MoonDragon Entertainment Fóruma

MoonDragon Entertainment => Csevegő => A témát indította: Johnny(TM) - 2009 június 18, 07:28:34 amCím: Makeres játékra challenge
Írta: Johnny(TM) - 2009 június 18, 07:28:34 am
Nem, nem játékkészítés, ne ijedjetek meg. Vmi olyasmire gondoltam, hogy az egyik makeres játékot, amit elég könnyűnek gondoltunk, megpróbálhatjuk valamilyen challenge formájában játszani. Challenge-ek, amiket ismerek, azok közt ilyen szabályok vannak, mint: szintlépés nélkül, tárgyhasználat nélkül, solo karakteres játék, alap felszerelés használat csak, meg ezeknek a kombinációi.

Na, a képlet a következő: kiválasztunk egy hosszabb magyar vagy külföldi makeres játékot, és ahhoz kiválasztjuk, hogy melyik challenge illene a legjobban. Az ötlet onnan jött, hogy mostanában sokat rpg-zek, és olvastam az Amnézia Boss FAQ-ban a legalacsonyabb szinteket, amiket ajánlottam. Természetesen nem egy Dragonblade low level challenge-re gondoltam, mivel az a játék már így is elég nehéz.

Ha külföldi játékokat vki ismerne ezek közül, vagy tud vmi jobbat, akkor ajánlhatna rá vmi challenge-et, és akkor többen ráállhatunk a szabadidőnkben. Nem kell sok idő, pár naponta rámászol meló után 1 órát pihenésképp, és máris jobb lesz a kedved. Nade az ígért külföldi játéklista:
Vampires Dawn játékok
Unterwegs in Düsterburg
Velsarbor(demó)
Aurora's Tear(demó)
Tara's Adventure(hosszú demó)

Gaminggroundzero-t innen most nem tudom megnézni, úgyhogy a lista lehet szélesebb is lehetne. Any idea?


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: orange - 2009 június 19, 20:35:34 pm
Rég voltam már külföldi fórumon :D Meg nem is játszottam velük igazán. Mivel ez eleve az MDE fóruma és legfőképp MDE rajongók jönne, sztem maradhatnák egyenlőre csak az Amnéziánál. Tesztnek. Utána ha fasza lesz, jöhet más játék is.

Amnéziát szerintem nyomassuk alap felszereléssel :P Külön respect annak, aki így le tudja verni a démonlordot, vagy kit a vadászmezőn :D Jah és persze lehetne italokat meg ilyeneket használni. Kombónak meg csak ez jut eszembe: ha meghalsz vége a játéknak :P (mármint nem töltheted be újra)


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: Johnny(TM) - 2009 június 20, 20:46:04 pm
Szerintem ez a challenge teljesíthető, még a démonlordot is csak kissé időigényes pár harc. Hmm, mentés nélkül még nem toltam amnéziát, de lehet először csak IE(Initial Equipment) challenge-et kéne akkor tolni.


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: orange - 2009 június 21, 02:42:53 am
Szerintem ez a challenge teljesíthető, még a démonlordot is csak kissé időigényes pár harc. Hmm, mentés nélkül még nem toltam amnéziát, de lehet először csak IE(Initial Equipment) challenge-et kéne akkor tolni.

Jaja az is elég!


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: Johnny(TM) - 2009 június 22, 07:18:06 am
Na, a héten valószínűleg megkezdem. ;)


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: Nevil - 2009 június 23, 09:06:41 am
Nem rossz ötlet, megnézném. :)


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: LXXXVIII - 2009 június 26, 10:57:37 am
Én is elkezdtem, eddig egész jól haladok.


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: Johnny(TM) - 2009 június 29, 17:33:24 pm
Na én nehezítésként alacsony szinttel tolom, de egyenlőre eljutottam a kalózokig. Itt úgy tűnik muszály lesz fejlődnöm, mert van hogy nem is tudom magam gyógyítani, ha ők támadnak előbb. 8-as szint talán elég lesz.

Az őrült pedig elég nehéz volt, mindenesetre 8 gyógyitallal és egy rahednyi próbálkozással sikerült megölnöm. A legtöbb támadása nagyon nem zavart, csak arra kellett figyelnem, hogy ha 5-ször mérgezni próbált, már nem fogja magát gyógyítani, így használhatom az X-csapást. A legrosszabb, ha egy körben kétszer üt. Ja és 30 körüli HP-nál gyógyital-használat alap.

Egy kis update: este még legyőztem a kalózokat, Edwint, a Démont a toronyban, a kannibált meg Dianost. Az első kettőnél a Pengeugrás, utóbbi kettőnél meg a Gyilkos Penge hozott nagy sikert. Viszont ha le akarom győzni az utolsó főellenfeleket, akkor előtte mindenképp fejlesztenem kell Ront(? ? ? ? ? elég gyilkos). Mindenesetre Dianos alapfelszereléssel 100-at is tud ütni, ami pár Ran-dió spórolást jelenthet: habár az eladott felszerelésekből bőven tudnék olyanokat venni. :D


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: Johnny(TM) - 2009 július 01, 13:27:42 pm
Az első kísérlet alacsony szinttel és alapfelszereléssel: megbukott

Úgy vettem észre, hogy ha Ronnal egyedül le is tudom győzni az őrültet, nem számoltam a lélelőr rakétáival jól. Mindenesetre majd megpróbálom mégegyszer, csak épp nem tudom megőrjíteni a lövegeket, hogy kis sebzést elkerüljek, ráadásul a végén Dianossal maradtam egyedül, és így a Szonda néha túl sokat gyógyít a Jobb lövegen. Másik megoldás, hogy Alennek és Ronnak fejlesztem a szintjét kb. 30-asig. Gondoltam az Extra gyógyitalok is bőven elegendőek lesznek a végére, de úgy tűnik keveset vásároltam be, és sokat pazaroltam a diókra. xD

Többiek hogy állnak?


Cím: Re: Makeres játékra challenge
Írta: RPG Játék Szerető 3 - 2009 július 03, 20:47:00 pm
Most, 2 napja én is nekiestem, már a szabad repkedésnél tartok. Szerintem menni fog ez csak sok cucc kell hozzá majd 8)