Username:

Password:

Főoldal SúgóBejelentkezésRegisztrációMoonDragon Honlap
MoonDragon Entertainment Fóruma / MoonDragon Entertainment / Idővihar / Az Idővihar KÉSZÜL
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44
« előző következő »
Nyomtatás
Szerző Téma: Az Idővihar KÉSZÜL  (Megtekintve 179009 alkalommal)
Catman
Administrator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

WWW E-mail
Re: Az Idővihar KÉSZÜL
« Válasz #220 Dátum: 2009 június 12, 11:15:52 am »

No, akkor egy before-after osszehasonlitas. Jobb igy?
Naplózva

"Meg akarod változtatni a jövőt? A jövő nem létezik. Csak a jelent lehet megváltoztatni, és az fogja megváltoztatni a jövőd."
LXXXVIII
Vendég
« Válasz #221 Dátum: 2009 június 12, 12:57:16 pm »

Jobb.
Naplózva
orange
Jr. Member
**

WWW E-mail
« Válasz #222 Dátum: 2009 június 13, 03:31:05 am »

Jobb
Naplózva
orange
Jr. Member
**

WWW E-mail
« Válasz #223 Dátum: 2009 június 13, 04:41:33 am »

DMG: nah itt egy kép Vigyorog De elég gagyi, nem vagyok valami jó 2D-ben. De közben rájöttem hogy is akartam megfogalmazni az egészet, szal:

Ha látványos pályát akar csinálni az ember, akkor a pályát nem a a pályaszerkesztővel készíti el, hanem valamelyik képszerkesztőben. Csak beállítja a gridet 16x16-ra. Majd szépen innen onnan chipsetekből összerakja a pályát, ami nincs és meg kell rajzolni, azt is itt rajzolja meg. Majd miután kész a pálya. Csinál az ember egy chipsetet, ami csak azokat a dolgokat tartalmazza, amik el tudják takarni a karaktert a pályán. A pályát, amit képként csináltak meg berakják panorámába. Majd azokat a dolgokat amik takarnak berakják a pályára a makerben, azokat a helyeket ahová meg nem léphet a karakter oda meg láthatatlan eventeket raknak a hős szintjére. Remélem érhető, de lehet még így is szarul fogalmaztam meg
Naplózva
Catman
Administrator
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #224 Dátum: 2009 június 13, 10:11:43 am »

Idézetet írta: orange - 2009 június 13, 04:41:33 am
DMG: nah itt egy kép Vigyorog

Hm, ez nem is rossz. Mosolyog
Naplózva

"Meg akarod változtatni a jövőt? A jövő nem létezik. Csak a jelent lehet megváltoztatni, és az fogja megváltoztatni a jövőd."
DMG
Moderátor
Hero Member

dmgstudio@t-online.hu
WWW E-mail
« Válasz #225 Dátum: 2009 június 13, 10:37:02 am »

Orange: Én érem, csak megfordult a fejemben hogy egy képszerkesztőnél kényelmesebb toolt írok, de lebeszéltél róla. Az a progi amit említettél, hogy map-ból csinál képet, hát nincsenek jó tapasztalataim.

Az a malom lehet még alacsonyabb általában a malom teljes hosszát lefedik a lapátok, szóval minimum addig le kéne menni, hog ya lapát az ajtó tetejéig érjen.
Naplózva

Falanszter 2929 azonosító: DM669

A DMG Game Studio Feljegyzései
Johnny(TM)
Hero Member

km_johnny@hotmail.com
WWW E-mail
« Válasz #226 Dátum: 2009 június 13, 12:43:23 pm »

Na, hát jobbnak végülis jobb, de a malom formája nekem még mindig nem tetszik. DMG-vel meg nem értek egyet, mivel a malom magasságra így korrektnek tűnik, ha az ő szempontját vesszük figyelembe, akkor inkább a lapátok méretét kéne növelni.
Naplózva

"Too bad there is no cure for being an idiot"
RPG Játék Szerető 3
Full Member

« Válasz #227 Dátum: 2009 június 13, 15:15:05 pm »

Nekem lenne 1 jobb ötletem, vegyétek le a lapátokat és lesz belőle egy siló Vigyorog
Naplózva
orange
Jr. Member
**

WWW E-mail
« Válasz #228 Dátum: 2009 június 13, 17:53:52 pm »

Idézetet írta: DMG - 2009 június 13, 10:37:02 am
Orange: Én érem, csak megfordult a fejemben hogy egy képszerkesztőnél kényelmesebb toolt írok, de lebeszéltél róla. Az a progi amit említettél, hogy map-ból csinál képet, hát nincsenek jó tapasztalataim.

De te csak ne foglalkozz ilyenekkel Csináljad a motort Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Catman: Na ugyan ezt a technikát alkalmazzák a németek, csak ők ezerszer igényesebben megcsinálják. Az enyém az övékéhez képest eléggé igénytelen Vigyorog Ha minden kötél szakad, akkor érdemes nektek is panorámába megrajzolni azt a malmot.
Naplózva
Catman
Administrator
Hero Member

WWW E-mail
« Válasz #229 Dátum: 2009 június 14, 10:05:23 am »

A malom szerintem igy fog maradni, mert probaltam kicsit alacsonyabbat, kicsit magasabbat is, de ez nezett ki a legjobban. A formajarol meg annyit, hogy ebben a regioban ilyen formaju malmokat szoktak epiteni. Kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44
Nyomtatás
« előző következő »
Ugrás: