum: 2013 január 24, 09:29:16 am »

Sziasztok,

Elnezest a nagy hallgatasert, hamarosan megprobalunk majd nemi infot kozzetenni. Max 1-2 honap turelmet kerunk.
Naplózva

"Meg akarod változtatni a jövőt? A jövő nem létezik. Csak a jelent lehet megváltoztatni, és az fogja megváltoztatni a jövőd."
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 44
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: