MoonDragon Entertainment Fóruma

MoonDragon Entertainment => Emlékcsavar => A témát indította: Nagymester B. - 2003 október 11, 08:56:18 amCím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 október 11, 08:56:18 am
Naszóval volt egy olyan kérdés hogy mégis hogy a búbánatba lehet kinyírni Átalakult Nordakust.
Válasz:
-kell sok extra gyógyital
-Ron ninjacsapása, ha nincs elég MP akkor Drake-kel gyökeret neki!)
-Frank jégmezője is elég szépeket sebez rajta
-Drake-et ajánlott sárkánycuccokba bújtatni e nem feltétlenül szükséges
-Crissie felélesztése (abszolút fakultatív, meg lehet csinálni nélküle is)
-éjpenge Ronnak (ez viszont fontos, az egyik sárkánytól lehet megszerezni)

Jó, ütni kell egy darabig de ha jól emlékszem olyan 40. szintnél már nehézségek nélkül le lehet verni.


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 október 14, 14:19:27 pm
Van még egy megoldás: aki nem akar harcal tökölni, az szerezze meg az RM95öt.
Van egy RM95öm de ez egy lebutított lehet. Olyan hogy csak harc van benne
meg minden szar.


Cím: Segítség
Írta: lewis - 2003 november 04, 18:32:54 pm
na ide is van irni valóm:Dfeltettem de nem tom hova teszi ki?a program files sehol se találom:(


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 november 04, 18:41:55 pm
C:\Moondragon (asszem, de ha nem akkor C:\Games\Moondragon vagy vmi ilyesmi :) Windóz keresés, sztem azzal jobban jársz mint az én hülyeségeimmel :P )


Cím: Segítség
Írta: lewis - 2003 november 04, 18:52:00 pm
ok:)  hogy lehet ilyen játékot csinálni?megprobálnám


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 november 04, 19:03:03 pm
Idézek a régi MDE fórumról, egy bizonyos Sir Magustól:


"Nos, végre elhatároztam magam eme eszmefuttatás megírására, mivel már igazán kezdett idegesíteni a csapnivaló történetek és hasonló dolgok garmadája, melyeket olyan egyedek alkottak, akik véletlenül letöltötték a makert, látták, hogy ez valami játékkészítõ progi, majd pedig rögtön vérprofesszionalista fejlesztõnek hitték magukat, és feldobták a netre szemetüket. Nagy tévedés, hogy a makerhez nem kell semmilyen igazi képesség, attól, hogy nem egy magas szintû programnyelv, még érteni kell hozzá.
Elõször is, tisztázzuk a négy magyar makeres archetípust:
1.) Ért a Makerhez és a sztoriíráshoz is. Na, õk vannak a legkevesebben, mivel ehhez legalább 2 éve kellett kezdeni. Ebbe a kategóriába esik pl. Pivi, Don Miguel fórumának lakói, vagy jómagam. Õk azért nézzék ezt meg, hogy késõb továbbadhassák a jövõ makereseinek (messiatisztikus fogalmazás rulz).
2.) A sztoriíráshoz ért, de a Makerhez nem. Õk szintén kevesen vannak, de többen, mint az 1. csoport tagjai. Õk olvassák el ezt, majd tanulják meg használni a Makert, hogy egy szép napon bekerülhessenek az 1. csoportba.
3.) Makerhez ért, sztorihoz nem. Õk mindenképpen olvassák el ezt, így van rá esélyük, hogy összehozzanak egy normális sztorit.
4.) Se Maker, se sztori, The Ninja, total n00bie, hogy csak néhány fogalmat említsek. Õk vannak a legtöbben, neveket inkább nem mondok. Õk vagy szûnjenek meg, vagy tanuljanak meg Makerezni ÉS történetet írni. A második feladatban segít ez a kis eszmefuttatás.

Most pedig következzen maga a Tutorial:
1.) Kezdet
Néhány RPG a gamert rögtön az akció kellõs közepébe hajítja, anélkül, hogy lenne esélye fejlõdni. A játékosok zöme nem született stratéga/hardcore RPG-s, hogy miután elolvasta a bevezetést, rögtön legyõzzön egy seregnyi ultraerõs dögöt. Az elsõ ellenfelek legyenek könnyûek, hogy bevezethesse a játékost a játékba ill. a harcrendszerbe.
2.) A játék
A történet fontos ismertetõjele, hogy képes magával ragadni az embert. Ezért, miután a játék elsõ fele céltalan kóborlással telt el, a második felében hiába derül ki, hogy a világot gyilkos tornacipõk (erededti történet) fenyegetik, mivel ezen a ponton már senki sem játszik a játékkal. A játékosnak éreznie kell, hogy õ most HALAD a történetben. A szerepjáték ismertetõjele, hogy elrepít a saját kis mátrixába (jó film, nézzétek meg), és te onnan nem is akarsz kijönni. "Én akar folytatás", mint ahogyan a 60 éves nyugdíjas várja a mittoménmilyen dél-amerikai szappanopera folytatását a csigatévékettõn.
3.) A világ
A játék világa és környezete sokmindent meghatároz, ezért erre nagyon figyelni kell. A legtöbb játék a standard középkori fantasy világban játszódik, ami nem olyan rossz, viszont tökéletes klisé, mivel az RPG-k 99,99%-a ebben a környezetben játszódik. Legyen a játéknak egyedi világa. Nézzétek meg például a Warhammer 40000 világát, ahol az emberek a 41. évezredben bizonyos helyeken a fejlett technológiát boszorkányságnak nézik, és a legnagyobb mérnökök is ráolvasásokkal és litániákkal tartják karban a gépeket.
Legyenek a városok érdekesek. Néhány játékban van három város (pl.: The Ninja), mindhárom teljesen egyforma. Ez kicsit unalmas, nemde? A városoknak egyedinek kell lennie.
Legyen a világnak történelme és hagyományai. Vegyük példaként például a Chrono Triggert. Tele volt az egyész történelemmel. Igaz, a legtöbben részt is vett a játékos. A királyság, a gonosz tornacipõ, az ork/troll/goblin hordák nem csak úgy létrejöttek. Elég furcsa egy történelem nélküli világban élni.
Nevezd el a helyszíneket! Elég idétlenül hangzik, hogy "Ebben a barlangban voltam. Nincs neve, de emberek élnek itt meg hasonlók.". Igaz, a névtelen dolgok misztikusak lehetnek. De nem fáj senkinek elnevezni dolgokat.
4.) Téma
Ez az, amit a legtöbb RPG nélkülöz. A témának van némi filozófiai behatása. A történetben SEMMI sem történhet csak úgy, ok nélkül. Például, ha a hõsök elgondolkoznak azon, hogy miért is támadják meg a szörnyek a várost, tanulságnak kijöhet, hogy "Minden a túlélésrõl és a pénzszerzésrõl szól.".
De ne vidd túlzásba. Ha a fõgoni éppen irtja a fõhõs szülõfaluját, akkor a hõs ne álljon meg a fõtéren azon gondolkozva, hogy Mr. Gonosz Varázsló talán csak a családjának a halála miatti haragját próbálja ilyen módon levezetni. A hõs inkább üvöltve rohanja meg a Gonosz Mágust vagy hasonló.
Ha játszottál már FF8-at, tudod, mirõl beszélek. Laguna megnyilvánulása a Time Compression elõtt: "It's all about love, courage and friendship."
5.) Történet
A történet tartja össze a játékot, és tartja a játékost a gép elõtt. Senkit sem érdekel egy olyan játék, ahogy Mega Eksön Józsit irányítjuk, aki megmenti a világot és ennyi. A grafikák és a zenék segíthetnek, de együtt sem érnek annyit, mint egy jó történet.
Ne ugorj rögtön az akció közepébe. A kezdés nem kell, hogy homályos legyen. Persze ez nem jelenti azt, hogy hosszadalmas és unalmas intro kell. Az intrók sose teljesen tiszták, mindig legyen valamilyen titok, hogy a játékost kellõen meglephesd a történet folyamán.
Fordulatok! Ez tehet igazán jóvá egy játékot! Persze csak ha realisztikus fordulatok. "A fõhõs barátnõjérõl kiderül, hogy valójában a fõhõs nagyapja, aki az univerzum fõfõfõfõfõfõfõfõistene." (hallottam már ilyen sztorit, az amnéziás fõhõs megtalálja a szüleit, akik az univerzum térkapuit irányítják. Azt hittem kirohanok a világból.) Ez így hülyeség. Egy fordulat legyen realisztikus, és punktum.
A játék akkor igazán jó, ha a játékos úgy megy el a gép elõl, hogy elgondolkozik azon, hogy mi történik ezután. Talán az, aki megölte a fõhõs apját, egy kismacska? Vagy csak szimplán egy õrült?
6.) Karakterek
A karakterek jelentik a legtöbbet a játékban, azon belül is a jellemük. A harcos, aki a mágiát gonosz dolognak tarja, nem biztos, hogy jóban lesz a varázslóval. Ha az emberek nem szeretik a varázslókat, nem biztos, hogy egyáltalán elfogadják a varázsló fõhõs segítségét.
Ne csinálj a fõhõsbõl egy Mr. Nyálasképû Jófiút, aki az igazság bajnoka meg minden. SENKI sem tökéletes.
Ugyanez vonatkozik az ellenségre is.
7.) Jóról és Gonoszról
A legtöbb játék azon alapul, hogy vannak a Jók meg a Gonoszok, akik irtják egymást minden eszközzel. HÜLYESÉG. A jó és gonosz fogalma relatív. Ha te valakire azt mondod, hogy gonosz, attól még nem lesz egy vérengzõ szadista egomániás õrült. Ha te megölöd az általad gonosznak tartott sárkányt, valószínûleg a sárkányfiókák szemében te leszel a gonosz"Képes vagy erre? Ha igen, szedd le az RPGmakert az rpgmakergames.uw.hu-ról.


Cím: Segítség
Írta: Grapestain - 2003 november 04, 19:52:18 pm
Ehhez nagyon gratulálok Sir Magus-nak!!! Jól összeszedte a lényeget ami szétszorva ugyan, de eddig is előttünk hevert. Az ilyen mindíg megkönnyíti az ember dolgát.  (Kissé szánalmas, hogy engem minden lenyűgöz, amiről úgy érzem nekem nem ment volna... de akkor is jó!!!)


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 november 04, 19:53:23 pm
Hopsz, télleg a fórum 75%-a nem volt itt amikro ezt még olvasni lehetett :) Sorry, ezesetben ez talán nem ide illett volna...


Cím: Segítség
Írta: lewis - 2003 november 04, 20:47:38 pm
huhh ok a sztori megírás az hozzám ál de a többi

hááát nem nagyon de majd meglátjuk


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 november 07, 16:02:41 pm
Ez a századik hozzászólásom bazdmeg! B)  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 november 07, 16:11:00 pm
Ez a 704. hozzászólásom bazdmeg![/b] (értsd: és?)


Cím: Segítség
Írta: Jy-gi - 2003 november 09, 13:47:14 pm
:blink: ****meg!
Látom idioóta vagyok, ezért kérdezem:
Hol a francba van az a hülye láthatatlan torony??? :blink:  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 november 09, 14:03:40 pm
Jobb alsó sarok, a pálmafa mellett.


Cím: Segítség
Írta: Elektro - 2003 november 11, 19:09:32 pm
Idézet
:blink: ****meg!
Látom idioóta vagyok
Ha ilyet kérdezel ,akkor az is vagy, mert a csávesz elmondja, hogy a sziget egy nyúlványán egy PÁLMAFA mellett van.
(no mind1 Béla már válaszolt)


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 november 30, 11:15:26 am
Ez a 135-dik hozzászólásom bazdmeg.
^_^


Cím: Segítség
Írta: Khazar - 2003 november 30, 11:54:45 am
Ez az 217 hozzászólásom     Bazdmeg   :P  


Cím: Segítség
Írta: Grapestain - 2003 november 30, 12:36:23 pm
Ez SZÁNALMAS GEM KOTÁZSSAB!!!

(már elnézést...)
És ez nem poén! Nincs heppi fész!  :angry: Ez komoly...  :(

EDIT: Cenzúráztam... (jó mí?  :P )


Cím: Segítség
Írta: Khazar - 2003 november 30, 12:58:25 pm
:P  


Cím: Segítség
Írta: esato - 2003 november 30, 21:47:13 pm
Azt szeretném kérdezni, hogy a csöndes ligetben hol van az a valami, amit meg kell keresni?


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 november 30, 21:55:29 pm
Van egy növény ami más mnit a többi... ha jól emlékszem, mind piros és egy kék, de lehet hogy fordítva :)


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 01, 14:22:08 pm
Basszátok meg mind! :D


Cím: Segítség
Írta: Khazar - 2003 december 02, 14:39:50 pm
Mikor kezdjük ?  :P  


Cím: Segítség
Írta: esato - 2003 december 13, 23:18:49 pm
HEllosztok
Mi van akkor, amikor egy erd?ben vagyok és le kell ölnöm egy szarvast, hogy
megtámadjon valami vízi sz?rny, akit ha legy?zök, akkor a polgármaster fölenged
a följárón. (azután van, hogy meg?ltem az ellenállás vezérét)
Össze-vissza mászkálok az erd?ben, de semmi. Nem találom a sz?rnyet.
Mi a megoldás???


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 13, 23:20:28 pm
Keresd :P Valahol ott kell lennie, egy tónál.


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 14, 10:22:23 am
easto: Ha a szarvast kinyirtad,
menj ki a világtérképre, azt
ahol a két sziget találkozik,
valahol ott jelenik meg a szörny.

OFF
Ez a 264-dik hozzászólásom bazdmeg.
ON


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 14, 10:32:04 am
OFF
Ez az 1079. hozzászólásom bazdmeg :P :P :P
ON


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 14, 10:58:17 am
Nem csodálom.
A te nevedet eddig minden topicba láttam már.


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 14, 11:57:56 am
Nem is igaz, a költészetbe nem írtam :)


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 14, 12:31:45 pm
Ehh...
Nekem már egy kicsit MDEFórum túltengésem van.
Túl gyakran jövök mostanában.
Elvonókúrát kell bevezetni, ami úgyse sikerül.

EDIT: Tudsz olyan ftp programot ami könnyen
kezelheto és le is lehet szedni?


Cím: Segítség
Írta: Grapestain - 2003 december 14, 12:38:00 pm
Sz'tem a CuteFTP a best of...


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 14, 12:39:26 pm
Link?


Cím: Segítség
Írta: Grapestain - 2003 december 14, 12:42:07 pm
CuteFTP (http://www.globalscape.com/cuteftp/)
CuteFTP Pro (http://www.globalscape.com/cuteftppro/)
Normál használatra elég a sima, CRK meg akad hozzá bőven (értsd: Nem free a cucc...).
EDIT2: CRK van. Ha kell...


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 14, 12:43:28 pm
Thx!
Hány mega?


Cím: Segítség
Írta: Alkyra - 2003 december 14, 12:45:14 pm
Total Commander Rulz!!!!.:)
Azzal nagyon könyen lehet ftp-zni...
Ehh tényleg egy kicsit sokat írsz...
 


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 14, 12:47:15 pm
MDEFórum függo vagyok. :D


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 14, 12:57:13 pm
Idézet
Ehh tényleg egy kicsit sokat írsz...
Lelkes amatőr :lol:  :lol:  :lol:  


Cím: Segítség
Írta: Grapestain - 2003 december 14, 12:58:33 pm
Kereken 3.  :D

EDIT: Mester elém postolt, sz'al nem 3 amatőr, hanem 3 mega...


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 14, 13:06:20 pm
Idézet
Lelkes amator :lol:  :lol:  :lol:
Már lassan benne vagyok két éve a Makeres szkénában.
Az MDEFórumra 1 éve járok.
A rEddEssErt (vagy mittoménhogyirják) fórumon
nem tok egy topicba se hozzászólni, mert
azt irja ki hogy nem vagyok jogosult hozzászólni
a topichoz.


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 14, 13:13:50 pm
Kikérjük magunknak, ez fél éve legalább ki van javítva :)


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 14, 13:17:04 pm
Sorry, féléve voltam utoljára.
Eine moment, és már ott is vagyok.


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2003 december 21, 18:02:36 pm
hogy kell megtalalni a lathatatlan toronyt mert amikor a pálmafához érek kihoz három választási lehetoséget és mindegyiknél levon asszem 500 életpontot :huh:  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 21, 18:11:25 pm
Talán inkább huszat :P
Na szóval a válasz Deklanban van, be kell menni a mindenek házába, ott pedig a könyvtárban, ha a mágusnak odaadod a könyvet amit keres, megkapod a jelszót. Itt egyébként melegen ajánlott megtanítani Ronnak az egyik új képességét.


Cím: Segítség
Írta: Khazar - 2003 december 21, 18:44:11 pm
Ez a 475. Hozzászólásom BAZDMEG  :P


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2003 december 21, 19:04:55 pm
és kitöl lehet megtanulni az uj tamadast?


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 21, 19:56:12 pm
Az egyik könyvből tanulja meg... nézegesd végig mindet.


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2003 december 21, 21:33:00 pm
Amikor Ronból árny lesz és találkozok menekülés közben frankkal és 4árny megtámad akkor hogy kell öket kinyírni mer vagy 5xör próbáltam de nem megy(azon kivül h probáljam többször)


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 21, 21:43:27 pm
Próbáld többször :D
Fel kell fejlődni jópár szintet, és venni sok éjtekercset, meg gyökeret, meg gyógyitalt. Taktika: Chris gyógyít ahogy tud, Frank tűzviharozik MP-rogyásig, akkro Chris feltölti, Drake meg a tekercseket használja amíg van.


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 22, 08:32:43 am
Ja.

Tanács: Szedd le az RPG Maker 95-öt,
aztán ird át az ecs.exe-t valami srpgexec.exe-re,
azt nyisd meg RM95-tel.
Tedd föl a karakterek 50-es szintre, azt nyomd.
Én nem tudtam élni e lehetoséggel, mert nincs meg az RM95.


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 22, 08:59:59 am
1. Ezt első végigjátszásra semmiképpen sem érdemes, elveszi a játék élvezetét
2. Nem tanácsos, mert esetleg valamit átírhat, amiről nem tudja hogy micsoda.
3. Az RM95 egy sz*r :)


Cím: Segítség
Írta: Khazar - 2003 december 22, 09:13:47 am
tényleg megvan vkinek az rpg maker 95  :huh:  ?


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 22, 09:33:55 am
Valahol megvolt, talán elő is tudom majd kaparni...


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 22, 10:34:19 am
Ird be google-be hogy 'download RPG Maker 95' vagy
valami ilyesmi.


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2003 december 22, 11:32:13 am
A viziszörnyet hogy lehet kinyírni és honnan tudok könnyen pénzt szerezni?


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 22, 11:34:07 am
A viziszörnyet villámtekerccsel kell kínálgatni, és csapni amíg bírja. Előbb-utóbb feldobja a talpát.


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2003 december 22, 14:21:17 pm
kösz kinyírtam de nem használt a vilámtekercs


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 22, 14:33:29 pm
De kinyírtad, nem? :)


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2003 december 22, 20:36:01 pm
Amikor a forró barlangba érek találok egy életkövet(ha az) és amikor megszerezném akkor befejezödik a játék és nordakus gyöz mit kell vele csinálni?


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2003 december 22, 21:59:16 pm
Mit kell csinálni Chris öröksége megszerzése után?mert csak megyek körbe-körbe a léghajóval


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 23, 09:04:28 am
Ha jól emlékszem el kell menni a nagykönyvtárba.
Ha ezt már ugye megtetted, és elolvastad az idosíkok
könyvét, asszem mehetsz Nordakushoz.
Nordakus azon a szigeten van ahol több torony áll.
Ha rosszul mondtam segitsen neki valaki, mert
én már 1000 éve játszottam az Emlékcsavarral.


Cím: Segítség
Írta: Khazar - 2003 december 23, 10:43:11 am
__Peti__ neked nehezedre esik megprobálni megcsinálni nem kell minden egyes problémával ide jönni ha nem probálkoz mert ha nem probálkozol akkor elillan a játék éléménye  :unsure:  


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 23, 11:56:52 am
Hogy kell csinálni a lebegéstekerccsel?
Körbe-körbe járok a kútnál, és semmit ne csinál.
Kösz.

[SIZE=14]Boldog karácsonyt mindenkinek. :rolleyes:  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 23, 12:22:32 pm
Nyomj rá entert :D


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 23, 13:00:31 pm
Naháát!  Erre nem is gondoltam!

De hogyan amikor kerítés van körülötte??
Vagy a másik kút kell?
Vagy vmelyik másik városban egy másik kút?
Esetleg fel kell venni egyéb cuccként ? :blink:  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 23, 13:13:52 pm
Chris házánál van az a kút...


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 24, 11:36:51 am
Kösz, mostmár végigvittem. :D
A vége nem nagyon hepiend.
Vagy úgy van mint az Amnéziánál, hogy több féle vége van?


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2003 december 25, 10:58:49 am
Honnan lehet letölteni ilyen magyar rpg játékokat amik nem demók? :huh:  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 25, 11:21:08 am
RPG portál (http://rpgportal.fpn.hu)
Tegnap nylít és reklámolni kell :) Egyébként nagyon klassz hely.


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 26, 14:56:35 pm
Tényleg, van olyan hely a neten, ahonnan le lehet tőtteni a Chrono Triggert és/vagy az FF-eket?


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 26, 16:30:01 pm
Honnan NEM? :)


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 26, 18:18:22 pm
Me' honnan??? :huh:
Tényleg fogalmam nincs. :blink:  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 26, 18:43:20 pm
hát beírod google-be, hogy "Chrono Trigger SNES rom", vagy valami hasonlót, és lesz párezer találat :)


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 27, 09:30:42 am
Ruby Dragon oldalán le tudod szedni.
http://rubydragon.hq.hu (http://rubydragon.hq.hu)


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 27, 13:42:35 pm
Megnéztem néhány oldalon.
Ez ugye nem nagyon törvénysértő? :blink:
UI: kösz a tippet, asszem má' megyek is oda...


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 27, 13:56:26 pm
Nem nagyon, csak egy kicsit :D
Elvielg az, gyakorlatilag senkit se érdekel: eladni már úgyse lehet őket, a Square-nek meg ingyen reklám.


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 27, 14:12:18 pm
:D  


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 27, 14:22:30 pm
Szóval ilyen, hogy szoftverrendőrség figyeli, meg hogy lecsukat érte, még szóba se jöhet, ugye? :P  


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 27, 16:04:47 pm
OFF

Gyertek a mi fórumunkra, ugyanilyen mint ez,
csak eléggé üres! http://dforum.fpn.hu (http://dforum.fpn.hu)
Itt nyomhatjátok a topicokat pollokat... ^_^

ON


Cím: Segítség
Írta: Lecso - 2003 december 28, 18:06:51 pm
FF-ekkel Chronokkal nem nagyon jáctam. Azért mert nem volt akkor még magyarul ... persze értek valamennyire angolnául(mostmár jobban mint akkor)... Gondolom magyarul ne is keressem :D


Cím: Segítség
Írta: Alkyra - 2003 december 30, 10:49:57 am
Idézet
FF-ekkel Chronokkal nem nagyon jáctam. Azért mert nem volt akkor még magyarul ... persze értek valamennyire angolnául(mostmár jobban mint akkor)... Gondolom magyarul ne is keressem :D
Nem jászottál FF-el?????

(ez nálam akkor szentségtörés, mintha csak embert öltél volna:))

Nem tudom miből maradtál ki!
Az FF az egyik legjobb...mit is mondok?? A LEGJOBB (!!) RPG sorozat ami valaha létezett!!!
Tanulj meg Angolul.. ezért megéri:)

Kezd a 6-tal vagy a 7-tel.  Azok jók lesznek,
(a 6 csak 3 Mb és nagyon rm2k stílusú..))
 


Cím: Segítség
Írta: Taki - 2003 december 30, 12:27:24 pm
Hi! A láthatatlan toronyban hogy kell továbbmenni? Látok egy csomó kart, az egyiket sikerül eltolni, de a töbinék csak szörnyek jönnek elő. ;)
 


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 30, 12:45:07 pm
Na, az tényleg elég szemét rész... én úgy csináltam, hogy anno felirogattam hogy milyen sorrendben kell menni. Egyébként úgy ahogy a csontváz megy, de aki ezt ott és akkor meg tudja jegyezni az szerintem nem ember :)

Alkyra: Tévedés, nem az FF6 az rm2k stílusú, hanem az rm2k az FF6 stílusú :P


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 30, 12:46:44 pm
Most megijedtem.
Én meg tudtam jegyezni. :blink:  


Cím: Segítség
Írta: Alkyra - 2003 december 30, 12:49:03 pm
Juj!:) Az miért baj?


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2003 december 30, 13:12:35 pm
Idézek:

"aki meg tudja azt jegyezni, az nem ember"
                                                Nagymester B.


Tehát most nem vagyok ember?
Na, ettől ijedtem be. :(  


Cím: Segítség
Írta: Taki - 2003 december 30, 13:38:58 pm
Kösz, rem sikerülni fog, bár már próbáltam.

Tudtok mondani pár jó magyar RPG-t, most épp azok után kutatok :rolleyes:  


Cím: Segítség
Írta: Taki - 2003 december 30, 14:34:20 pm
Jeh...
Sikerült, de itt a kövprobléma. Harcolok Nordakussal, megöl, de nem haltam meg, azonban nem bírok mozogni, ellenben gyógyulni igen. Most mi a franc van??? :(  


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 30, 17:24:15 pm
A rák tudja már...
Ezer éve nem játszottam vele.

Jó RPG-k:
Amnézia - http://moondragon.hu (http://moondragon.hu) (itt az oldalak vannak, ahol leszedheted!)
Dragon Blade http://rubydragon.hq.hu (http://rubydragon.hq.hu)
A kapu (a mi játékunk:P) http://tar.hu/darks/dark.htm (http://tar.hu/darks/dark.htm)
Idoháború http://tar.hu/reddesert (http://tar.hu/reddesert)

Naggyából ennyi...
Esetleg próbáld meg a Nitont, bár én nem láttam...
Nitont az Alkyra aláirásából tudod leszedni.


Cím: Segítség
Írta: Taki - 2003 december 30, 20:56:59 pm
Kösz, de a legtöbbjüket már próbáltam.
- Az Amnéziát már vagy egy éve végigvittem,
- Időháború I bug miatt nem tudtam végigvinni, a II már kész
a többinek meg mindig van vmi baja, vagy a letöltés nem megy


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 31, 00:30:02 am
Idézet
Jeh...
Sikerült, de itt a kövprobléma. Harcolok Nordakussal, megöl, de nem haltam meg, azonban nem bírok mozogni, ellenben gyógyulni igen. Most mi a franc van??? :(
Yikes, nekem is ugyanez volt. A különbség annyi, hogy nálam akkor jött elő, amikor elkalapáltam ott az urat egy rakás éjtekerccsel és 40. szintű karikkal :) Sajnos jobb ötletem nincs: próbáld újra! vagy van: keress még valakit aki Emlékcsavarozik, átjutott már azon a részen, és kérj tőle egy save-et.


Cím: Segítség
Írta: Alucat - 2003 december 31, 00:33:18 am
Nekem még megvannak a Save-jeim csak nem igazán tudom már melyik mikori mentés.


Cím: Segítség
Írta: Taki - 2003 december 31, 09:17:51 am
Elküldhetnéd őket, azt majd megnézem mikoriak
taki0324@freemail.hu


Cím: Segítség
Írta: Zols - 2003 december 31, 21:09:34 pm
OFF

Ez az 500-dik hozzászólásom bazdmeg!
(Amúgy A kaput le lehet szedni!)

ON


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2003 december 31, 22:17:51 pm
OFF
1455, Zols ^_^
ON

Nem tudom, én azért a helyedben nekimennék Nordakusnak még vagy kétszer, aztán ha nem megy, akkor kéne más save-jét használni... én legalábbis idegenkedek mindig attól, hogy olyan karakterekkel induljak el, amiknél nem az én tárgyaim vannak, nem én vívtam meg velük az összes eddigi csatájukat, és általában: semmi közük hozzám. (Ilyet utoljára FF7-nél kellett csinálnom, mert XP alatt nem ment a chocobo verseny... hát nem volt kellemes újra beállítgatni a matériákat, bevásárolni 99 hi potiont és ethert.)


Cím: Segítség
Írta: Taki - 2004 január 01, 12:20:33 pm
Hát ja, de nálam nem az XP hibája, mert biztonság kedvéért feltettem a vírus régebbi változatát (értsd Win98 :ph34r: :)

Zols: Tényleg le tudtam tölteni, de az indításnál valani hülye hibaüzit az ki, azt nyekk:(  Eggyit láttam a játékból... sajna... :(  


Cím: Segítség
Írta: Dr.X - 2004 január 28, 09:12:30 am
Szasztok!
Valamelyik hozzászólásban kérdezték,hogy hogyan lehet legyőzni Trin mellett levő
viziszörnyet.Nekem az a tapasztalatom,hogy tüzet kell használni ellenne,mert az elektromossaágra immunis.


Cím: Segítség
Írta: DJ man - 2004 január 29, 09:56:56 am
Amikor átrepülünk a közép kontinensre és lezuhanunk akkor ott hol kell keresni az alkatrészt vagy mit kell csinálni?


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2004 január 29, 14:51:21 pm
Beszélsz a két feljáratot őzrző őrrel; utána elmész a polgármesterhez, utána szarvast vadászni, utána víziszörny "+ölése...


Cím: Segítség
Írta: Dr.X - 2004 január 29, 15:42:22 pm
Én azt szeretném tudni,hogy a sárkányvért merre található?Mert körberepkedtem az egész térképet,és sehol sem találom.A segítséget előre is köszönöm.


Cím: Segítség
Írta: Oszi - 2004 március 07, 15:34:07 pm
Mi van akkor ha Nordakus legyzött, lebombázták az egyik falut, én meg t'ok semmit se csinálni?


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2004 március 07, 15:39:27 pm
A falutól délre áll egy lovag, azt vedd be a csapatba, és menjél edzeni. Húzd fel jó tíz szinttel az egész teamet, mert piszoknagy hirig következik. Lemész délen a ligethez, és a kék virágnál mehetsz az elelnálláshoz. Itt némi mászkálás és egy-két(száz) haláleset után egy nagy kalap árnylénnyel fogsz megküzdeni. Elég kemények, úgyhogy ezért kell felkészülni. (szvsz a játék legnehezebb harca)


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2004 március 16, 18:57:58 pm
Pár 7e beszélek a haverommal, aszondja:
-Miután legyőzöm Nordakust, lefagy a program. Miért van ez?
-Hát nemtom... asszem ez az a hiba, amit nem lehet kiiktatni... hallottam már ilyenről...- válaszolom.
Ejtettük e témát, de ma valahogy megint felerült.
Kérdezem:
-Nah sikerült továbbvinni?
-Nem.
-És egyébként hogy állsz?
-Egész jól.
-A csajszit felélesztetted?
-Mewa?????
Kiderült, hogy még az elején, a varázslótoronyba' győzte le!
-Úristen!! Nem volt nehéz??- kérdezem.
-Hát nagyon sokat gyakaroltam kinn a mezőn a goblinokon...

((Szavahihető a barátom!!!!))

Csak azt nem értem, hogy miért fagy le neki? Ez nincs beleiktatva a játékba???
 :huh:  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2004 március 16, 19:15:02 pm
Nincs, én is megvertem Nordakust ott. Ott lefagy. A haverod próbálja meg nem leütni.


Cím: Segítség
Írta: teraflare - 2004 március 24, 17:56:27 pm
Idézet
Én azt szeretném tudni,hogy a sárkányvért merre található?Mert körberepkedtem az egész térképet,és sehol sem találom.A segítséget előre is köszönöm.
a sárkányfelszerelések helyei a két ??? sziget ,a sivatagi barlag (ahol az életkristály is van) ,+ a léhajó lezuhanásakor a közeli erdőben egy farönk alatt egy barlangban.


Cím: Segítség
Írta: teraflare - 2004 március 24, 17:59:24 pm
farönk= fatönk (egy kivágott fa földben maradt része)


Cím: Segítség
Írta: Dr.X - 2004 március 25, 16:54:46 pm
Köszönöm,az információkat,sikerült őket megtalálnom.


Cím: Segítség
Írta: qvan - 2004 április 04, 19:24:13 pm
Ehh Na jó most regisztráltam magam és remélem hogy jó helyere  válaszolok.Mert most találtam meg ezt a ezt én na mind1


Cím: Segítség
Írta: qvan - 2004 április 04, 19:26:54 pm
áhá sikerült ööö...remélem   :unsure:  


Cím: Segítség
Írta: qvan - 2004 április 05, 20:04:39 pm
Nha sikerült.De nincs kérdésem mert tovább jutozzam a sok haszos infóval az alkatrésszel kapszolatban. :D  


Cím: Segítség
Írta: David - 2004 április 16, 19:26:29 pm
Deklant miután megsemmisítették a birodalomból kellett megszökni. Ez még sikerült de utána egy másik szigetcsoportnál meg kell találni egy rejtélyes szörnyet, de sajnos nem tudom pontosan hol kell előcsalogatni és hogyan.
Kérlek segítsetek!  Kösz!


Cím: Segítség
Írta: David - 2004 április 17, 13:41:09 pm
:angry: Amikor az öt toronyban vagyunk nem tudjuk legyőzni a zombiharcost.Mi kell hozzá?És hogyan?


Cím: Segítség
Írta: Arjuna - 2004 április 20, 16:36:57 pm
nah az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálni annál a résznél, amikor már lezuhant a léghajó, és meg kell keresni vmit alkatrészt?
vmi vízben lévő szörnyet kell kinyiffantani, de ahhoz az erdőben, vagy hol kell vmit csinálni... jajj, plíz help! hogy/mit kell tenni???


Cím: Segítség
Írta: qvan - 2004 április 20, 20:24:58 pm
Arjuns:Bemész az erdőbe ott fel mész északanak ott lesz egy tó ott lesz egy szarvas azt megölöd (hát na persze tuningolj) végülis nem kell mind1 igen és aztán oda mész a tengerhez a két sziget közé mármint nem hajóbval meg ilyen hanem amíg eltutsz menni. Érted ha nem írj és leírom jobban. B)  


Cím: Segítség
Írta: qvan - 2004 április 20, 20:27:14 pm
David:A Zombi harcors nem emlékszem de mind1 szerintem menny szigetről szigetre és járkálj míg meg nem támadnak öld meg azt án lépkedsz szinteket.


Cím: Segítség
Írta: Arjuna - 2004 április 21, 16:39:37 pm
köszi! :D
így mindjárt más!
majd he lesz valami probléma, akkor majd kérdezek! :)  


Cím: Segítség
Írta: David - 2004 április 24, 10:49:39 am
Hogyan lehet feléleszteni crissiet miután lelõtte nordakus?


Cím: Segítség
Írta: qvan - 2004 április 25, 15:06:23 pm
David:Keress egy sivatagi barlangot asszem ot van ahol az az alkatrész van és ot be mész és asszem északnak valammere arra  lesz egy kristály.és asszem ott mozi lesz.


Cím: Segítség
Írta: Kate Istarii - 2004 április 28, 20:04:19 pm
Üdv!

Nem tudom letölteni a játékot, hiába kattintok rá.

Régebben megöltem egy varázslót a toronyban, még az elsõ helyszínen, és ott lefagyott mindig.
A figurák mozogtak de nem tudtam irányítani.... :angry:  


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2004 április 29, 16:38:57 pm
Bármily furcsa: ott ki kell kapni.


Cím: Segítség
Írta: David - 2004 május 02, 11:12:57 am
Valaki azt írta hogy a mágus toronyban Nordakussal való verekedés után lefagy!

 Itt a megoldás hogy an lehet megoldani a problémát!

Elõször nyomd meg az ESC gombot a menüben a SYSTEM-ben a FULLSCREEN.Ezt addig kell játszani amíg a kicsinyített képen meg nem jelenik a játék.Ha ez meg van nagyítsd fel és mehet tovább a játék!


Cím: Segítség
Írta: Clip - 2004 június 03, 17:15:09 pm
Szevasztok!

A láthatatlan tornyot keresem. Tudom, mi a jelszó, de nincs benne a pálmafa által megadott 3 lehet?ség között! Mit csináljak? Bug?


Cím: Segítség
Írta: Pivi - 2004 június 04, 12:23:24 pm
Csak akkor van benne a lehet?ségek között, ha a mágus megmondta Neked a jelszót a Mindenek Házában.


Cím: Segítség
Írta: Batkac - 2004 június 07, 15:38:42 pm
Hi!
Rossz a játék linkje...  :(  


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2004 június 07, 15:42:14 pm
Az. A freegamespalace oldalon elméletielg fent van... hogy az hova költözött azt én fejb?l meg nem mondom Arkangyal biztos tudja... ha ? sem, akkor van gáz :D


Cím: Segítség
Írta: Batkac - 2004 június 08, 17:42:53 pm
Megtaláltam, itt a link ha kell:
http://www.itg.hu/freegamespalace/index.ht...e/letoltes.html (http://www.itg.hu/freegamespalace/index.html?fomenu=reszletezo&query=Kaland&limit=5&id=100074&almenu=freegamespalace/letoltes.html)
Habár elsõ ránézésre ez egy html file, mégis innen lehet leszedni.


Cím: Segítség
Írta: Clip - 2004 június 09, 13:36:45 pm
Idézet
Csak akkor van benne a lehetõségek között, ha a mágus megmondta Neked a jelszót a Mindenek Házában.
Mondom hogy megmondta, töbször is visszamentem, és mégsincs a lehetõségek között.


Cím: Segítség
Írta: Jesse - 2004 június 29, 10:15:40 am
Idézet
Mondom hogy megmondta, töbször is visszamentem, és mégsincs a lehet?ségek között.
Hi emberek.
Lécci valaki küldje el a konyvfalo@freemail.hu -ra az Emlékcsavar végigjátszását.
Lehetel?g többen tegyétek meg , fontos!!!!!
Köszike


Cím: Segítség
Írta: trevor - 2004 július 04, 06:54:50 am
sziasztok!
hol van a lejárat a ligetben? kinyírtam az összes farkast (nagy nehezen <_< ), de aztán nincs semmi...
pedig azt mondta a varázsló, h ott keressem...
egyébként nagyon jó a játék, gratulálok a készít?knek!!!  :lol:  


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2004 július 04, 09:09:35 am
Ott van egy a többit?l etér? szín? virág, arra kell rámenni, asszem.


Cím: Segítség
Írta: trevor - 2004 július 06, 15:53:39 pm
köszi, megvan!

a köv problem, h nemtom legy?zni a sárkányt, ami a vizet védi...eccer?en nem bírom!!! és már kezdek ideges lenni....azok a rohadt skorpiók is, amíg leütök egyet a fél csapatom kihal....a méhekhez meg hozzá se tudok szólni... <_<

szóval vki plíz help, mert nagyon jó a játék és szeretném végigvinni, de ha be?rülök, akkor a gépem látja kárát és ezt ugye ti se akarjátok?? :P

ha esetleg vki elküldené a végigjátszást, annak kimondottan örülnék, mert akkor nem zargatnálak titeket itt....

szabi86@vnet.hu

köszönöm szépen!


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2004 július 06, 15:59:03 pm
A víziszörny ellen legjobb elektromos varázskatokat tápolni.
Nehezek az ellenfelek?... asszem ezt már sok mindenki mondta :) Ez van. Ha kíváncsi vagy a folytatásra, tápolj, mint az állat.


Cím: Segítség
Írta: trevor - 2004 július 07, 15:52:08 pm
öhm és annyit meg lehet tudni, h mennyi hp-ja van ennek az izének? mert én már 20 perce vertem és csak röhögött rajtam... <_<
700-at biztos, h leszedtem neki... ennyire fontos ez a sárkány? juj, de izgatott vagyok!!! :lol:  


Cím: Segítség
Írta: __Peti__ - 2004 július 14, 12:19:44 pm
honnan lehet letölteni az ecs2t?
 


Cím: Segítség
Írta: trevor - 2004 július 15, 19:23:18 pm
a drága átalakult nordakust meddig kell vágni????!!! <_<  


Cím: Segítség
Írta: Rankor - 2004 július 23, 06:11:13 am
Qrva sokáig....


Cím: Segítség
Írta: Mina - 2004 július 26, 12:44:41 pm
Hi emberek!
Lécci gyártson valaki egy Emlékcsavar végigjátszást, nagyon kéne.
Ha valaki ezt lenne szíves megtenni, akkor tegye be  fórumba!
Köszi


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2004 július 26, 13:07:23 pm
Ööö... konkrét kérdés is van? Mert arra tudunk válaszolni, de végigjátszást...


Cím: Segítség
Írta: Mina - 2004 július 26, 21:14:40 pm
Nos,konkrét kérdés nincs csak kérés :)
Amennyit meg tudsz mondani (írni) az Emlékcsavarból,az jól jönne. Hogy hogy kezdõdik,mit és hol kell csinálni...
Mint az Amnéziás részben.
Jó volna, ha tudnál (nátok)
Köszi :)


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2004 július 26, 21:33:04 pm
Na hajrá!

-Ronnal elsõ dolgod legyen ellenmérget venni, mert a mókusok kcisit erõsre sikerültek
-menj deklanba, a fegyverboltba
-menj a kikötõfalu felé, itt az erdõben verd meg a sötét alakot.(nem nehéz, de 1. meg 2. szinten azért nem fog menni)
-vissza deklanba, majd a hegyekhez. tápolj egy kicsit, viszonylag nehéz rész jön
-innen egy darabig egyértelmû... aztán deklanban van egy nagy sárgaház, tele dilissel, ott a felsõ szinten egy mágusnak oda kell vinned egy könyvet és elárulja a jelszót a toronyhoz. fontos, hogy itt tanulhatod meg az elsõ két technikát.
-a torony kicsit nehéz lesz, tápolj.
-menj végig tornyon, a memória rész az egyedüli ami kicsit nehéz, a többi light.
-nordakust NE öld meg, mert akkor lefagy :9 bár ha nem tápolod fel magad az égig, akkor egyébként is esélytelen
-menj vissza deklan mellé és vedd fel a csapatba drake-et
-tápolj mint az õrült, de fel a csillagos égig, különben nagyon megszívod
-irány az ellenállás bázisa, a sziget déli részén van
-vásárolj be, fõleg tekercsekbõl... sokat.
-ha úgy érzed le tudod alázni magát a Sátánt is, menj be a fõnökhöz.
-hosszú jelenet után egy irdatlan kemény harc jön, a játék talán legkeményebbje. a fõellenség ehhez képest piskóta

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK


Cím: Segítség
Írta: Mina - 2004 július 26, 21:50:23 pm
Folyatást várom :)


Cím: Segítség
Írta: qwer_joe - 2004 augusztus 24, 19:38:13 pm
Idézet
FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK


Idézet
Folyatást várom  :)


Na azt várhatod :D

Te is aztán el lettél fejeltve
Mester segíthetnél neki (én nem tudnék mert eddig vittem én is
,de ez a játék engem nem nagyon érdekel nem is fogom tovább vinni)


Cím: Segítség
Írta: Nagymester B. - 2004 augusztus 24, 20:01:45 pm
-innen egy darabig boldogulsz, megkapod a küldetést, menj a léghajóhoz
-vigyázz út közben, a random szörnyek NAGYON táposak
-onnan vissza a "város"ba
-be az erdõbe, felfelé kb középen elindulva elõbb-utóbb megtalálod a szarvast
-na most jön az hogy tekercsek megint, a három sziget találkozásánál üsd le a dögöt
-az alkatrészeket összeszedve indulj el a léghajóval Ronért
-legyen nálad egy valag gyógyital, mert Ron el van maradva szintben, és két számára még talán erõsnek számító ellenféllel kell szembeszállnia egyedül
-ha gyõzöl, szomorkás-csöpögõs jelenet után több váalsztásod is van
-mehetsz vissza azonnal elverni Nordakust
-a fõvárosban dont megkeresve vehetsz jégköpenyt, amit magadra öltve kedvedre mozoghatsz a tûzbarlangban, északra onnan ahol a léghajó lezuhant
-itt egyrészt nekiugorhatsz a sárkánynak, másrészt a labirintus legmélyén található egy kristály, amit megszerezve újabb csöpögõs jelenetnek lehetsz szemtanúja
-a világban néhány eldugott helyen vannak sárkányok, ezeket keresd meg, drake jó cuccokat találhat náluk
-öld meg nordakust. nem lesz nehéz.


Cím: Segítség
Írta: Mina - 2004 augusztus 27, 08:37:19 am
Köszi, az Életkristályt megkeresem majd,de egyébként már átvittem a játékot :)


Cím: Segítség
Írta: Raistlin - 2004 szeptember 21, 11:32:49 am
Hello mindenkinek.

Ha valnek kérdése van én is szívesen válaszolok, elvileg tudok is, mert már 7 szer végigvittem az ECS-t  :) (Amnesiát is  már 6szor, de az nem ide tartozik)


Szal ha valakinem kédése van, írjon Emailt, de szerintem ide is gyakran látogatok majd el!

Na bye all!   :lol:  

 


Cím: Segítség
Írta: ppooccaakk - 2004 szeptember 25, 17:06:11 pm
Segítsééééééééééééég!

Ron a ninjaversenyen nem jut tovább az elsõ feladatnál, mert nem háromszor, hanem legalább 15X kell dobni, és ha 14X eltaláltam és utoljára nem, akkor azt írja ki, hogy kiestem, pedig én csak egyszer rontottam el!

Please, help me!!!!!!!!!!!!!! :(  


Cím: Segítség
Írta: qwer_joe - 2004 szeptember 26, 12:02:16 pm
hát 1x-se rontsd el! :P  


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2004 szeptember 28, 12:15:12 pm
Kétszer kell beletalálnod a táblába, ha egyszer elrontod, akkor van a harmadik dobás. Nincsen 14. dobás.


Cím: Segítség
Írta: ppooccaakk - 2004 október 01, 22:43:49 pm
De nekem tényleg annyi volt!!

gwer_joe: köszi, megpróbálom :)  


Cím: Segítség
Írta: tar_ - 2004 október 03, 13:36:08 pm
re, nagyon jó ez az emlékcsavar, sikerült kipörgetni, :), ennek több befejeézse is lehet? vagy fel lehet támasztani crissht? mert miután megöltem nordakust azután egyből az outró ra ugrott...


Cím: Segítség
Írta: UnrealGuest - 2004 október 03, 13:51:15 pm
ELméletileg fel lehet valahogy éleszteni nem?
 


Cím: Segítség
Írta: tar_ - 2004 október 03, 14:13:13 pm
igen elméletileg, olvastam valamit a könyvtárba, ezért kérdem,


Cím: Segítség
Írta: tar_ - 2004 október 03, 14:18:02 pm
bár mos hogy gonolkozom, biztos a sivatagi barlangba van, mert onnan azonnal kimenekült a karakter, mert ott meleg van...


Cím: Segítség
Írta: Sir_Magus - 2004 október 03, 17:15:04 pm
Pontosan. A nagyonnagy városban a kereskedő elad jó pénzért három tárgyat, amik megvédenek a hőségtől. Ekkor végiggyakod magad a barlangon, kristályt elvisz, csajt feltámaszt.


Cím: Segítség
Írta: UnrealGuest - 2004 október 03, 17:37:47 pm
Télleg. Lehet végigtolom az ECS-t ^_^


Cím: Segítség
Írta: tar_ - 2004 október 03, 19:41:24 pm
hümm, sztem jobb ha meghalva hagyjuk a nőt... meg, elég illuzió rombolo, hogy ron nem marad crhissel csak elmegy fenese tudja hova... <_<  


Cím: Segítség
Írta: UnrealGuest - 2004 október 04, 14:15:51 pm
:huh:  ???   :huh:  


Cím: Segítség
Írta: Pivi - 2004 október 04, 16:38:07 pm
Idézet
meg, elég illuzió rombolo, hogy ron nem marad crhissel csak elmegy fenese tudja hova... <_<
Annál van egy még jobb befejezés is... :pivi:


Cím: Segítség
Írta: _TEA_ - 2004 október 04, 17:05:18 pm
Nem volt oylan befejezés hogy együtt maradnak?


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2004 október 04, 17:21:37 pm
Huh? Akkor most hány befejezés van?


Cím: Segítség
Írta: Sir_Magus - 2004 október 04, 17:57:34 pm
Pontosan. Ehhez fel kell éleszteni a csajt, ekkor a fővárosban kaptok egyszer ingyen szállást. Éjszaka a csaj eltűnik, utána kell menni a hegyre a város mellett, oszt csillagnézni vele.


Cím: Segítség
Írta: Pivi - 2004 október 04, 18:14:41 pm
Összesen 3 befejezés van:
- Chris meghal
- Chris feléled, de Ron magára hagyja
- Chris feléled, együtt maradnak


Cím: Segítség
Írta: Sir_Magus - 2004 október 04, 18:33:35 pm
Egyik ismerősömtől idézve:
"- Chris meghal, a háznál két kereszt, ron szomorú.
- Chris él, háznál egy kereszt, chris szomorú
- Ron és Chris együtt vannak és sz@rnak a keresztre."


Cím: Segítség
Írta: tar_ - 2004 október 04, 18:45:04 pm
kössz, hol lehet ingyen szállást kapni, mert körbe néztem, és 100aranyért árulja... lehet valami hányzik...(?)


Cím: Segítség
Írta: Volkov - 2004 október 04, 19:05:31 pm
Biztos a 100 arany!  :lol:

<<<VOLKOV>>>


Cím: Segítség
Írta: tar_ - 2004 október 04, 19:11:18 pm
nem, nem csinálnak semmi ájszaka :(  


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2004 október 05, 15:36:38 pm
Én csak kétféle befejezést láttam:
- Chris meghalt
- Chris élt, majd Ron után ment


Cím: Segítség
Írta: Juliii - 2004 november 28, 11:54:10 am
Idézet
kössz, hol lehet ingyen szállást kapni, mert körbe néztem, és 100aranyért árulja... lehet valami hányzik...(?)
nem hiányzik semmi, a középkontinensen lehet aludni ingyen:)


Cím: Segítség
Írta: Bálibee - 2004 december 05, 15:11:34 pm
Amikor a a léghajóval lezuhantam és utána a viziszörnyet vagy mit hol kell megölni?(hol van?)


Cím: Segítség
Írta: ppooccaakk - 2004 december 05, 17:30:27 pm
Hi!

A víziszörny a két sziget(a nagy meg az alsó kicsi)között van. ;)  


Cím: Segítség
Írta: Bálibee - 2004 december 06, 18:20:04 pm
igen a játékban is ez van. pontosabban vagy egy kép?


Cím: Segítség
Írta: ppooccaakk - 2004 december 09, 13:36:39 pm
Hi!

Hát képről nem tudok.De csak kijössz a barlangból(mármint a földalatti városból)és elindulsz jobbra.De csak akkor jön elő a szörny, ha a szarvas nálad van.Ez az erdőben van a tónál.


Cím: Segítség
Írta: Púposka - 2004 december 12, 22:24:29 pm
Idézet
RPG portál (http://rpgportal.fpn.hu)
Tegnap nylít és reklámolni kell :) Egyébként nagyon klassz hely.
innen hogy a jómonyákosba lehet letőltenni? és a kérhetem nem bazmegezen az aki bazmegezik mert csak rontja a fórumot köszönöm


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 01, 13:21:58 pm
Mit lehet csinálni, ha megmérgeznek? Én mindig szép lassan meghalok és kész. Idegesítő.

A ********* ***** **** életbe már ezzel a játékkal. Megmérgeztek, kijöttem ide a fórumba körülnézni Alt-Tab-bal és mire visszaléptem halott voltam. 29 gyógyitallal a zsebemben.


Cím: Segítség
Írta: Terminátor - 2005 január 01, 13:55:16 pm
Idézet
Mit lehet csinálni, ha megmérgeznek? Én mindig szép lassan meghalok és kész. Idegesítő.

A ********* ***** **** életbe már ezzel a játékkal. Megmérgeztek, kijöttem ide a fórumba körülnézni Alt-Tab-bal és mire visszaléptem halott voltam. 29 gyógyitallal a zsebemben.
Nem tudom,hogy jól emléxem-e, de Cris tud méregeteleníteni(varázslattal)...vagy menj be a faluba és aludj egyet...bal oldalon 2. ház..


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 01, 14:13:57 pm
Chris éppen halott, mellesleg a nagyapját gyászolja. Jó tudni, hogy az alvás segít.


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 02, 18:51:41 pm
A játék XP rendszere alapjaiban elhibázott.
A szörnyek (nehézség) nem igazán jól vannak elszórva.

Ja, és baromi gyakran lefagy, ami nem vicces, tekintettel a mentési lehetőségekre.


Cím: Segítség
Írta: HardRock - 2005 január 02, 19:47:27 pm
Idézet
Ja, és baromi gyakran lefagy, ami nem vicces, tekintettel a mentési lehetőségekre.

Ez csak a WinXP miatt van, de itt nemcsak fagy, hanem bugos is. Én még Win98 alól játszottam és ott semmi baja nincs. Ezzel gondolom nem is lehet mit kezdeni, mert szerintem a régi Maker akad össze az új Windows-okkal.

 


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 02, 20:19:18 pm
Igen, pl. ha rátenyerelek az enterre gyakran többször oszt a végén tárgyat/xp-t.


Cím: Segítség
Írta: Terminátor - 2005 január 02, 21:46:30 pm
Nem tudom,de én Xp alatt is végigtoltam kétszer és nekem soha nem fagyott le...


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 03, 01:11:21 am
Hát ez jópofa. Nem mentettem már kb. 5 órája, megvolt minden fegyverem, fejlődgettem meg minden, odamantem valami sivatagi szarnál egy kristályhoz - eredmény: game over. Vesztettem. Valamit magyarázott Ron, hogy megpróbál. Az utolsó mentésem még a víziszörny előtt van. Azt hiszem, itt hagyom ezt a játékot a francba.


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 03, 12:33:00 pm
Azért jó lenne tudni, hogy ez most bug vagy feature, és hogy marad-e;most nem tudom, nekiálljak-e még egyszer a szörnytől.

Ami történt: megvertem minden sárkányt, megvolt a legtöbb felszerelésem, hőseim 47-55-es szintűek (Chrissie és Ron vannak alacsonyabb szinten az időkiesés miatt).

Elmentem a forró barlangba, találtam egy kristályt, vissza a könyvtárba, ott megtudtam, hogy az az életkristály, megint a forró barlangba és mikor odeért a kristályhoz, a varázsló (minden előzetes figyelmeztetés nélkül, még egy igen/nem kérdést se kaptam, semmit, nem haltam meg vagy ilyesmi stb...) gonoszkodott egyet aztán game over felirat.


Cím: Segítség
Írta: Terminátor - 2005 január 03, 19:12:34 pm
Idézet
Azért jó lenne tudni, hogy ez most bug vagy feature, és hogy marad-e;most nem tudom, nekiálljak-e még egyszer a szörnytől.

Ami történt: megvertem minden sárkányt, megvolt a legtöbb felszerelésem, hőseim 47-55-es szintűek (Chrissie és Ron vannak alacsonyabb szinten az időkiesés miatt).

Elmentem a forró barlangba, találtam egy kristályt, vissza a könyvtárba, ott megtudtam, hogy az az életkristály, megint a forró barlangba és mikor odeért a kristályhoz, a varázsló (minden előzetes figyelmeztetés nélkül, még egy igen/nem kérdést se kaptam, semmit, nem haltam meg vagy ilyesmi stb...) gonoszkodott egyet aztán game over felirat.
Igazándiból nem igazán értem, hogy mi történt....Chris meghalt? Volt tűzálló cuccod?  


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 03, 22:05:17 pm
Volt persze. Egyszerűen game overt tett be Chris felélesztése helyett.

Most azóta már sikerült bug-mentesen továbbmenni, viszont a nindzsánál a térképre lefagy, úgyhogy vakon kell végigmennem :-)


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 04, 02:36:46 am
Miféle ingyenszállást lehet kapni a fővárosban? Én semmi ilyesmit nem találtam.


Cím: Segítség
Írta: HardRock - 2005 január 04, 04:54:41 am
Idézet
Volt persze. Egyszerűen game overt tett be Chris felélesztése helyett.

Nézd el neki. Azért mégiscsak egy 4 éves (?) programról beszélünk, ami nem lett a kiadása óta javítva (ha jól tudom).

 


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 04, 11:07:29 am
Jó, én elnéztem. Segítséget viszont csak nem kaptam.


Cím: Segítség
Írta: HardRock - 2005 január 04, 13:26:33 pm
Nos, mivel nekem ilyen egyszer sem jelentkezett, ezért nem tudok mit mondani.

 


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 04, 15:06:06 pm
Mindegy, azt megoldottam, visszatöltögettem aztán egyszercsak nem fagyott le. De hogy lehet Chrissie-vel csillagnézni meg ingyenszállni? Ezt meg tudod pontosan mondani?


Cím: Segítség
Írta: HardRock - 2005 január 04, 18:53:29 pm
Mivel nagyon rég játszottam már vele, ezért sajnos ezekre sem tudok válaszolni.

 


Cím: Segítség
Írta: Pivi - 2005 január 04, 19:47:14 pm
Hmhm, már nagyon régen csináltam a progit, de az a lényeg, hogy végig kedvesnek kell lenned Chrissie-vel, és még mielőtt Deklant lebombázzák, szedned kell a városban neki virágot... Hű, így kicsit komolyabb fejjel kellemesen gagyi a sztori... :pivi:

Ha mindent jól csináltál, és fel is élesztetted Chrissiet, akkor ha a fővárosban bemész a fogadóba, akkor kapsz egy ingyen éjszakát. :pivi:


Cím: Segítség
Írta: csarmi - 2005 január 04, 20:53:48 pm
Mondjuk esetleg nem ellopni a pénzét? Amúgy sosem kellett beszélni chrissel.


Cím: Segítség
Írta: Laci - 2005 január 26, 17:34:49 pm
hi
nekem az lenne a kérdésem hogya annál a résznél ahol a szarvast kell lelőni hogy előcsaljam a szörnyet hogy lehet megölni azokat az átkozott skorpiókat meg a kékvirág izéket? nekem sehogy nem jött össze


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2005 január 26, 17:38:26 pm
Rég játszottam vele, de úgy emlékszem, hogy sokat kell fejlődni. Muszály, mert késöbb még ennél is keményebb ellenfelek is akadnak. Szval hajrá.


Cím: Segítség
Írta: Laci - 2005 január 26, 17:50:01 pm
de hogyan fejlődjek ha nem tudom őket megölni?


Cím: Segítség
Írta: HardRock - 2005 január 26, 18:00:23 pm
Én ott kezdetben harconként visszamentem aludni egyet. Egy idő után már elég erős leszel hozzájuk.

 


Cím: Segítség
Írta: Terminátor - 2005 január 26, 18:10:48 pm
Tény és való, hogy elég nehéz a dolog :)
De a kék virágok ''allergiásak'' bizonyos varázslatokra, szóval azokat talán ki tudod nyírni. Azt hiszem, a tüzes varázslatok hatékonyak.


Cím: Segítség
Írta: HardRock - 2005 január 26, 18:20:42 pm
A skorpiók pedig a jeget nem bírják.

 


Cím: Segítség
Írta: Laci - 2005 január 26, 20:10:44 pm
ok, köszi a tanácsokat megpróbálom


Cím: Segítség
Írta: Laci - 2005 január 28, 08:39:03 am
és az a bizonyos hasznos dolog amit a kissrác említ ha nem mondom el hova bújt el, az hol van?


Cím: Segítség
Írta: ilovesoulmirror - 2005 február 07, 18:24:36 pm
Szoval!
Vegignyomtam az Emlekcsavart, de tiffel nem jottem ossze, pedig feltamasztottam, es adtam neki viragot. Mit hagytam ki?


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2005 február 08, 14:21:22 pm
A csaj neve Chrissie. Én úgy tudom csak 2 befejezés van: vagy él a csaj, vagy nem.


Cím: Segítség
Írta: ilovesoulmirror - 2005 február 08, 14:52:16 pm
Na ne ma!
Ha igy van, akkor sajnalom, hogy egyaltalan foglalkoztam a jatekkal. Azt hittem, hogy legalabb osszejovunk Chrissievel... :(  :(  :(  


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2005 február 08, 14:53:39 pm
Nemtom, én úgy emlékszem, hogy a végén összejöttek. Nekem soha nem volt olyan befejezés, hogy a csaj él, de nem jön össze Ronnal.


Cím: Segítség
Írta: ilovesoulmirror - 2005 február 08, 15:59:19 pm
Akkor en valamit kihagytam. Valaki segitsen! :rolleyes:  


Cím: Segítség
Írta: Nonee - 2005 február 08, 16:02:49 pm
Idézet
Nemtom, én úgy emlékszem, hogy a végén összejöttek. Nekem soha nem volt olyan befejezés, hogy a csaj él, de nem jön össze Ronnal.
Emlékeim szerint van ilyen befelyezés(Chris és Ron ott áll a nagyapó sírjánál, Ron elballag, Chris meg ottmarad).


Cím: Segítség
Írta: Pivi - 2005 február 11, 08:56:27 am
Nah.

Szóval 3 befejezés van:
- Chrissie halott
- Chrissie él, de Ron nem marad vele
- Chrissie él, és Ron vele marad

Az utolsó befejezéshez az alábbiak kellenek:
- virágszedés (valamint alapból kedvesnek kell hozzá lenni annál a néhány választási lehetőségnél, amik vannak)
- feltámasztás
- feltámasztás után el kell menni Koralba, és aludni egyet a fogadóban. Ha mindent jól csináltatok, akkor kapnak egy ingyen éjszakát, és beszélgetnek egyet a hegytetőn. Ezután már legjobb befejezés lesz.


Cím: Segítség
Írta: FiRenZeakirály - 2005 február 13, 20:13:45 pm
Jó tudni ezt a több befejezéses dolgot,megyek és végignyomom mégegyszer :)  


Cím: Segítség
Írta: Pivi - 2005 február 13, 23:44:33 pm
Idézet
Jó tudni ezt a több befejezéses dolgot,megyek és végignyomom mégegyszer :)
Ez a több befejezés lassan a védjegyünk lesz. :pivi:
Én szeretem, ha egy játékot többféleképpen végig lehet tolni.


Cím: Segítség
Írta: FireSnake - 2005 március 02, 19:08:15 pm
Én is... Főleg ha MoonDragonos játéknál van...


Cím: Segítség
Írta: Sz. Zoltán - 2005 március 05, 19:51:54 pm
Valaki nem tenne ki egy honlapot, ahonnan letölthetek egy mentést, ami a legjobb befejezés. Ha már valaki kérte :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: , akkor is írjátok le!!!!!!!!!! :D  :D  


Cím: Segítség
Írta: Viper - 2005 március 12, 13:50:45 pm
Csá tudtok adni végigjátszást az emlékcsavarhoz?
A címem viperbiker@freemail.hu :ph34r:
 


Cím: Segítség
Írta: ilovesoulmirror - 2005 március 12, 17:50:46 pm
Idézet
Csá tudtok adni végigjátszást az emlékcsavarhoz?
A címem viperbiker@freemail.hu :ph34r:
Ok. Ez mindkettotoknek szol. Nekem meg van a befejezes, csak meg kell keresnem. Ha vartok turelemmel, elkuldom majd


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 március 16, 21:00:53 pm
Csak hogy írjak vmit:
EZ A 10000000000000000000000000000000000000000000000000. HOZZÁSZÓLÁSOM B+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Cím: Segítség
Írta: pegazus000 - 2005 március 22, 18:42:39 pm
mekem meg a 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.!


Cím: Segítség
Írta: Csipi - 2005 március 24, 11:32:17 am
Idézet
:blink: ****meg!
Látom idioóta vagyok, ezért kérdezem:
Hol a francba van az a hülye láthatatlan torony??? :blink:
A Mindenek házában menj föl a könyvtárba és nézd végig a polcokat (rúna könyv) add oda a mászkáló mágusnak kérdezd végig            
A pálmafának mondd a jelszót
 


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 március 25, 09:41:11 am
Idézet
mekem meg a 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.!
Te győztél! :D  


Cím: Segítség
Írta: nightfish - 2005 március 27, 10:30:18 am
Nekem miért nem megy a játék? Először csak a fekete kép látszik és a szöveg, majd amikor már irányatni lehetne a csákót, kilép.  :huh:  


Cím: Segítség
Írta: Sz.Keri - 2005 március 28, 14:46:26 pm
Valaki küldjön egy mentést onnan ahonnan legyőztük már a viziszörnyet nem bírok vele


           Plíz help!!!!!!


Cím: Segítség
Írta: pegazus000 - 2005 március 28, 20:03:06 pm
A tűz keményen sebzi.


Cím: Segítség
Írta: Sz.Keri - 2005 április 02, 20:03:44 pm
Idézet
A tűz keményen sebzi.
         
               Konkrét mentés mert a  háznál nincs pénzem   :ph34r:           Egyépként köszi :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  


Cím: Segítség
Írta: Sz.Keri - 2005 április 04, 20:09:46 pm
E-mail-em:      krisztian@sniper.hu
Ide várom a mentést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 április 05, 17:32:43 pm
Idézet
E-mail-em:      krisztian@sniper.hu
Ide várom a mentést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)
Öreg, most mondták, hogyan kell kinyírni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebből nem jösz rá????? :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  


Cím: Segítség
Írta: Sz.Keri - 2005 április 07, 16:40:27 pm
Idézet
Öreg, most mondták, hogyan kell kinyírni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebből nem jösz rá?????
De!!!!!!!!!!!!!csak nincs pénzem :( :(  :(


Cím: Segítség
Írta: Sz.Keri - 2005 április 07, 17:15:21 pm
Idézet
Van még egy megoldás: aki nem akar harcal tökölni, az szerezze meg az RM95öt.
Van egy RM95öm de ez egy lebutított lehet. Olyan hogy csak harc van benne
meg minden szar.
Írj egy oldalt hogy honnan kell letölteni Plíz


Cím: Segítség
Írta: Sz.Keri - 2005 április 07, 17:18:09 pm
Idézet
Idézet
Csá tudtok adni végigjátszást az emlékcsavarhoz?
A címem viperbiker@freemail.hu :ph34r:
Ok. Ez mindkettotoknek szol. Nekem meg van a befejezes, csak meg kell keresnem. Ha vartok turelemmel, elkuldom majd
 Nekemkéne egy mentés! persze ha csak akarsz  akkor küldj a gyilkos polipkától :)


Cím: Segítség
Írta: pegazus000 - 2005 április 07, 18:09:38 pm
Idézet

               Konkrét mentés mert a  háznál nincs pénzem   :ph34r:           Egyépként köszi :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)
és mia a **csának kell neked pénz?
 


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 április 07, 20:44:03 pm
Idézet
Idézet
Öreg, most mondták, hogyan kell kinyírni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebből nem jösz rá?????
De!!!!!!!!!!!!!csak nincs pénzem :( :(  :(
Nem értem, minek kell pénz, amikor én 20-as szinen simán kinyírtam cuccok nélkül! :angry:  


Cím: Segítség
Írta: Sz.Keri - 2005 április 08, 15:33:51 pm
Idézet
Idézet

               Konkrét mentés mert a  háznál nincs pénzem   :ph34r:           Egyépként köszi :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)
és mia a **csának kell neked pénz?
A Tűztekercs

És nem vagyok 20-as szinten :(


Cím: Segítség
Írta: MAsTEr - 2005 április 20, 12:24:14 pm
Ennek ugye csak egy befejezése van? Gyanus volt, hogy a végén így szétszéledtek a szereplők.


Cím: Segítség
Írta: Sz. Zoltán - 2005 április 20, 14:32:13 pm
Idézet
Ennek ugye csak egy befejezése van? Gyanus volt, hogy a végén így szétszéledtek a szereplők.
Nem, asszem, hogy három.


Cím: Segítség
Írta: pegazus000 - 2005 május 02, 18:59:28 pm
Igen, 3 van.


Cím: Segítség
Írta: kika.1 - 2005 május 16, 15:06:19 pm
En vegig se tudtam jatszani , mert tele volt nekem hibakkal és elromlott a jatek!(nem lehetett semmit csinalni , mert a nyilakkal azt ertem el , hogy a terkep ment es semmi mas)


Cím: Segítség
Írta: Red Prince - 2005 május 17, 10:29:06 am
Idézet
En vegig se tudtam jatszani , mert tele volt nekem hibakkal és elromlott a jatek!(nem lehetett semmit csinalni , mert a nyilakkal azt ertem el , hogy a terkep ment es semmi mas)
Widows 98 hibátlanul fut...

Egyébként nem vesztettél sokat.


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 május 17, 20:51:37 pm
Idézet
Widows 98 hibátlanul fut...

Egyébként nem vesztettél sokat.
Windows 95,98,2000,Millennium-on is hibátlan. Nálam csak a zene volt rossz, de az a hangfal hibája.


Cím: Segítség
Írta: kika.1 - 2005 május 20, 21:05:57 pm
Idézet
Idézet
Widows 98 hibátlanul fut...

Egyébként nem vesztettél sokat.
Windows 95,98,2000,Millennium-on is hibátlan. Nálam csak a zene volt rossz, de az a hangfal hibája.
Nekem nem ment 98-on se és 2000-en se...


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 május 22, 18:24:05 pm
Idézet
Idézet
Idézet
Widows 98 hibátlanul fut...

Egyébként nem vesztettél sokat.
Windows 95,98,2000,Millennium-on is hibátlan. Nálam csak a zene volt rossz, de az a hangfal hibája.
Nekem nem ment 98-on se és 2000-en se...
Az élet kemény, nekem ment!


Cím: Segítség
Írta: vsoma - 2005 május 22, 18:35:49 pm
Akkor lehet, hogy a géped is kemény... :lol:
(na jó nem offolok)


Cím: Segítség
Írta: DarkMagician - 2005 május 22, 21:28:37 pm
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Widows 98 hibátlanul fut...

Egyébként nem vesztettél sokat.
Windows 95,98,2000,Millennium-on is hibátlan. Nálam csak a zene volt rossz, de az a hangfal hibája.
Nekem nem ment 98-on se és 2000-en se...
Az élet kemény, nekem ment!
Nemtom nekem XP-m van és megy rajta!  :blink:  


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 május 23, 18:43:28 pm
Idézet
Nemtom nekem XP-m van és megy rajta!  :blink:
Nem arról van szó, hogy XP-n nem megy, csak azon akadozik, meg ilyen hibák történnek rajta. Nekem legalábbis...


Cím: Segítség
Írta: Shang - 2005 június 08, 13:33:22 pm
Nálam akkor jelentkezik hiba ECS-ban, makerben meg makeres játékokban (még "1848"-ban is), ha az USB portra vmilyen játékvezérlőeszközt (pl. kormány) csatlakoztatok, de a nyomtatóm nem zavarja. Amint lehúzom a kormányt, minden jó. Nem tudtam jobbra menni, mert balra "húzott" a kormány, meg ilyenek. Talán másnál is ez volt a hiba oka.


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 június 08, 15:31:35 pm
Idézet
balra "húzott" a kormány, meg ilyenek.
Ez nálam is szokott lenni, és közben gázt ad.


Cím: Segítség
Írta: Pivi - 2005 június 08, 15:51:46 pm
A probléma nem csak kormánynál, hanem mindenféle külső irányítóeszköznél jelentkezik, legyen az joystick, gamepad, vagy bármi más). Ez egy Rpg Makeres hiba, maga az engine gajdul meg ilyenkor, nem pedig a játék.


Cím: Segítség
Írta: Shang - 2005 június 08, 16:24:41 pm
Idézet
A probléma nem csak kormánynál, ha mindenféle külső irányítóeszköznél jelentkezik, legyen az joystick, gamepad, vagy bármi más). Ez egy Rpg Makeres hiba, maga az engine gajdul meg ilyenkor, nem pedig a játék.
Pontosan! Én is játékvezérlőket mondtam, csak a kormány volt a példám, mert nekem azzal volt a gond.

OFF:
Viszont azt nem tudja vki, hogy 1848ban ez miért van?


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 június 08, 19:26:45 pm
Idézet
A probléma nem a  kormány miatt jelentkezik, ez egy Rpg Makeres hiba, maga az engine gajdul meg ilyenkor, nem pedig a játék.
 Én egy szóval se mondtam, hogy bármi köze van a gamepadnak a makerhez, csak egyszerűen elindítom a Need For Speed Hot Pursuit 2 -t és állandóan gázt ad, és balra fordul...

ON

Az emlékcsavar meg csak simán az XP -miatt akadozik, de szinte minden máson hibátlanul megy.


Cím: Segítség
Írta: Shang - 2005 június 09, 09:54:41 am
Idézet
Én egy szóval se mondtam, hogy bármi köze van a gamepadnak a makerhez, csak egyszerűen elindítom a Need For Speed Hot Pursuit 2 -t és állandóan gázt ad, és balra fordul...
Esetleg kalibrációs hiba (mondjuk nem kalibráltad egyáltalán az eszközt :) )?


Cím: Segítség
Írta: gabkar - 2005 június 14, 17:55:21 pm
Lehet hogy most egypáran megorrolnak rám, de nem tudna nekem valaki egy végigjátszást küldeni(mármint valami szöveg vagy szöveges fájl amiben le van írva hogy hogy kell végig játszani a játékot).
Ha valaki ezt meg tudná tenni a levelét ide várom:
lutghleinvvipmail.hu
amúgy szerintem sirály egy játékaz ECS!
Előre is köszike:
                         Gaborják Károly


Cím: Segítség
Írta: kika.1 - 2005 június 14, 17:58:49 pm
Idézet
Lehet hogy most egypáran megorrolnak rám, de nem tudna nekem valaki egy végigjátszást küldeni(mármint valami szöveg vagy szöveges fájl amiben le van írva hogy hogy kell végig játszani a játékot).
Ha valaki ezt meg tudná tenni a levelét ide várom:
lutghleinvvipmail.hu
amúgy szerintem sirály egy játékaz ECS!
Előre is köszike:
                         Gaborják Károly
TOk egyszeru csak menni kell es fejlodni es legyoni Nordakust...
hat nem egyszeru????


Cím: Segítség
Írta: gabkar - 2005 június 14, 19:49:24 pm
Idézet
Idézet
Lehet hogy most egypáran megorrolnak rám, de nem tudna nekem valaki egy végigjátszást küldeni(mármint valami szöveg vagy szöveges fájl amiben le van írva hogy hogy kell végig játszani a játékot).
Ha valaki ezt meg tudná tenni a levelét ide várom:
lutghleinvvipmail.hu
amúgy szerintem sirály egy játékaz ECS!
Előre is köszike:
                         Gaborják Károly
TOk egyszeru csak menni kell es fejlodni es legyoni Nordakust...
hat nem egyszeru????
Köszike de szeerintem ez azért nem ilyen egyszerű. :(  


Cím: Segítség
Írta: Juliii - 2005 június 17, 19:16:52 pm
Idézet
Idézet
Idézet
Lehet hogy most egypáran megorrolnak rám, de nem tudna nekem valaki egy végigjátszást küldeni(mármint valami szöveg vagy szöveges fájl amiben le van írva hogy hogy kell végig játszani a játékot).
Ha valaki ezt meg tudná tenni a levelét ide várom:
lutghleinvvipmail.hu
amúgy szerintem sirály egy játékaz ECS!
Előre is köszike:
                         Gaborják Károly
TOk egyszeru csak menni kell es fejlodni es legyoni Nordakust...
hat nem egyszeru????
Köszike de szeerintem ez azért nem ilyen egyszerű. :(
szerintem meg nagyon is egyszerű :P  


Cím: Segítség
Írta: Sz. Zoltán - 2005 június 17, 19:29:46 pm
Újrakezdtem az ECs-t, és lépegettem egy párat majd a katonák elkezdtek beszélni a várban, és kiírja, hogy vége. Nem volt túl hosszú... :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink: Régen !kicsit! több ideig tartott... :ph34r:  


Cím: Segítség
Írta: Juliii - 2005 június 18, 08:19:29 am
A zombi harcost hányas szinen tudtátok kinyírni? az a szar, hogy még fejlődni is alig tudok, mert belebotlok a méhekbe, és kinyírnak:(


Cím: Segítség
Írta: DarkMagician - 2005 június 18, 16:31:31 pm
Idézet
A zombi harcost hányas szinen tudtátok kinyírni? az a szar, hogy még fejlődni is alig tudok, mert belebotlok a méhekbe, és kinyírnak:(
én már qrva rég vittem végig az ECS-t úgy kb 3 éve talán? de arra még emléxem, h azok a méhek télleg gecik voltak!!!


Cím: Segítség
Írta: Juliii - 2005 június 20, 20:16:35 pm
Idézet
én már qrva rég vittem végig az ECS-t úgy kb 3 éve talán? de arra még emléxem, h azok a méhek télleg gecik voltak!!!
áh, én is végigvittem, de nm tom, szerintem nehezebb megölni a méheket, mint nordakust:P


Cím: Segítség
Írta: kika.1 - 2005 június 23, 19:32:50 pm
Idézet
áh, én is végigvittem, de nm tom, szerintem nehezebb megölni a méheket, mint nordakust:P
Én már befejeztem ,de mi a legjobb befejezés?


Cím: Segítség
Írta: Juliii - 2005 június 24, 20:11:34 pm
Idézet
mi a legjobb befejezés?
Nem nagy szám, annyi, hogy Chrissiet nem érdekli a nagyapja sírja, és elmegy ronnalnem tom hova...


Cím: Segítség
Írta: ppooccaakk - 2005 július 02, 13:20:45 pm
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!Feladom.Volt már olyan, aki meg tudta nyerni a ninjaversenyt?Hogy csinálta?!Vki segítsen plíz! :(  :rolleyes:  


Cím: Segítség
Írta: Juliii - 2005 július 02, 13:45:54 pm
Idézet
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!Feladom.Volt már olyan, aki meg tudta nyerni a ninjaversenyt?Hogy csinálta?!Vki segítsen plíz! :(  :rolleyes:
én meg tudtam csinálni:) a dobóizén valamit kiszámoltam valahogy, hogy mikor kell dobni ahoz, hogy biztosan eltalálja, a lopakodásnál tiszta mázlim volt, mert nem nézhettem meg a térképt, mert azt nem mutatta meg,kilépett a játékból, szal azt nem tom hogy csináltam. a harc meg asszem nem volt valami nagy szám. egyébként úgy elmékszem, hogy megérte megnyerni:)


Cím: Segítség
Írta: ppooccaakk - 2005 július 02, 17:02:37 pm
Köszi, akkor próbálkozom. :) én a dobóson nem tudtam továbbmenni még, de a térképet már megnéztem Commanderben. :rolleyes:  


Cím: Segítség
Írta: DarkMagician - 2005 július 03, 19:50:38 pm
jaja megéri megnyerni a nindzsaversenyt mert kapsz egy teljes nindzsafelszerelést  ;)  


Cím: Segítség
Írta: ppooccaakk - 2005 július 04, 17:39:16 pm
Ok, mostmár megvan, de nem volt könnyű!A dobós valamiért nem éppen úgy műxszik, ahogy kellene, a térképnél meg kilép.De már megvan, és végig is vittem.Immáron sokadjára. :)  


Cím: Segítség
Írta: nightfish - 2005 július 06, 15:32:54 pm
Miért van az, hogy nekem az Emlékcsvar nem is műxik a gépemen?  :blink:  


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2005 július 06, 15:34:52 pm
Nálam XP alatt néhol lassú. De egyébként minden Windows alatt működnie kellene.


Cím: Segítség
Írta: nightfish - 2005 július 06, 15:38:14 pm
Nekem XP-m van, és néha -fél percenként- elsötétül a kép, és egyszerűen csak leáll.  :(
Töltsem le újra?


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2005 július 06, 15:40:28 pm
Nem tudom. XP alatt ezek szerint mindig van vmi gond az Emlékcsavarral és társaival. Ha jól tudom be lehet állítani az exék tulajdonságánál, hogy milyen rendszer szerint fusson, és ott be lehet jelölni Win95-öt. (na ezt hülyén mondtam el). Ritkán működik, de egy próbát megér.


Cím: Segítség
Írta: nightfish - 2005 július 06, 15:41:32 pm
Értem mire gondolsz, kösz.
Az ONI-nál is ezt használtam.  B)  


Cím: Segítség
Írta: Tuttu - 2005 július 06, 17:23:48 pm
Én elmegyek abba a toronyba, legyőzöm azt a krapekot aztán lefagy a gép!  :angry:  :(  <_<  


Cím: Segítség
Írta: nightfish - 2005 július 06, 17:30:58 pm
Idézet
Én elmegyek abba a toronyba, legyőzöm azt a krapekot aztán lefagy a gép!   :angry:  :(  <_<

Te is XP-n nyomod?  


Cím: Segítség
Írta: Tuttu - 2005 július 06, 18:25:25 pm
Aha...


Cím: Segítség
Írta: fulop - 2005 július 06, 18:53:11 pm
Megoldás: kapjál ki a krapektól (már ha ez az egész, amit most leírtál, a játék elején van).


Cím: Segítség
Írta: Tuttu - 2005 július 06, 19:47:04 pm
Még megfontolom ;)  


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2005 július 07, 12:09:39 pm
Nálam Win95 alatt tényleg lefagyott a toronyban, de mikor ablak-módba váltottam, akkor mindenképp továbbvisz.


Cím: Segítség
Írta: nightfish - 2005 július 07, 14:28:56 pm
Én most feltelepítettem újra, beállítottam a kompatibilitást Win95-re, de az edemény még mindig az, hogy az indtrónál teljesen fekete a kép, csak a szövegek látszanak, ha meg teljes kép-ről átváltok ablakra, látszik a térkép, de az események (A hős is) csak egy nagy fekete kocka lesz.
Ez mitől lehet? :huh:
(XP-m van még mindig...)  


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2005 július 07, 14:30:07 pm
Asszem nem XP kompatibilis. Néhány Win95-ös játéknál már előfordult ez. Nálam RE 1-el kellett sokat szarakodni, de még mindig túl gyors.


Cím: Segítség
Írta: nightfish - 2005 július 07, 14:37:25 pm
Idézet
Asszem nem XP kompatibilis.

Dehát jópár embernek müxik XP alatt is.


Cím: Segítség
Írta: Kelta - 2005 július 07, 18:42:10 pm
Idézet

Dehát jópár embernek müxik XP alatt is.
Nem az a baj, hanem, hogy XP alatt akadozik.
 


Cím: Segítség
Írta: carmo - 2005 július 31, 00:05:20 am
lehet erre már panaszkodtak de nincs kedvem az egész forumot átolvasni.
nekem annyi a bajom hogy ha rámaegyek egy feliratra akkor elfeketedik és nem lehet elolvasni


Cím: Segítség
Írta: SeR@pH89 - 2005 július 31, 09:42:22 am
Idézet
Asszem nem XP kompatibilis. Néhány Win95-ös játéknál már előfordult ez. Nálam RE 1-el kellett sokat szarakodni, de még mindig túl gyors.
CPUkiller, lecsökkented a proci teljesítményét 566MHz-ra aztán csodásan fut minden szar. :)


Cím: Segítség
Írta: antal - 2005 augusztus 09, 10:05:18 am
Csá Mindenkinek!

Nemrég töltöttem le az amnézia 1.1 et.Most ot jarok hogy 20:00 perc alat öt csapdat meg kell csinalni akkor kapsz 5 összetevöt és ellenmerget kell csinalni
namost nem tudnatok elmondani vagy elküldeni a 1920@citromail.hu ra a helyes keveresi aranyt elöre is kösz


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2005 augusztus 09, 10:50:31 am
Idézet
Csá Mindenkinek!

Nemrég töltöttem le az amnézia 1.1 et.Most ot jarok hogy 20:00 perc alat öt csapdat meg kell csinalni akkor kapsz 5 összetevöt és ellenmerget kell csinalni
namost nem tudnatok elmondani vagy elküldeni a 1920@citromail.hu ra a helyes keveresi aranyt elöre is kösz
Hát szóval:

1. Ez itt az Emlékcsavar topic, ezt írd az Amnéziához.

2. Töltsd le az 1.2-őt

3. A arányok benne vannak a könyvben csak ki kell próbálni mindet, nem nehéz.


Cím: Segítség
Írta: antal - 2005 augusztus 09, 12:33:56 pm
CSá megint én vagyok tovabb juttotam most egy léghajon kellet utazni ami egy kastélyba vitt senki se volt ott egy feketeruhas alak ugy nézet ki min lance bement egy tronterembe én is bementem és nem tudok kiszabadulni onnan mert a kijarat elöt áll stark csak az öszes emberem aki velem jöt meg csak azt mondja hogy keressem meg a titkos átjárot
 


Cím: Segítség
Írta: carmo - 2005 augusztus 09, 13:04:01 pm
ez az emlékcsavar topikja
ird az amnésia topikba

huu ezt dejo volt mondani :D

egyébként a függöny mögött van az átjáro a balfelsö saroktol pár lépésre

itt a teljes végigjátszas:http://www.poli.hu/~marcy/amnesia/vegig.htm


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2005 augusztus 09, 13:09:06 pm
Idézet
ez az emlékcsavar topikja
ird az amnésia topikba

huu ezt dejo volt mondani :D
Az a fura, hogy ezt már énis mondtam neki, kicsit feljebb.  <_<  


Cím: Segítség
Írta: vtnagy - 2005 október 14, 21:16:21 pm
én valamiért nem találom a gyógyfüvest... segítene valaki?
már 4 napja keresem de nem találom...


Cím: Segítség
Írta: Nonee - 2005 október 14, 23:13:01 pm
A világtérképen kószlál, kb az erdő fölött.


Cím: Segítség
Írta: FireWolf - 2005 október 16, 11:09:10 am
nos, mikor kinyírom a láthatatlan mágustoronyban a főizét, akkor nem történik semmi...nem mozoghatok, csak állnak és várnak egymással szemben
A menüt meg le tudom hívni...help, plíz


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2005 október 17, 07:23:18 am
Idézet
nos, mikor kinyírom a láthatatlan mágustoronyban a főizét, akkor nem történik semmi...nem mozoghatok, csak állnak és várnak egymással szemben
A menüt meg le tudom hívni...help, plíz
Nos, ha jól tudom, nem szabad legyőzni, mert ott a történet szerint ki kell kapni, csak nem készült fel a játék az űbertápolo HardCore játékosokra. :)


Cím: Segítség
Írta: FireWolf - 2005 október 17, 18:23:42 pm
jaaaaaaaaaaaaaaa
pedig 11 és 8-as szinten voltam csak  :D  


Cím: Segítség
Írta: Visual - 2005 október 18, 08:16:01 am
Nálam nem akadt ki a játék ha legyőzöm. És nem feltétlenül kell tápolni ha van nálad 6 éjtekercs akkor már egész könnyű legyőzni  :D . De mire az ember összegyüjti rá a pénzt addigra már tápolt is egy keveset.


Cím: Segítség
Írta: vtnagy - 2005 október 27, 17:10:24 pm
én addig se bírtam eljutni, mert mindig meghalok...


Cím: Segítség
Írta: Aitaer - 2005 november 05, 14:58:24 pm
Üdv.

Gondoltam nosztalgiaként az emlékcsavart is ujra játszom mostanában. Igen ám de élvezhetetlenné vált.
A hiba tünetek az amit pár bejegyzése irt vki, hogy amikor a menüben, boltban a panelt nézi az aktuális sor teljesen fekete lesz és nem lehet elolvani mi van odairva. Pl vásárlásnál nem látom min áll épp vagy amikor mentést töltök be szintén befeketedik a párbeszéd ablak. XP-m van. Próbáltam 16bites szinmélységen, w95 támogatással az exe-n sőt még WinME alatt is megpróbáltam elinditani a játékot, ugyan az volt a hiba. Ez mitől lehet és hogy lehet orvosolni?

//ui: amugy Deklanban a doki meg nem gyógyit meg hiába mondja hogy oké. Csingilingi zene megvan de semmi más nem történik//


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2005 november 05, 15:45:21 pm
Xp alatt az Emlékcsavar nálam se működik tökéletesen. Több helyen túl lassúnak találtam, ami korábban Windows akárhányason nem volt. Orvosságot azt sajnos nem tudunk rá. Bár ez nem csak a Emlékcsavarra tudnám elmondani.


Cím: Segítség
Írta: Say - 2005 november 22, 10:38:28 am
Idézet
Csá Mindenkinek!

Nemrég töltöttem le az amnézia 1.1 et.Most ot jarok hogy 20:00 perc alat öt csapdat meg kell csinalni akkor kapsz 5 összetevöt és ellenmerget kell csinalni
namost nem tudnatok elmondani vagy elküldeni a 1920@citromail.hu ra a helyes keveresi aranyt elöre is kösz
27434  :lol:  


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2005 november 22, 11:04:18 am
Idézet
Idézet
Csá Mindenkinek!

Nemrég töltöttem le az amnézia 1.1 et.Most ot jarok hogy 20:00 perc alat öt csapdat meg kell csinalni akkor kapsz 5 összetevöt és ellenmerget kell csinalni
namost nem tudnatok elmondani vagy elküldeni a 1920@citromail.hu ra a helyes keveresi aranyt elöre is kösz
27434  :lol:
Amm...

Ez még mindig az Emlékcsavar topic. :P


Cím: Segítség
Írta: Say - 2005 november 25, 12:49:14 pm
nem tudom letölteni az emlékcsavart!valaki segítsen!


Cím: Segítség
Írta: babros - 2005 december 31, 15:24:34 pm
valaki ad linket a játék letöltéséhez? léccike


Cím: Segítség
Írta: pogany-Puli - 2006 január 03, 12:37:22 pm
Próbáltam letölteni az Emlékcsavart, de nincs link, hiába írom be a google-be, hogy Emlékcsavar+letöltés. Minden amit kiad, rajta van a letöltés, link az nincs. Nem baj, lehet, hogy lesz.
 :)  


Cím: Segítség
Írta: Bálibee - 2006 január 03, 13:34:47 pm
?Már? van működő link az oldalon. http://www.freestuff.itg.hu/freegames/fgpe...emlekcsavar.exe (http://www.freestuff.itg.hu/freegames/fgpemlekcsavar.exe)


Cím: Segítség
Írta: Skalle - 2006 január 03, 16:51:34 pm
Hmmm...
Emlékcsavar... milyen régen is volt az, amikor először kipróbáltam... gyakorlatilag én akkor szerettem ezt az egész rpg makeres cuccot...


Cím: Segítség
Írta: babros - 2006 január 07, 15:22:17 pm
Idézet
?Már? van működő link az oldalon. http://www.freestuff.itg.hu/freegames/fgpe...emlekcsavar.exe (http://www.freestuff.itg.hu/freegames/fgpemlekcsavar.exe)
Ez nekem nem működik!  


Cím: Segítség
Írta: Mimicsek - 2006 január 11, 21:38:10 pm
Ez nem igaaaaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!!!! Pont kinyírtam Nordakust erre leállt az egész játék nem enged semmit csinálni!!! imádom a játékot és napok óta sz*rakodok vele de a rohadt életbe mi a franc baja van????????????????


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 január 13, 08:40:35 am
Idézet
Ez nem igaaaaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!!!! Pont kinyírtam Nordakust erre leállt az egész játék nem enged semmit csinálni!!! imádom a játékot és napok óta sz*rakodok vele de a rohadt életbe mi a franc baja van????????????????
Ha AZ első találkozásra gondolsz, akkor ott hagyd hogy kinyírjon. :)


Cím: Segítség
Írta: Mimicsek - 2006 január 14, 12:09:12 pm
Idézet
Ha AZ első találkozásra gondolsz, akkor ott hagyd hogy kinyírjon. :)
nah ez nem jutott volna eszembe... köszi!!! :D  


Cím: Segítség
Írta: Jelomn - 2006 január 17, 15:24:07 pm
hy.
Volna egy KIS gond.
Elkezdek játszani de amikor visszafele jövök a dokival akkor az az ember mindig megöl.mit lehetne tenni??  :blink:
lehet valahol fejleszteni és gyógyítani????
Ha valamit tudtok segíteni akkor megköszönném. :D
Ha lehetséges és szépen megkérlek titeket lehet hogy az e-mailomra küldjétek????
Címem:jayking@citromail.hu
előre is köszi:Imi

 


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 január 17, 16:09:31 pm
Idézet
hy.
Volna egy KIS gond.
Elkezdek játszani de amikor visszafele jövök a dokival akkor az az ember mindig megöl.mit lehetne tenni??  :blink:
lehet valahol fejleszteni és gyógyítani????
Ha valamit tudtok segíteni akkor megköszönném. :D
Ha lehetséges és szépen megkérlek titeket lehet hogy az e-mailomra küldjétek????
Címem:jayking@citromail.hu
előre is köszi:Imi
Tápolni kell mielött fölszeded a dokit. Ennyi.


Cím: Segítség
Írta: Jelomn - 2006 január 18, 14:55:40 pm
Idézet
nah ez nem jutott volna eszembe... köszi!!! :D
Én arra gondolok amikor a lány apját valami kémek megölik és el kell mennünk egy gyógyszerért,de az nincs a városban és a hajó csak hétvégén jön.
Hívunk egy orvost aki azt mondja hogy a hegyekben van egy kis gyógyszer ami talán meggyógyítja.Jövünk visszafele és akkor azt mondja az ember hogy:most meghaltok!innen nem menekültök,vagy valami ilyesmi....


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 január 18, 15:59:51 pm
Idézet
Én arra gondolok amikor a lány apját valami kémek megölik és el kell mennünk egy gyógyszerért,de az nincs a városban és a hajó csak hétvégén jön.
Hívunk egy orvost aki azt mondja hogy a hegyekben van egy kis gyógyszer ami talán meggyógyítja.Jövünk visszafele és akkor azt mondja az ember hogy:most meghaltok!innen nem menekültök,vagy valami ilyesmi....
Én is erre gondoltam amikor azt írtam hogy tápolni kell. :)
Rosszat idéztél. :P

Szóval o bányába kell rohangálni és ott lehet fejlődni, csak óvatosan.


Cím: Segítség
Írta: Mimicsek - 2006 január 18, 20:49:53 pm
én már túl vagyok ezen és lezuhantunk arra a hülye szigetre de nem tom mit csináljak mert ha felmegyek pár lépés és egyből kinyírnak és sehol egy ####vas... nektek ott hogy ment?


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 január 19, 08:40:41 am
Idézet
én már túl vagyok ezen és lezuhantunk arra a hülye szigetre de nem tom mit csináljak mert ha felmegyek pár lépés és egyből kinyírnak és sehol egy ####vas... nektek ott hogy ment?
Hírtelen nem tudtam mire gondolsz most már tudom, hogy sz.arvasra gondoltál. :)

Nos a sz.arvas az az erdőben van, aztán onnan ki jössz és sétálsz a vízpart keleti részén, itt igen erőssek az ellenfelek szóval mászkálj a sátor körül, és harcolj, ha leszednek nagyon akkor sátorba be, és alvás, majd vissza. :)


Cím: Segítség
Írta: Mimicsek - 2006 január 19, 11:02:29 am
kösz:) persze azóta magamtól is rájöttem már csak Nordakussal leszek gondban mert se pénz se mágia.. vagyis nem elég.


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 január 19, 12:53:49 pm
Idézet
kösz:) persze azóta magamtól is rájöttem már csak Nordakussal leszek gondban mert se pénz se mágia.. vagyis nem elég.
Ezt a tápolással könnyen el lehet érni, már a pénzt, az elejtett cuccokat el lehet adni. Azt hiszem az erdőben elég sok pénzt össze lehet így szedni.


Cím: Segítség
Írta: vtnagy - 2006 január 20, 20:02:11 pm
hogy kell elmenni  ahhoz a csávóhoz, akit kinyírtak? egyszer sikerült utánna már nem...
valami sötét akármiok voltaak a tettesek (ha jól eméxem), de több már nem rémlik...


Cím: Segítség
Írta: Mimicsek - 2006 január 20, 21:44:53 pm
Idézet
hogy kell elmenni  ahhoz a csávóhoz, akit kinyírtak? egyszer sikerült utánna már nem...
valami sötét akármiok voltaak a tettesek (ha jól eméxem), de több már nem rémlik...
ha Chrissie nagyapjára gondolsz a sziget ék-i sarka...


Cím: Segítség
Írta: Mimicsek - 2006 január 22, 19:16:29 pm
milyen kút van a második szigeten? és egyáltalán melyik a második sziget? vége a játéknak de vmi hiányérzetem van...


Cím: Segítség
Írta: Jelomn - 2006 január 23, 15:26:20 pm
Hy
Lenne egy HATTALMAS  kérdésem B)
Nem tudna valaki egy végigjátszást adni???
Mindig elakadok és már 3 hete tolom  a játékot de nem tudok továbbjutni.
Van amikor a haverom csinálja meg van amikor én.
Akkor tudtok segíteni???
Ha lehet, és lesztek olyan kedvesek elküldenétek erre a címre a végigjátszást???
jayking@citromail.hu
El?re is kösz:1m1
  :)  


Cím: Segítség
Írta: Sirius - 2006 január 23, 19:11:48 pm
Én meg addig jácottam vele amikor valami dokit kelett megkeresni azt meg is találtam adott valami cumót azt nemtuttam hova kell menni.....Nekem amúgyse jön be a '95 grafja, meg maga a rendszer.....


Cím: Segítség
Írta: zergegyerek - 2006 január 26, 12:34:15 pm
Sziasztok!

Asszem Deklannak hívják a várost.
Van ott egy olyan ház, ahova fizetni kell, és ott az 1. emeleten színészek vannak, és kell nekik még 2 betegség miatt. Hogy tudok jelentkezni? Mert sztem ez nem véletlen. És mi lesz a következménye?
Köszi!


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 január 26, 12:47:27 pm
Idézet
Sziasztok!

Asszem Deklannak hívják a várost.
Van ott egy olyan ház, ahova fizetni kell, és ott az 1. emeleten színészek vannak, és kell nekik még 2 betegség miatt. Hogy tudok jelentkezni? Mert sztem ez nem véletlen. És mi lesz a következménye?
Köszi!
Ez nekem sem sikerült.
Elképzelhető hogy lett volna jelentősége, hogy pont egy lány meg egy fiú kellett nekik, de ez valahogy kimaradhatott a játékból.


Cím: Segítség
Írta: Alen - 2006 január 28, 10:40:00 am
Idézet
Sziasztok!

Asszem Deklannak hívják a várost.
Van ott egy olyan ház, ahova fizetni kell, és ott az 1. emeleten színészek vannak, és kell nekik még 2 betegség miatt. Hogy tudok jelentkezni? Mert sztem ez nem véletlen. És mi lesz a következménye?
Köszi!

Én is vagy 30x végigjátszottam, de nemértem, h ott mit kell tenni :(
A következményét meg végképp nem tudom :( :(

Egyébként ennek a játéknak is több vége van?


Cím: Segítség
Írta: Skalle - 2006 január 28, 10:50:55 am
Ha jól tudom 2 fajta befejezése van(Chris halott, avagy Chris életben marad)...


Cím: Segítség
Írta: Alen - 2006 január 28, 11:12:23 am
kössz :)  


Cím: Segítség
Írta: YoYoJam - 2006 február 06, 21:39:04 pm
Idézet
Ha jól tudom 2 fajta befejezése van(Chris halott, avagy Chris életben marad)...
1. Chrissie halott
2. él, de nem marad Ronnal
3. él, és vele marad.


Cím: Segítség
Írta: Skalle - 2006 február 06, 21:42:01 pm
nekem ezek közül csak az 1. és a 3. sikerült...
a 2. mikor kövekezhet be?  


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 február 07, 08:37:22 am
Idézet
nekem ezek közül csak az 1. és a 3. sikerült...
a 2. mikor kövekezhet be?
Amikor nen szedsz neki virágot. :lol:


Cím: Segítség
Írta: Alen - 2006 február 07, 15:28:47 pm
Idézet
Idézet
nekem ezek közül csak az 1. és a 3. sikerült...
a 2. mikor kövekezhet be?
Amikor nen szedsz neki virágot. :lol:
Mikor, hol és hogy lehet virágot szedni? :blink:  


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 február 07, 15:30:29 pm
Idézet
Idézet
Idézet
nekem ezek közül csak az 1. és a 3. sikerült...
a 2. mikor kövekezhet be?
Amikor nen szedsz neki virágot. :lol:
Mikor, hol és hogy lehet virágot szedni? :blink:
A városban, amit felrobbantanak, vagy mi ott (mielött felrobbantanák :lol:) van egy virágos kert, ha veled van Chris akkor lehet neki virágot szedni, több ilyen "szerelem pontot" nem tudok mondani.


Cím: Segítség
Írta: YoYoJam - 2006 március 13, 16:16:12 pm
Tudom, hogy már 1000-en leírták.

Az, hogy a feltámasztás után mikor megyek aludni, az mindegy? Mert nekem eddig minden megvolt, de nem adnak ingyen éjszakát. Már egyszer végigvittem, de már elfelejtettem. Mit csináljak?

Előre is kösz.


Cím: Segítség
Írta: Exterior - 2006 április 10, 20:26:25 pm
Sziasztok!

Ezzel kapcsolatban is lenne egy kérésem! Valaki légyszives adjon működőképes linket a játékhoz.

Köszi!


Cím: Segítség
Írta: Sz.Keri - 2006 április 19, 14:00:03 pm
Letöltöttem a ECS-t de most sem tom legyűrni a Gyilkos tintahalat Valaki küldjön egy mentést aze-mail címemre: krisztian@sniper.hu   Kérlek titeket!!!


Cím: Segítség
Írta: Wrath Of Azazel - 2006 április 28, 10:11:53 am
Sziasztok! A fa..om kivan, hogy alig van megntés...  :angry: De nem baj, mert imádom az Amnéziát és az emlékcsavart  :D


Cím: Segítség
Írta: Bálibee - 2006 április 28, 13:01:34 pm
Idézet
Sziasztok! A fa..om kivan, hogy alig van megntés...  :angry: De nem baj, mert imádom az Amnéziát és az emlékcsavart  :D
Köszönjük az infot.


Cím: Segítség
Írta: Skalle - 2006 április 28, 15:36:19 pm
Idézet
Sziasztok! A fa..om kivan, hogy alig van megntés...  :angry: De nem baj, mert imádom az Amnéziát és az emlékcsavart  :D
azér lassan kíváncsi vagyok, hogy hány ilyen hozzászólással van már tele a fórum...


Cím: Segítség
Írta: Wrath Of Azazel - 2006 április 28, 21:49:48 pm
nem tudom mit kell ba**ogatni.. Bocs, ha ez volt  a 120 ezredik. Feldühödtem... Ennyi...  <_<  


Cím: Segítség
Írta: Skalle - 2006 április 28, 22:40:53 pm
Idézet
nem tudom mit kell ba**ogatni.. Bocs, ha ez volt  a 120 ezredik. Feldühödtem... Ennyi...  <_<
Bocs, most egy kicsit bunkó voltam...

Neked amúgyis külön tisztelet járna, már csak azért mert visszajöttél megnézni hogy mit írtak válaszul - ugyanis egyesek még erre sem képsek <_<  


Cím: Segítség
Írta: rozi2006 - 2006 május 15, 19:39:09 pm
sziasztok! ellnézést de nekem nem jeleniti meg nekem a betüket és amit irtak hogy manuálisan csináljuk meg! én nem tudom megcsinálni! És leírnátok mégis hogy kéne! mit csináljak most? köszcsi sziasztok!!!
 
az e-mail cimem: - utalom...@freemail.hu :huh:  :(  :o  


Cím: Segítség
Írta: Bálibee - 2006 május 16, 13:36:19 pm
Ha felmászol egy fórumra és kérdezel valamit minek adod meg az email címed? úgyse arra fognak válaszolni meg ez nem csak neked szól. nah mind1 a problémára a megoldás: C:\Windows\Fonts\ itt keresd meg az RM2000 nevű fontot, vagy valami ilyesmi neve van. Töröld(asszem kettő van belőle 1 betű a külömbség a kettő között) és utána restart.


Cím: Segítség
Írta: Juju - 2006 június 10, 12:02:30 pm
Csak én nem tudom letölteni az emlékcsavart? =S


Cím: Segítség
Írta: vtnagy - 2006 június 10, 19:49:15 pm
nekem megy a link


Cím: Segítség
Írta: Juju - 2006 június 11, 17:35:44 pm
Idézet
nekem megy a link
elküldöd nekem msn-en?
kozepes_lany@hotmail.com


Cím: Segítség
Írta: Phaedra - 2006 június 29, 16:43:49 pm
Sziasztok!
Elég durva hibák vannak a játékban (bár lehet hogy csak nemtetszik neki, hogy XP-m van :huh: )

A lényeg az, hogy Nordakussal harcoltam, győztem, majd befagyott a játék, mozogtak a lábaik meg ilyesmi, de nem történt semmi, járni se tudtam, csak az 'eszkép' működött, és megtudtam nézni a cuccaimat, ilyesmi, de továbbra is csönd és hullaszag. Akkor gondoltam egyet, és átváltottam kisképernyősbe. Így elindult a játék, bár a karakterek körül kék volt a terep, meg ilyesmi hibák, de gondoltam oké, nembaj. Aztán vissza akartam váltani nagyképernyősre, amire az volt a válasz, hogy Emlékcsavar.exe hibát észlelt, ezért leáll. Paff, kenhetem a hajamra az egészet. Mondom jó, nyugi van, töltsük újra az utolsó mentést, legalább veszek még egy rakat mágiagyökért, meg életitalt, és gyógyakármit. Mindez megvolt, minden szép és jó, megharcolok Nordakussal, kisképernyő, izé, jól kigondoltam hogy kisképernyőssel elmászok a barlangba és mentek, és majd lefagy ha vissza akarom kapcsolni, de akkor már nemérdekel, mert van mentésem, erre egy köpésre a barlang bejáratától összeszarja magát, és megint leáll. Nomármost, ilyenkor mivan? Megint játsszam el az egészet, az utolsó mentésemtől, stb, majd próbáljak meg megint elvánszorogni a barlanghoz, hátha közbe' nem száll el? Vagy van rá biztosabb megoldás? Nagyon szépen megköszönném a segítséget, mert első játék ami ennyire leköt, és nem csalok benne.  :)
Üdvözlettel, Rebeka


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2006 június 29, 17:04:55 pm
Amit először említettél, hogy a Nordakus elleni harc után teljes képernyős változatban nem ír ki semmi szöveget(és gyakorlatilag a játék megáll) nálam már korábbi windows-ok alatt is előfordult, de úgy tényleg működött, ha visszaváltottam ablak-módba. Többször nem kellett ezt megtennem a játék során.

Az egyéb hibákat viszont az Xp-re tudom csak ráfogni, mivel XP alatt nálam se működik rendesen az Emlékcsavar: helyenként értelmetlenül belassul, mikor korábbi windows-ok alatt ez nem történt meg. javítás biztos nem lesz hozzá, mivel a program amiben készült elég régi, meg nem is hiszem, hogy nagyon van mód ezeknek a kiküszöbölésére.


Cím: Segítség
Írta: Phaedra - 2006 június 29, 18:17:32 pm
Idézet
Amit először említettél, hogy a Nordakus elleni harc után teljes képernyős változatban nem ír ki semmi szöveget(és gyakorlatilag a játék megáll) nálam már korábbi windows-ok alatt is előfordult, de úgy tényleg működött, ha visszaváltottam ablak-módba. Többször nem kellett ezt megtennem a játék során.

Az egyéb hibákat viszont az Xp-re tudom csak ráfogni, mivel XP alatt nálam se működik rendesen az Emlékcsavar: helyenként értelmetlenül belassul, mikor korábbi windows-ok alatt ez nem történt meg. javítás biztos nem lesz hozzá, mivel a program amiben készült elég régi, meg nem is hiszem, hogy nagyon van mód ezeknek a kiküszöbölésére.
Értem, de visszaváltani már utána nemtudok, ergo úgy kéne végigjátszanom?
(ami amúgy se menne, mert később meg 'csakúgy' alapon úgyis lefagy, lásd. barlang előtt.)

Szóval csak ha nem XP-n játszom, akkor lenne jó?

Még egyszer megpróbálom, aztán ha akkorse működik, akkor más gépén próbálom. Kár, pedig ez jobban tetszik mint az amnézia, vagy stb.
 


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2006 június 29, 18:20:26 pm
Nem tudom ezt próbáltad-e: szal elmented ablak módban, és teljes képernyőben töltöd be.


Cím: Segítség
Írta: Phaedra - 2006 június 29, 21:39:01 pm
Idézet
Nem tudom ezt próbáltad-e: szal elmented ablak módban, és teljes képernyőben töltöd be.
Épp azt írtam, hogy mentem volna menteni a barlangba, és a barlang bejárata előtt lefagyott az egész. Ezért gondoltam, hogy megcsinálom mégegyszer, és akkor hátha nem fagy le.


Cím: Segítség
Írta: Phaedra - 2006 július 04, 12:12:54 pm
Na, sikerült megcsinálni az egész mentéses istennyilát, még a Nordakus utáni párbajnál sem állt meg a játék, és nem kellett kisképernyőznöm. Királyság. :) Eddig minden jó, csak asszem mandulagyulladásom lett 2 nap alatt.  <_<  


Cím: Segítség
Írta: Phaedra - 2006 július 04, 13:18:51 pm
Hmm. A tintahalat hogy a legkönnyebb megölni? Meg úgy egyáltalán, akármit a szigeten, ahol a léghajó lezuhant... Minden vacak kicsontoz, és megdöglök, és már nemtom hányszor kezdtem újra onnan hogy Chris felébredt, blabla ilyesmi. Vagy csak hosszú, és kitartó munka gyünölcse lehet túlélni ezt a szigetet?   :huh:  


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2006 július 04, 14:14:15 pm
Először tényleg nehéz az a sziget, de ha jól emlékszem az erdőben lehet szintet lépni, majd visszamenni a városba pihenni.


Cím: Segítség
Írta: ameecee - 2006 július 15, 14:01:47 pm
Én úgy emlékszem, az erdőben elég jól lehet fejlődni, de addig ne is menj a tintahalhoz, míg nem vagy elég magas szinten....Az erdőben van tó(titkos helyen) ahol tudod magad tölteni, elég időigényes, de megéri...Jah és a szigeten az ellenfelek naon erősek, azokkal ne is naon próbálkozz (főleg a skorpiókkal) amíg az erdőben nem fejlődsz!

Amúgy minden ellenfélnek megvan a maga gyenge pontja, amire ha rájössz könnyű lesz kinyírni...(így a tintahalnak is).

A Nordakus utáni lefagyást nálam is csinálta, és pont ugyanazokon a fokozatokon mentem végig, mint te, és egyszer csak semmi gond nem volt vele... ;)  


Cím: Segítség
Írta: Rolinyó - 2006 július 27, 10:54:17 am
hy all mondja meg valaki hol található az a kristály amivel fellhet éleszteni Crissie-t


Cím: Segítség
Írta: Emiliana - 2006 július 27, 11:03:15 am
Idézet
hy all mondja meg valaki hol található az a kristály amivel fellhet éleszteni Crissie-t
Hi

Van az a város ahol a haverod van ved meg töle a höálo köpenyeket és meny el oda a szigetcsoportokhoz ahol lezuhant a léghajo fölöte van egy sivatagos rész ahol van egy barlang van a hegyeknél ott van ben pontosan nem emlékszem de meny elöre a csontváznál fel és egy kis eldugot helyen lesz arafelé egy kék kristály az l esz az de vigyá mert erösek az elenségek


Cím: Segítség
Írta: nevrawicca - 2006 augusztus 02, 19:58:47 pm
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Az erdős szigeten, ahol lezuhant a léghajó mit kell tenni, már rengeteg virágot legyőztem, magas szinten vagyok sok pénzem van...de hol az a tintahal? és milyen tó? mert az erdőben van egy tó, de az nincs eldugva...kérlek segítsetek!
Köszi!
u.i.:a Sárkánynak van vmi jelentősége?


Cím: Segítség
Írta: Johnny(TM) - 2006 augusztus 02, 21:41:08 pm
Ha jól emlékszem a szigetek között van egy 3x3-as kis vizes rész, a földalatti falu kijáratától jobbra ott a hal.


Cím: Segítség
Írta: Firenze - 2006 augusztus 02, 21:46:40 pm
De először le kell vadászni a tintahalnak egy szarvast,hogy előjöjjön.  


Cím: Segítség
Írta: nevrawicca - 2006 augusztus 04, 14:03:25 pm
de hol van a  szarvas???????????????????????????????????????????????????????????????????????
beszélni kell vkivel, hogy előjöjjön???
Már a sárkányt is megöltem


Cím: Segítség
Írta: Firenze - 2006 augusztus 14, 11:01:03 am
Idézet
de hol van a  szarvas???????????????????????????????????????????????????????????????????????
beszélni kell vkivel, hogy előjöjjön???
Már a sárkányt is megöltem
Nem emlékszek hogy pontosan hol,valahol az erdőben van. Nem kell senkivel se beszélni.


Cím: Segítség
Írta: slizius - 2006 augusztus 14, 12:48:44 pm
Nem tom lehet h csak nekem nem világos de mit kell csinálni miután kiszabadítottuk Ront és elmenekültünk.
Ja és már olvastak az életkristályrol. Én már összeszedtem az összes sárkány fegyvert de nem tom hol a kristály:S


Cím: Segítség
Írta: uborka - 2006 augusztus 14, 16:08:03 pm
Van ilyen tüzes barlang abba van de kell hozzá még valami cucc hogy be tudj menni már nem emlékszem hogy mi.


Cím: Segítség
Írta: Silver - 2006 augusztus 14, 19:52:11 pm
ha jól emléxem tűzálló köpeny,bocs ha nem  :rolleyes:  


Cím: Segítség
Írta: Firenze - 2006 augusztus 14, 20:33:33 pm
Én tűzálló csizmára emlékszek.  :rolleyes:  


Cím: Segítség
Írta: Silver - 2006 augusztus 14, 20:39:11 pm
Csuka az Amnéziába volt,csaknem volt 2x csuka  :lol:    vagy mégis...?  :D  


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2006 augusztus 15, 07:22:40 am
Nem, köpeny volt.


Cím: Segítség
Írta: Terminátor - 2006 augusztus 16, 12:34:13 pm
Idézet
Én tűzálló csizmára emlékszek.  :rolleyes:
Csizma a savas szigetre kellett az Amnéziában  :P

Köpönyeg kell, amit a legelső faluban meg is tudsz venni ha jól emléxem :)


Cím: Segítség
Írta: tudjuk13 - 2006 augusztus 23, 13:36:12 pm
Mit kell csinálni amikor az alkatrészt keresem valami szarvassal kell vm csinálni meg van még valami viziszörny eltudnád érthetően magyarázni hogy mit kell csinálni? (a fogalmazásom sirány, tudom )


Cím: Segítség
Írta: Slash - 2006 november 12, 22:17:54 pm
fúúúúú 4-5 éve nyomtuk a gamet haverral :)
van az erdő és van az a tönk ahol a süsühöz is le tudsz menni na ott lesz egy szarvas lelövöd és kiviszed a vizhez ahol megtámad az a viziizé asszem vmi óriás tintahal


Cím: Segítség
Írta: Darth Revan - 2006 november 13, 14:49:23 pm
Idézet
fúúúúú 4-5 éve nyomtuk a gamet haverral :)
van az erdő és van az a tönk ahol a süsühöz is le tudsz menni na ott lesz egy szarvas lelövöd és kiviszed a vizhez ahol megtámad az a viziizé asszem vmi óriás tintahal
Ezt meg kb. fél évvel ezelőtt kérdezték  :P  


Cím: Segítség
Írta: Slash - 2006 november 13, 16:55:19 pm
3 hónap nem egyenlő fél évvel :)


Cím: Segítség
Írta: Purcvaig - 2006 november 13, 17:58:16 pm
bocsesz gyerekek de elakadtam az Emlékcsavarban  :S

naszóval a mágustoronyban vok és harcoltam nordakus-szal v mifenével, és akár győzök akár nem, kirak a harctérről, és ott áll szemben a 2 (3) figura, azt nem csinálnak semmit, csak járnak egy helyben, én sehova nem tok mozdulni, max annyit tok tenni h a menüből meggyógyítok vkit, v dobok rá mp-t
stb stb

és ehhez kéne segítség, h ez miért van? bugos a játék? v csak naon sokat kell várni rá?
én nem értem, na mind1, kérlek, válaszoljatok rá, amilyen hamar csak tudtok

nah...thx és kitartás


Cím: Segítség
Írta: Darth Revan - 2006 november 13, 19:01:39 pm
Idézet
3 hónap nem egyenlő fél évvel :)
Nem-e, na majd adok én neked  :P  


Cím: Segítség
Írta: Slash - 2006 november 14, 19:10:23 pm
Idézet
bocsesz gyerekek de elakadtam az Emlékcsavarban  :S

naszóval a mágustoronyban vok és harcoltam nordakus-szal v mifenével, és akár győzök akár nem, kirak a harctérről, és ott áll szemben a 2 (3) figura, azt nem csinálnak semmit, csak járnak egy helyben, én sehova nem tok mozdulni, max annyit tok tenni h a menüből meggyógyítok vkit, v dobok rá mp-t
stb stb

és ehhez kéne segítség, h ez miért van? bugos a játék? v csak naon sokat kell várni rá?
én nem értem, na mind1, kérlek, válaszoljatok rá, amilyen hamar csak tudtok

nah...thx és kitartás
háth erre nem emléxem :|
én csak az elején szenvedtem annyira emléxem


Cím: Segítség
Írta: Purcvaig - 2006 november 15, 18:33:49 pm
Idézet
Idézet
bocsesz gyerekek de elakadtam az Emlékcsavarban  :S

naszóval a mágustoronyban vok és harcoltam nordakus-szal v mifenével, és akár győzök akár nem, kirak a harctérről, és ott áll szemben a 2 (3) figura, azt nem csinálnak semmit, csak járnak egy helyben, én sehova nem tok mozdulni, max annyit tok tenni h a menüből meggyógyítok vkit, v dobok rá mp-t
stb stb

és ehhez kéne segítség, h ez miért van? bugos a játék? v csak naon sokat kell várni rá?
én nem értem, na mind1, kérlek, válaszoljatok rá, amilyen hamar csak tudtok

nah...thx és kitartás
háth erre nem emléxem :|
én csak az elején szenvedtem annyira emléxem
én is még (sztem) az elején vok, csakhát...ez a probláma elég zavaró


Cím: Segítség
Írta: Purcvaig - 2006 november 15, 20:04:05 pm
úúúúúúú, asszem megvan miért nem engedett tovább...
amikor a csata zajlik nordakus-szal, akkor egyik karinak sem szabad meghalnia, v legalábbis a csata végén életben kell lennie
kb ennyi

csősztök


Cím: Segítség
Írta: Patrik Alter - 2007 január 20, 19:25:38 pm
Idézet
úúúúúúú, asszem megvan miért nem engedett tovább...
amikor a csata zajlik nordakus-szal, akkor egyik karinak sem szabad meghalnia, v legalábbis a csata végén életben kell lennie
kb ennyi

csősztök
Nordakusnál fel van élesztve neked a csaj?érdemes...és bárki megdögölhet,az a lényeg ,hogy Nordakust kétszer kell legyőznöd...az elsőnél gyenge,a másodiknál alig hat rá néhány varázslat,szal vásárolj be rendesen a tekercsekből...


Cím: Segítség
Írta: vsoma - 2007 január 20, 20:03:07 pm
Megharagudnál ha azt mondanám hogy nekropost? :rolleyes:  


Cím: Segítség
Írta: Slash - 2007 február 18, 20:32:56 pm
amugy nem létezik valami végigjátszás? itt is van valami 4 pontos befejezés vagy mi:) virágot kell szedni meg iylenekre emlékszem és ugye nem csak neekm szar XP alatt


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2007 február 18, 20:34:49 pm
Idézet
amugy nem létezik valami végigjátszás? itt is van valami 4 pontos befejezés vagy mi:) virágot kell szedni meg iylenekre emlékszem és ugye nem csak neekm szar XP alatt
A moondragon oldalán van róla leírás, és igen XP alatt szar.


Cím: Segítség
Írta: Zhuinden - 2007 február 19, 16:07:27 pm
Na ja, végülis Win 95-98 idejében készült a cucc...


Cím: Segítség
Írta: mester - 2007 március 26, 20:01:16 pm
Hello. Segitség kell! Amikor Drake és crissie menekül a császarságbol mindig lefagy a képem. mi lehet a baj?


Cím: Segítség
Írta: Juju - 2007 március 26, 20:29:47 pm
Asszem ilyen nekem is volt, legalábbis valami ilyesmi rémlik, aza baj hogy halott karakter van a csapatba.


Cím: Segítség
Írta: bocibocitarka - 2007 március 27, 20:43:06 pm
hali!
A problémám enyyi: nem tudok menteni! meg tudná valaki mondani hogyan lehet? a "system"nél nincs save csak load...


Cím: Segítség
Írta: bocibocitarka - 2007 március 27, 20:56:26 pm
Idézet
hali!
A problémám enyyi: nem tudok menteni! meg tudná valaki mondani hogyan lehet? a "system"nél nincs save csak load...
egy reinstallal megoldódott a probléma


Cím: Segítség
Írta: bocibocitarka - 2007 március 29, 17:55:25 pm
miután legőztem nordakkust, beszéltem a mágussal, végignéztem deklan pusztulását, felszedtem Drake-et, és beszéltem chris apjával, mit kell csinálni? nem tok eljutni a középkontinensre mer a hajó már két hete 1 hét múlva indul... :)  


Cím: Segítség
Írta: Juju - 2007 március 29, 19:06:56 pm
Beszélő pálmafánál voltál már?


Cím: Segítség
Írta: Firenze - 2007 március 29, 21:47:05 pm
Idézet
Beszélő pálmafánál voltál már?
Már volt. Deklan pusztulása előtt már meg kellett látogassa.


Cím: Segítség
Írta: Juju - 2007 március 30, 13:33:42 pm
najó kábé 3 éve játszotam ki szal hö.


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2007 március 30, 13:40:26 pm
Szörny lugas, vagy mi a franc, ott van egy virág, az a lejárat a lázadókhoz, valami utalást kell találnod rá de nem tudom kitől.


Cím: Segítség
Írta: bocibocitarka - 2007 március 30, 23:13:22 pm
Idézet
Szörny lugas, vagy mi a franc, ott van egy virág, az a lejárat a lázadókhoz, valami utalást kell találnod rá de nem tudom kitől.
kösz sikerült. most ott tartok hogy Christ megölte Nordakus és a középkontinensen egy könyvből kiderül hogy ő valami mágus és őt kellene most megtalálnom, de nemtom hol van? (az erődjében már kerestem)


Cím: Segítség
Írta: DMG - 2007 március 30, 23:26:35 pm
Hát msot ez nem ugrik be szóval átpasszolom a kérdést.


Cím: Segítség
Írta: Firenze - 2007 április 01, 19:32:49 pm
Idézet
najó kábé 3 éve játszotam ki szal hö.
Én meg 6 éve,de mégis emlékszek. :P


Cím: Segítség
Írta: Juju - 2007 április 01, 20:01:03 pm
Akkor segíts neki bazmeg.


Cím: Segítség
Írta: dro144 - 2008 június 09, 18:31:03 pm
éjtekercset hol lehet venni/kapni?
elöre is köszönöm
 


Cím: Segítség
Írta: ciradar - 2008 július 23, 22:00:58 pm
ÁÁÁ, gondoltam újra végigjátszom, előjöttek a szokásos problémák, amikre már nem is emlékeztem, de előttem egy jópáran leírták már, jópárszor, és most, pont, mielőtt mennék Nordacushoz, feljöttem kicsit szétnézni, hátha kihagytam valamit, és szembesülnöm kellett azzal, hogy NEM SZEDTEM VIRÁGOT azzal a luvnyávaaaaaaaal... :huh:  :huh:
Most kezdhetném előlről, de ezt a szívááááááást. Megvan minden cucc, kristálybuzogánytól kezdve a nindszafelszerelésig, két napos idegbaj árán sikerült kinyírnom néhány skorpiót, végre van egy csomó tekercsem, és tessék.
Bocs, kidühöngtem magam.

Mellesleg a régi reg-ek elvesznek egy idő után? :blink:

Éjtekercset meg a boltban lehet venni, a Trimance szigetet leszámítva bárhol. De gondolom egy hónap alatt már rájöttél  :)  


Cím: Re: Segítség
Írta: annuciáta - 2008 augusztus 17, 13:10:59 pm
Miért fagy le a gépem ha megölöm a varázslót ??? :'( :'( :'( :'(


Cím: Re: Segítség
Írta: Catman - 2008 augusztus 17, 18:25:29 pm
Nem tudom, hogy masnak is elojott-e ilyesmi, de ha nem, akkor lehet, hogy a windowsal van problema. Probald ki egy masik gepen, ha tudod, es ha ott minden OK, akkor ujra kell rakni a wint... Ha ez sem segit, akkor passz, talan Pivi tud mondani valamit...

Miért fagy le a gépem ha megölöm a varázslót ??? :'( :'( :'( :'(


Cím: Re: Segítség
Írta: DMG - 2008 augusztus 19, 15:18:11 pm
Nem tudom, hogy masnak is elojott-e ilyesmi, de ha nem, akkor lehet, hogy a windowsal van problema. Probald ki egy masik gepen, ha tudod, es ha ott minden OK, akkor ujra kell rakni a wint... Ha ez sem segit, akkor passz, talan Pivi tud mondani valamit...

Miért fagy le a gépem ha megölöm a varázslót ??? :'( :'( :'( :'(

A probléma akkor jelentkezik, amikor az először találkozunk Nordacus-al, van olyan ember aki annyira fanatikus, hogy feltápolja magát hogy megölhesse, amikor a történések szerint ki kell kapnunk, hogy folytatódjon a történet.  8)


Cím: Re: Segítség
Írta: Catman - 2008 augusztus 19, 19:30:45 pm
Hm, mindig tanul valamit az ember... :)

A probléma akkor jelentkezik, amikor az először találkozunk Nordacus-al, van olyan ember aki annyira fanatikus, hogy feltápolja magát hogy megölhesse, amikor a történések szerint ki kell kapnunk, hogy folytatódjon a történet.  8)


Cím: Re: Segítség
Írta: DianoS - 2009 július 25, 20:56:27 pm
Hello! A Trimance sziget észak-nyugati csücskében van az a "sivatag". Elvileg annak a közepében van 1 láda. Ez igaz vagy kacsa? Ha igaz akkor légyszíves pötyögjétek le nekem ,hogy mit kell csinálni.


Cím: Re: Segítség
Írta: ea-st-ar - 2009 július 26, 23:19:58 pm
Hello! A Trimance sziget észak-nyugati csücskében van az a "sivatag". Elvileg annak a közepében van 1 láda. Ez igaz vagy kacsa? Ha igaz akkor légyszíves pötyögjétek le nekem ,hogy mit kell csinálni.

Szevasz!

Ez igaz. amikor a városban vagy és bemész a fogadóba, ahol immáron két nindzsa is ül egy asztalnál, és meghallgatod a beszélgetésüket, akkor megtudod ;) Amúgy azt hiszem, hogy nincs nagy érték benne.


Cím: Re: Segítség
Írta: RiviereBunny - 2009 augusztus 04, 21:47:24 pm
Sziasztok! Hú nagyon szerettem az Emlékcsavart, többször végigjátszottam mindenféle végkifejlettel - asszem. Viszont amire sosem sikerült rájönnöm, hogy a fájlok között ugye van egy csomó képfájl, amiben a varázslások meg a szereplők vannak, de a játékban ezeknek csak a töredékével találkoztam, és ez miért van? Akkor szöget ütött a fejembe, hogy talán mégsem sikerült minden lehetséges módon végigvinnem? Tudja valaki, hogy ez hogy van? Irtó kíváncsi vagyok!


Cím: Re: Segítség
Írta: HUNBlade - 2010 április 08, 17:32:20 pm
Üdv!
Emlékcsavarozok és amikor nem bambultam gond nélkül és szépen haladtam....mostanáig..... ugyanis van a ron féle ninja verseny aminél a 2. fordulóba kilép...(a windows hibát észlelt szarság..) a kérdésem egyszerű....meglehet vhogy oldani a versenyt v ink kapjak ki és toljam tovább?
Bye Robi


Cím: Segitség!
Írta: bettitina - 2010 szeptember 26, 17:00:10 pm
Sziaszitok! :) nem akarlak titeket fárasztani meg minden..dee az emlékcsavarban megakadtam annál a résznél hogy kell a Dracohoz egy alkatrész és nem találom sehol >-< csak az erdöben egy félfa szrüséget amely titkos lejáró >.< na akkor hittem azt hogy megtalálom :D de nem >-< csak meghaltam a sárkány miatt .. na de nem is ez a lényeg hanem aki tud válaszolni kérdésemre annak elöre is köszönöm! :)


Cím: Re: Segítség
Írta: Sounga15 - 2011 július 09, 05:35:45 am
Beszélni kell a polgármesterrel, lőni kell egy szarvast az erdőben, aztán el kell menni oda, ahol a nagy és a két kicsi sziget találkozásához, és ott felbukkan egy tintahal. Azt legyőzöd, elmondod a polgármesternek, az megnyitja a feljárókat a kicsi szigetekre, és az egyiken ott lesz az alkatrész


Cím: Re: Segítség
Írta: timisissy - 2012 február 18, 11:09:18 am
Tudom, hogy mindig mindenki ezzel szekál mindenkit, de ha valakinek van ideje, és energiája egy jó végigjátszát írni, és küldeni az e-mail címemre, NAGYON hálás nellék érte....

Köszi! :)


Cím: Re: Segítség
Írta: Visor261 - 2013 január 03, 18:11:02 pm
Na Röviden a játék végigjátszása:Sziget balalsó falu Deklan,jobb felső sarok pirosház Donald. Sziget jobb felső sarok ház,majd Cris.Vissza a piros háztól 1-el feljebb "Nő".Sziget közép barlang,észak fele Dr,majd vissza a Cris.Visza Deklan északon sárgaház emeleten könyv+mágus,sziget jobb alsó vár,fel tető.Vissza le Deklan alatt Drake Jobbra erdő alatt Liget, kék virág,őr.A muskétások,Ramon.Középre Pol,ki balra zeppelin.Vissza Poltól balra őr,vissza Pol,vissza bal erdő északjobb tó.Triantól balra hal vissza Pol.Balra fel alkatrész.Vissza zeppelin.Fel vár,Ron.Középkontinens Koral,észak könyvtár.Vissza vár Ron helyétől balra tető.VÉGE
Egy kis illusztráció: http://picup.hu/1h3xz2.jpg


Cím: Re: Segítség
Írta: Ryuzaki - 2013 május 03, 09:05:12 am
Egy kérdésem maradt a játékkal kapcsolatban, kis szigeteknél ahol a léghajó alkatrésze volt (fel kell mászni a létrákon) az alsó szigeten van egy hely ahova entert nyomva kiírja hogy Furcsa itt a föld. Na ott lehet valamit kezdeni? sehogy nem bírtam kiásni és nem jöttem rá mi van ott. a suttogó emberek lent a barlang faluban a sárkányos kútról beszélgetnek ami az erdőben van, igaz? nem pedig erről az akármiről.


Cím: Re: Segítség
Írta: Árgyus úr - 2013 május 03, 22:01:08 pm
A bújócskázó gyerekek vezetnek el oda. (A déli részen valahol bal oldalt be lehet menni a falba és fel lehet jutni a raktárhoz, ahol a hordók mögött van a kisgyerek.)


Cím: Re: Segítség
Írta: Lao - 2013 december 07, 14:05:59 pm
Sziasztok!

Bocs ha olyat kérdezek ami le van írva már valahol, kb 30 percig kutattam a netet de nem találtam rá megoldást.
A kérdésem: Van megoldás arra hogy tudjak játszani az Emlékcsavarral Windows 7 alatt úgy hogy ne legyenek inverzek a színek?
(Kompatibilitási módot már próbáltam)


Cím: Re: Segítség
Írta: Árgyus úr - 2013 december 17, 20:31:07 pm
Van megoldás arra hogy tudjak játszani az Emlékcsavarral Windows 7 alatt úgy hogy ne legyenek inverzek a színek?
(Kompatibilitási módot már próbáltam)
Tudom ajánlani a 256 színben való futtatást és a vizuális témák letiltását még (szintén a kompatibilitási beállításoknál találod meg őket).


Cím: Re: Segítség
Írta: Lao - 2013 december 18, 13:15:41 pm
Próbáltam azokat is, de nem segített, valami más esetleg :)?


Cím: Re: Segítség
Írta: Árgyus úr - 2013 december 18, 20:14:47 pm
Nincs. Már akkor szerencsés vagy, ha végig tudod vinni. (Vannak helyek, ahol szeret lefagyni.)
Próbáld meg pár hónappal később, mert saját akarata van a játéknak. Számtalanféle furcsaság mutatkozott már nálam, mikor játszottam vele. Valamikor a mentésnél fagyott ki, valamikor egy új képesség megtanulásánál, valamikor normálisan ment és volt amikor el sem indult.


Cím: Re: Segítség
Írta: Lao - 2013 december 27, 02:07:04 am
Random nem fog megjavulni... :D Elvileg a 64 bites win7et nem bírja, de hát akkor egyenlőre nincs megoldás :(


Cím: Re: Segítség
Írta: Árgyus úr - 2013 december 27, 04:21:47 am
Random nem fog megjavulni... :D Elvileg a 64 bites win7et nem bírja, de hát akkor egyenlőre nincs megoldás :(
Igazából tényleg véletlenszerű, hogy miket művel. Windows XP Professional operációs rendszer alatt nekem valamikor hibátlanul futott, valamikor az event script pedig leállt. 32 bites Windows 7-en is érdekességeket művelt. Ultimate-en hibátlanul ment, vagy ha nem, akkor Virtual PC-n igen. Home Premiumon pedig volt mikor el sem indult, aztán gondolt egyet és normálisan működött. Legutóbb a dokumentumok mappa helyével volt nagy problémája és mentéskor vagy betöltéskor kidobott, mert nem ugyanaz az elérési útvonal, mint előbbi op.rendszerekben volt.